Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Den Haag
Kijkduin
Beachclub People

Beachclub People

Nederlands, Zeevruchten, Europees, Internationaal

Gerecht voor ongeveer15€

Foto's van restaurant Beachclub People in Kijkduin, Den Haag
Beachclub People is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Beachclub People

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag gesloten
Thursday
10:00 - 22:00
Friday
10:00 - 22:00
Saturday
10:00 - 22:00
Sunday
10:00 - 22:00
Monday
10:00 - 22:00
Tuesday
10:00 - 22:00
Wednesday
10:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Beachclub People

Beachclub People op het strand van Kijkduin is een stijlvolle plek om te dineren met uitzicht op de zee. Je kunt hier de hele dag relaxen op de loungebanken met een lekkere kop koffie, een goed glas wijn of een heerlijke cocktail. Wat is er nou mooier dan met een cocktail naar de zonsondergang te kijken? Op de overzichtelijke menukaart schitteren Hollandse en internationale gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Er is bewust voor een kleinere kaart gekozen, zodat ieder gerecht met liefde en aandacht kan worden bereid en mooi opgemaakt kan worden door de chef-kok. Daarbij gebruiken ze in de keuken van Beachclub People enkel dagverse en duurzame producten (ze zijn green key gecertificeerd). Intussen zorgt het team dat het je aan niets ontbreekt. Dé plek bij Den Haag voor een etentje aan zee!

Veelgestelde vragen

Heeft Beachclub People zitgelegenheid buiten?

Ja, Beachclub People heeft zitgelegenheid buiten.

Heeft het restaurant Beachclub People parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Beachclub People heeft Openbare parkeerplaats, Op straat parkeren.

Wil je een tafel reserveren bij Beachclub People?

Waarom is Beachclub People zo populair? Heerlijk Nederlands eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Beachclub People. Gelegen in Kijkduin in Den Haag, serveert Beachclub People gerechten zoals Zeevruchten, Europees, Internationaal. Ontdek wat Beachclub People onderscheidt van andere restaurants in Den Haag en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!