Reviews Amier

CentrumLibanees, Mediterraans, Midden-Oosters
Uitstekend
5.0/6
17 Reviews
Amier Den Haag image 1
Amier Den Haag image 2
Amier Den Haag image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

17 Amier Reviews

Lees hier beoordelingen over Amier. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Amier hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Amier.

Uitstekend
5.0/6
17 Reviews
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Gemiddeld
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Kort
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Marie W.3 maanden geleden · 1 review

Het is een mooi, sfeervol restaurant met aardige mensen. Het eten was verrukkelijk, goed klaargemaakt en leuk geserveerd. De bediening was attent, vlot en vriendelijk.

"Uitstekend"
6/6
David S.één jaar geleden · 1 review

The food was great and had a reasonable price. The atmosphere was good and the staff was nice, knowledgable and attentive. I will be going back.

"Uitstekend"
6/6
Hans D.één jaar geleden · 1 review

Zeer vriendelijke sfeer. Voelt vertrouwd met zeer goede bediening. Dit is de tweede keer en we komen zeker weer terug als we in Den Haag zijn. Eten is uitstekend.

"Uitstekend"
6/6
Astrid v.één jaar geleden · 1 review

Een sfeervol restaurantje in centrum Den Haag. Goede service. Vriendelijk personeel en keurige uitleg bij hetgeen is besteld! Perfect voor diegenen die voor de eerste keer Libanees eten!!! Het was top!

"Heel goed"
5/6
Thijs W.4 maanden geleden · 1 review

zeer smakelijk eten, ruim voldoende en goede variatie, nog nooit zulke goede falafal gegeten. Fijne vriendelijke en attente bediening. ruimte is boven leuk en sfeervol ingericht. Op het hoogtepunt van de avond wordt het wel erg warm en is alles wel heel druk en kun je elkaar moeilijker verstaan. Maar voldoende redenen om terug te komen

"Goed"
4/6
Heather D.15 dagen geleden · 1 review

The food is always very tasty here. The service is slow -even for Dutch standards and quite disorganized. We had to ask after our bottled water and bottle of wine we ordered, a few times after about 25 minutes we received them...when we were served our food we had to wait another 8 minutes for someone to bring us utensils.

"Uitstekend"
6/6
Frits V.één jaar geleden · 1 review

wij hebben heerlijk gegeten, heel veel verschillende gerechten zo konden we van alles proeven. Wij gaan zeker nog eens eten daar het is een echte aanrader, en het was weer eens wat anders de Libanese keuken.

"Goed"
4/6
Bea B.2 maanden geleden · 2 reviews

Vriendelijke bediening. Het was een beetje krap in het restaurant, maar dat kwam waarschijnlijk omdat er op oud en nieuw niet veel restaurants open zijn. Koude Meza’s zijn erg lekker. Voorgerecht: Worstjes krijg je een bak vol. Dan heb je eigenlijk al genoeg vlees.

Nieuw"Heel goed"
5/6
Inge v.5 dagen geleden · 2 reviews

Gezellig druk, heerlijke gerechten, prima personeel. Smaakvol ingericht ook. Misschien 1 rij tafels in het midden er uit. Het was voor ons de tweede keer dat we er aten. En wederom voor herhaling vatbaar!

"Uitstekend"
6/6
ga h.één jaar geleden · 1 review

Gezellig druk, uitstekende bediening door aardige mensen en heerlijk eten en drinken. Een restaurant om te onthouden (onze tweede keer al !) en om aan te bevelen. Toon.