NL
Amstelhoeck Amsterdam image 1
Amstelhoeck Amsterdam image 2
Amstelhoeck Amsterdam image 3
Amstelhoeck Amsterdam image 4
Amstelhoeck Amsterdam image 5
Amstelhoeck Amsterdam image 6
Amstelhoeck Amsterdam image 7
Amstelhoeck Amsterdam image 8
Amstelhoeck Amsterdam image 9
Amstelhoeck Amsterdam image 10
Amstelhoeck Amsterdam image 11
Amstelhoeck Amsterdam image 12
Amstelhoeck Amsterdam image 13
Amstelhoeck Amsterdam image 14
Amstelhoeck Amsterdam image 15

Amstelhoeck

Centrum · Europees, Nederlands · 
Uitstekend
4.6/6
130 Reviews

Over Amstelhoeck

Met een prachtige locatie aan de Amstel, gelegen naast de Stopera te Amsterdam, is Grand Cafe Amstelhoeck de perfecte plek voor een heerlijk diner, lekkere lunch of natuurlijk gezellig voor een borrel! Met een mooi uitzicht vanaf het terras kunt u hier genieten van verschillende hapjes in een ontspannen en moderne sfeer. Kortom: een perfecte uitstek voor een dagje uit in Amsterdam.

Ga naar Amstelhoeck pagina

Adres

Amstelhoeck
Amstel 1
1011 PN Amsterdam

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
donderdag
09:00 - 22:00
vrijdag
09:00 - 22:00
zaterdag
10:00 - 22:00
zondag
10:00 - 22:00
maandag
09:00 - 22:00
dinsdag
09:00 - 22:00
woensdag
09:00 - 22:00

Menu (General)

Winter menukaart Diner

Every Day - All Day
pdf

Winter menukaart Lunch

Every Day - All Day
pdf

130 Amstelhoeck Reviews

"Uitstekend"6/6
Mieke E.4 dagen geleden · 1 review

De Amstelhoek is een gezellig en op een mooie locatie gelegen restaurant. De bediening was goed. We hebben er lekker gegeten. We raden dit iedereen aan.

"Uitstekend"6/6
Isabel M.12 dagen geleden · 1 review

Snelle, vriendelijke bediening, eten zonder pretenties, goede prijs/kwaliteit verhouding, prima keuze voor hapje voor een opera /ballet voorstelling, maar dan zeker reserveren want altijd druk.

"Uitstekend"6/6
robert h.2 maanden geleden · 2 reviews

heel goed en gezellig. we gaan er in de toekomst vast en zeker weer eten. En we raden het aan bij vrienden en kennissen. groeten

"Uitstekend"6/6
Gerda D.2 maanden geleden · 1 review

Prima locatie met mooie kleine kaart en goede wijn Bediening is attent en efficiënt. Vanzelfsprekend is het bier hier ook goed. Kortom een goede gelegenheid.

"Uitstekend"6/6
Maria C.2 jaar geleden · 1 review

Wij wilden een bezoek brengen aan Romeo en Julliette. We boekten bij Amstelhoeck. Daarna keken we nog even naar de meningen van anderen. Die waren niet te best. Wat een verrassing dat ons verblijf en eten daar geweldig was. Kelly ontving ons met veel enthousiasme en leidde ons naar een tafeltje. Het was er een gezellige drukte. Het eten werd snel geserveerd. Ook gaf Kelly aan dat we gerust een pauze bij het eten konden nemen en een signaal geven als we het hoofdgerecht wensten. In een woord subliem en daarna nog een prachtige voorstelling.

"Heel goed"5/6
Albert R.één jaar geleden · 1 review

Het was een warme ervaring zo persoonlijk te worden ontvangen,zelfs mijn naam stond op de gereserveerde tafel ,we hadden een magnifiek uitzicht op de Amstel en Amsterdam. De sfeer in de Amstelhoeck was ook prettig, de bediening uitstekend ,accuraat en vriendelijk. Kortom: wij hebben genoten van ons verblijf vanaf half vijf tot plm. half acht ,voordat we naar de Stopera gingen voor het betoverende Nationaal ballet met de opvoering van La Bayadère. Vanuit Groningen wens ik de medewerkers al het goede toe,ga zo door! Jullie zijn een parel in de de horeca branche. Voor herhaling onzerzijds vatbaar! H.groet, A.Ramaker,arts Ezinge (Gr)

"Uitstekend"6/6
Dana N.2 jaar geleden · 1 review

Ik was daar niet de eerste keer. Ik ga vaak naar Amstelhoeck as ik naar de voorstelling van het Nationaal Ballet ga Het is altijd druk daar op deze dagen. Het eten was voortreffelijk, bediening zeer goed. Alles was prima en naar mijn wensen.

"Uitstekend"6/6
Carin P.8 maanden geleden · 1 review

Er bleek een leuke tafel aan het raam met uitzicht op de Amstel gereserveerd te zijn voor ons. We kwamen wat later aan dan gepland (omlopen ivm afsluiting uitgang metrostation) dus hadden geen tijd voor volledige menu. Lekker warm brood met 'smeersels'en toen een hoofdgerecht, allen namen we vis (heerlijk!) en toen koffie. Op de website had ik gelezen dat er een theatermenu zou zijn. Was onze serveerster niet bekend. Jammer, want dat gaat vaak sneller omdat de keuken daarop is ingespeeld.

"Uitstekend"6/6
jos G.10 maanden geleden · 2 reviews

Leuke en gezellige begroeting door de man met de Ipad. Top. Leuke meiden in de bediening en goed eten. Wel grappig dat de drankbediende steeds met het verkeerde drankje aan de verkeerde tafel serveerde. Maar hij ving zijn foutjes leuk op, dus ook geen probleem. De vis werd door de kok zelfs gefileerd omdat één van de gasten aan Parkinson leidt hadden we hier om gevraagd en dat werd perfect gedaan. Goed en warm personeel. Wij komen weer terug.

"Goed"4/6
Johanna v.één maand geleden · 1 review

Zondag, 29 oktober, hebben we bij Amstelhoeck geluncht. Het was niet goed maar ook niet slecht. Voor de bediening geldt hetzelfde. Toen we weg wilden gaan was het bijna onmogelijk om af te rekenen. We zijn toen maar naar de kassa gegaan waar we ook nog minutenlang moesten wachten. Jammer, de locatie is prachtig.

2 Personen
1234567
Vandaag (donderdag)
december 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd:
social
Apps
©2017 Quandoo GmbH. Alle rechten voorbehouden