Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
West
Scottadito

Scottadito

Italiaans, Pizza, Mediterraans, Europees

Gerecht voor ongeveer11€

Foto's van restaurant Scottadito in West, Amsterdam
Scottadito is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Scottadito

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 15:00
Friday
15:00 - 23:00
Saturday
15:00 - 23:00
Sunday
Gesloten
Monday
16:00 - 22:00
Tuesday
22:00 - 22:30
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
15:00 - 23:00

Meer informatie over het restaurant: Scottadito

Een aantal absolute klassiekers wordt bij Scottadito, gelegen aan de Amstelveenseweg in Amsterdam west, met een moderne kwinkslag nieuw leven ingeblazen.

Scottadito is een gezellig Italiaans restaurant met pure, simpele producten zoals meerdere soorten pasta, pizza's, bijbehorende verse kruiden, seizoensgebonden vlees en visgerechten en desserts. Allemaal op typisch Italiaans recept!

Alle producten zijn dagvers en dat maakt dat ze een hoge kwaliteit hebben en dus overheerlijk smaken! Denk aan een lekkere vitello tonato, spaghetti aglio e olio met gamba's of huisgemaakte tiramisu!

Bij Scottadito komt u voor een mooie lunch of dinner-maaltijd en/of een gezellige borrel. Door de warme en stijlvolle aankleding is de sfeer altijd aangenaam en gezellig,

Veelgestelde vragen

Kan ik in Scottadito met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Mastercard, Maestro.

Heeft Scottadito zitgelegenheid buiten?

Nee, Scottadito heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Scottadito?

Waarom is Scottadito zo populair? Heerlijk Italiaans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Scottadito. Gelegen in West in Amsterdam, serveert Scottadito gerechten zoals Pizza, Mediterraans, Europees. Ontdek wat Scottadito onderscheidt van andere restaurants in Amsterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!