Bollywood

CentrumInternationaal, Aziatisch, Indiaas
Uitstekend
4.8/6
6 Reviews
Bollywood Amsterdam image 1
Bollywood Amsterdam image 2
Bollywood Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Bollywood

Indiaas Restaurant Bollywood is een restaurant dat vernoemd is naar India’s en tevens één van ‘s werelds grootste filmindustrieën, Bollywood. Geniet van heerlijke naar origineel recept gemaakte Indiase gerechten. Geniet bijvoorbeeld van de zo bekende Kip Kerrie of de heerlijke Lams Aloo. Bij restaurant Bollywood kunt u naast deze heerlijke gerechten ook terecht voor een lekkere cocktail, Indiase bieren en wijnen. Bollywood is gelegen aan de Lange Leidsedwarsstraat 108, vlakbij het altijd gezellig leidseplein.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 23:00
Friday
15:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
15:00 - 23:00
Tuesday
15:00 - 23:00
Wednesday
15:00 - 23:00
Thursday
15:00 - 23:00

Adres

Bollywood
Lange Leidsedwarsstraat 108
1017 NN Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Dal Soup

Indian Lentil Soup (mild)
€ 3,50

Chicken Soup

Special indian Chicken Soup
€ 4,00

Tandoori Chicken Tikka

Pieces of red chicken grilled in the clay oven
€ 7,00
Loop je tafel niet mis!

Meer over Bollywood, Amsterdam

Bollywood, de naam zegt het al, India’s grootste filmindustrie. Beleef het nu een klein beetje in Amsterdam. Onder genot van een heerlijk Indiase biertje of een lekkere Indiase wijn kunt u gerechten zoals de Kip Thali, de Eend Buhna of Bollywood Biryani genieten. Laat u even meevoeren door Bollywood’s filmindustrie. Met leuke filmpjes op de in het restaurant hangende tv’s kunt u leuke films zien en videoclips van Indiase bodem. U vindt restaurant Bollywood aan de Lange Leidsedwarsstraat 108, gelegen in Amsterdam centrum.

Bollywood restaurant is met haar interieur net een beetje anders dan de meeste Indiase restaurants die we kennen. Met haar felle banken en Bollywood posters, is het een erg gezellig uitziend restaurant. Geniet hier van lekkere Gamba kerrie, Kip Aloo of lekker Nan brood. Ook is Bollywood prima geschikt voor grote groepen en of voor bedrijfsuitjes. Restaurant Bollywood heeft nog een boven verdieping dat geschikt is voor dit soort aangelegenheden en ook ligt het vlakbij de altijd drukke Leidseplein. Hierdoor is Bollywood de prima plek voor een lekker diner om vervolgens nog even een dansje te wagen in een van de clubs gelegen aan of in de buurt van het Leidseplein.

6 Bollywood Reviews

Uitstekend
4.8/6
6 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Gezellig
Eten:Heel lekker
Service:Heel goed
"Heel goed"
5/6
(deleted) X.één jaar geleden · 3 reviews

Lekker eten: een ruime keuze uit heerlijke gerechten. Het interieur is gezellig, het was een beetje koud, maar dat kwam vooral doordat het buiten vriesde. Goede service en heel centraal gelegen, echt een aanrader!

"Uitstekend"
6/6
Ramakrishna V.8 maanden geleden · 1 review

Good indian food and service is also fine. Rates are quite high but taste is good. Ambience is also good and in approachable distance in Ams.

"Heel goed"
5/6
Jeanne C.één jaar geleden · 2 reviews

De eerste keer in een Indiaas restaurant werden we door de vriendelijke bediening goed geïnformeerd. Heerlijke gerechten die smakelijk werden opgediend. Zeker voor herhaling vatbaar.