Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
Stadscentrum
Restaurant Lavi

Restaurant Lavi

Vietnamees, Aziatisch

Gerecht voor ongeveer14€

Foto's van restaurant Restaurant Lavi in Stadscentrum, Rotterdam
Restaurant Lavi is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Restaurant Lavi

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Nu open
-
Sluit om 23:00
Thursday
12:00 - 23:00
Friday
12:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 23:00

Meer informatie over het restaurant: Restaurant Lavi

Vietnamees Restaurant Lavi gelegen aan de Witte de Withstraat in Rotterdam serveren authentieke Vietnamese gerechten in een sfeervol Oosters restaurant.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Restaurant Lavi met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Serveert het restaurant Restaurant Lavi Vietnamees eten?

Ja, het restaurant Restaurant Lavi serveert Vietnamees eten en serveert ook Aziatisch

Wil je een tafel reserveren bij Restaurant Lavi?

Vietnam heeft de belangrijkste ingrediënten en technieken eeuwenlang binnen handbereik gehad. Het Vietnamese eten is licht, gezond en over het algemeen makkelijk te bereiden. Het kan subtiel zijn, maar ook krachtig, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor kwaliteit ingrediënten, kleur, contrast, textuur en uitvoering. De Vietnamese keuken bestrijkt een breed scala van olievrije marinades voor grillen op houtskool en het karamelliseren in aardewerken potten tot pikante dipsauzen en de afwerking van gerechten met verse kruiden tot de scherpte van de onmisbare ingrediënt “Nuoc mam”, een gefermenteerde vissaus. De verscheidenheid is verbazingwekkend.

Vietnam is in Nederland een relatief onbekende keuken. De Vietnamese keuken heeft als specialiteit “Pho”. Dit is een soep wat in Vietnam zowel als ontbijt, lunch en diner wordt gegeten. De bereidingswijze van de bouillon is bewonderenswaardig. Waar bouillons in het westen enorm worden beïnvloed door kruiden, spelen kruiden in Vietnam een veel subtielere rol. De meeste mensen beschouwen de Pho-bouillon als iets vanzelfsprekends, maar wat zo bijzonder is aan deze bouillon is dat ze heel lang wordt gekookt. De gebruikte kruiden nemen tijdens dat lange kookproces intensiteit af. Dit levert een soep op die buitengewoon subtiel is.