Bolyari

Heel goed
4.2/6
6 Reviews

Over Bolyari

Welkom bij restaurant Bolyari gevestigd vlabij de Grote Markt in Den Haag. Wilt u kennismaken met de Bulgaarse keuken dan moet u zeker hier eens gaan eten. Wanneer u binnenstapt in dit unieke restaurant waant u zich terug in de Bulgaarse tijd. Een van de weinige restaurants die Nederland rijk en garant staat voor de authentieke gerechten. Van heerlijke vleesgerechten tot aan de visgerechten, hier proeft u de Bulgaarse keuken. U kunt hier terecht voor een diner voor twee maar zeker ook de mogelijkheid om met een grote groep te reserveren. In het weekend kunt u hier ook terecht voor een heerlijke lunch. Tot ziens bij Bolyari. Bolyari is gevestigd op de Raamstraat 11 te Den Haag.

Openingstijden

Vandaag gesloten
Tuesday
Gesloten
Wednesday
16:30 - 23:30
Thursday
16:30 - 23:30
Friday
16:30 - 23:30
Saturday
16:30 - 23:30
Sunday
16:30 - 23:30
Monday
16:30 - 23:30

Adres

Bolyari
Raamstraat 11
2512 BX Den Haag

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Ezik v Maslo

In boter gebakken rundertong
€ 6,50

Drobcheta

Kippenlever gebakken in roomboter
€ 5,50

Gevulde Tomaat

Tomaat gevuld met kaas, peterselie en walnoten
€ 4,50

6 Bolyari Reviews

Heel goed
4.2/6
6 Reviews
Eten:Heel lekker
Service:Heel goed
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Heel gezellig
"Goed"
4/6
Jose D.één jaar geleden · 1 review

Het eten was prima, en zeker genoeg, prima prijs/kwaliteit verhouding. Maar ik had om kraanwater bij mijn glas rosé gevraagd en de ober zei, oké dat is prima. Toen er later dan toch 2 glazen Spa blauw á €2,30 op de rekening stonden, kreeg ik een rare smaak in mijn mond. Daar hou ik niet van, JA zeggen maar NEE doen. Dat hij dan ook direct kunnen zeggen, dan had ik wel voor een glaasje appelsap gekozen. Ik vind het nl belachelijk om voor water erbij te moeten betalen als ik wijn drink. Drink ik niets anders dan betaal ik gewoon voor de Spa, dat is logisch. En nu waren het gewoon ingeschonken glazen water, waaraan ik ook niet heb kunnen zien of het kraanwater was of echt blauw Spa. Jammer dat ik de bon niet op tijd heb gezien om de ober erop te wijzen. Een volgende keer, want het eten was goed, zal ik er zeker op letten.

"Heel goed"
5/6
Irene F.één jaar geleden · 1 review

Bolyari is een knus, authentiek restaurant met een ruime keus aan simpel maar lekker eten. De bediening is heel vriendelijk en gezellig. Ik heb er nu drie keer gegeten en ik ga zeker af en toe terug, vooral omdat ze varkenskuit op het menu hebben.

"Uitstekend"
6/6
Asen B.één jaar geleden · 1 review

Friendly and on-point service. Cosy atmosphere. Great food! Be ready to spend a bit more, but portions make it worth it. Do no hesitate to visit!