Quandoo
(NL) Nederlands
4.3 /6 Heel goed 3 Beoordelingen

Bollywood

Centrum Internationaal €€€ +100
Reserveren
Aanvraag
-
1 persoon
+
{{ capacity }}
Wilt u reserveren voor een grotere groep? Dien hier een aanvraag in!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Er is geen reservering beschikbaar voor deze zoekopdracht.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Selecteer uw keuze
{{ area.name }}
Dit is het enige beschikbare mogelijkheid

Over Bollywood

Indiaas Restaurant Bollywood is een restaurant dat vernoemd is naar India’s en tevens één van ‘s werelds grootste filmindustrieën, Bollywood. Geniet van heerlijke naar origineel recept gemaakte Indiase gerechten. Geniet bijvoorbeeld van de zo bekende Kip Kerrie of de heerlijke Lams Aloo. Bij restaurant Bollywood kunt u naast deze heerlijke gerechten ook terecht voor een lekkere cocktail, Indiase bieren en wijnen. Bollywood is gelegen aan de Lange Leidsedwarsstraat 108, vlakbij het altijd gezellig leidseplein.

Openingstijden

  • Maandag 15:00 - 23:00
  • Dinsdag 15:00 - 23:00
  • Woensdag 15:00 - 23:00
  • Donderdag 15:00 - 23:00
  • Vrijdag 15:00 - 23:00
  • Zaterdag 12:00 - 23:00
  • Zondag 12:00 - 23:00
Bollywood, Korte Leidsedwarsstraat 108, 1017 NN Amsterdam

Meer informatie

Bollywood, de naam zegt het al, India’s grootste filmindustrie. Beleef het nu een klein beetje in Amsterdam. Onder genot van een heerlijk Indiase biertje of een lekkere Indiase wijn kunt u gerechten zoals de Kip Thali, de Eend Buhna of Bollywood Biryani genieten. Laat u even meevoeren door Bollywood’s filmindustrie. Met leuke filmpjes op de in het restaurant hangende tv’s kunt u leuke films zien en videoclips van Indiase bodem. U vindt restaurant Bollywood aan de Lange Leidsedwarsstraat 108, gelegen in Amsterdam centrum.

Bollywood restaurant is met haar interieur net een beetje anders dan de meeste Indiase restaurants die we kennen. Met haar felle banken en Bollywood posters, is het een erg gezellig uitziend restaurant. Geniet hier van lekkere Gamba kerrie, Kip Aloo of lekker Nan brood. Ook is Bollywood prima geschikt voor grote groepen en of voor bedrijfsuitjes. Restaurant Bollywood heeft nog een boven verdieping dat geschikt is voor dit soort aangelegenheden en ook ligt het vlakbij de altijd drukke Leidseplein. Hierdoor is Bollywood de prima plek voor een lekker diner om vervolgens nog even een dansje te wagen in een van de clubs gelegen aan of in de buurt van het Leidseplein.

Aanbevelingen van de chef

3 Beoordelingen

4.3 /6 Heel goed 3 Beoordelingen
Atmosfeer: Niet bijzonder
Service: Behulpzaam
Prijs-Kwaliteitverhouding: Betaalbaar
Eten: Zeer smakelijk
Geluidniveau: Gemiddeld
Wachttijd: Kort
0 6
1 5
2 4
0 3
0 2
0 1
3 beoordelingen tot nu toe 5
18.02.2015 08:57

Lekker eten: een ruime keuze uit heerlijke gerechten. Het interieur is gezellig, het was een beetje koud, maar dat kwam vooral doordat het buiten vriesde. Goede service en heel centraal gelegen, echt een aanrader!

1 beoordeling tot nu toe 4
08.12.2016 07:48

Redelijk restaurant met enorm vet eten. Er waren niet veel mensen en de bediening was erg druk met niks, maar wel aardig. Zou hier niet meer heen gaan.