Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
Delfshaven
Le Souq

Le Souq

Mediterraans

Gerecht voor ongeveer17€

Foto's van restaurant Le Souq in Delfshaven, Rotterdam
Le Souq is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Le Souq

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 17:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
17:00 - 23:00
Saturday
17:00 - 23:00
Sunday
17:00 - 22:00
Monday
Gesloten
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Le Souq

Voor meer dan 6 personen reserveren? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0) 10 - 4765558

De smaak van het Midden-Oosten wordt goed vertegenwoordigd in het Arabische restaurant Le Souq, gelegen aan de Voorhaven in het historische Delfshaven. Met Le Souq staan tegenwoordig hier in Rotterdam de lekkerste Arabische gerechten centraal. Le Souq is de plek waar u naartoe moet gaan voor de echte smaak van het Midden-Oosten. Geniet van uw diner in de zomer op het terras aan het water en tijdens de winter lekker warm binnen. De verschillende koude en warme mezzes zijn een echte aanrader!

Veelgestelde vragen

Heeft Le Souq zitgelegenheid buiten?

Nee, Le Souq heeft geen zitgelegenheid buiten.

Serveert het restaurant Le Souq Mediterraans eten?

Ja, het restaurant Le Souq serveert Mediterraans eten

Wil je een tafel reserveren bij Le Souq?

Het voormalige Libanese familie-restaurant De Parel heeft zijn krachten in 2015 gebundeld met Le Souq. Met het nieuwe restaurant introduceert Le Souq de Nederlandse samenleving met het Midden-Oosten, waarbij er een focus is op de Libanese keuken. Bij deze Arabische gerechten staan smaak en versheid altijd op de eerste plaats, dit proeft u ook absoluut terug!

Het Arabische restaurant Le Souq heeft een uitgebreide kaart met wisselende gerechten, verrassende specialiteiten en verse sappen. Hier kunt u terecht voor heerlijke gerechten die met verse en pure ingredienten bereid zijn. Voor een lekkere Arabische burger, Libanese wrap, maar ook voor verschillende koude en warme mezzes, zit u perfect bij Le Souq.