Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Den Haag
Stadscentrum
Bolyari

Bolyari

Bulgaars, Europees, Internationaal

Gerecht voor ongeveer18€

Foto's van restaurant Bolyari in Stadscentrum, Den Haag
Bolyari is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Bolyari

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 16:30
Friday
16:30 - 23:30
Saturday
16:30 - 23:30
Sunday
16:30 - 23:30
Monday
16:30 - 23:30
Tuesday
Gesloten
Wednesday
16:30 - 23:30
Thursday
16:30 - 23:30

Meer informatie over het restaurant: Bolyari

Welkom bij restaurant Bolyari gevestigd vlabij de Grote Markt in Den Haag. Wilt u kennismaken met de Bulgaarse keuken dan moet u zeker hier eens gaan eten. Wanneer u binnenstapt in dit unieke restaurant waant u zich terug in de Bulgaarse tijd. Een van de weinige restaurants die Nederland rijk en garant staat voor de authentieke gerechten. Van heerlijke vleesgerechten tot aan de visgerechten, hier proeft u de Bulgaarse keuken. U kunt hier terecht voor een diner voor twee maar zeker ook de mogelijkheid om met een grote groep te reserveren. In het weekend kunt u hier ook terecht voor een heerlijke lunch. Tot ziens bij Bolyari. Bolyari is gevestigd op de Raamstraat 11 te Den Haag.

Veelgestelde vragen

Heeft Bolyari zitgelegenheid buiten?

Nee, Bolyari heeft geen zitgelegenheid buiten.

Kan ik in Bolyari met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Mastercard, Maestro.

Wil je een tafel reserveren bij Bolyari?

Waarom is Bolyari zo populair? Heerlijk Bulgaars eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Bolyari. Gelegen in Stadscentrum in Den Haag, serveert Bolyari gerechten zoals Europees, Internationaal. Ontdek wat Bolyari onderscheidt van andere restaurants in Den Haag en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!