Reviews Brasserie Keyzer

CentrumInternationaal, Nederlands, Frans, Gourmet
Uitstekend
4.5/6
65 Reviews
Brasserie Keyzer Amsterdam image 1
Brasserie Keyzer Amsterdam image 2
Brasserie Keyzer Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

65 Brasserie Keyzer Reviews

Lees hier beoordelingen over Brasserie Keyzer. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Brasserie Keyzer hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Brasserie Keyzer.

Uitstekend
4.5/6
65 Reviews
Eten:Heel lekker
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Rustig
Service:Heel goed
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
PeteR C.2 maanden geleden · 2 reviews

Goede klantvriendelijke bediening en heerlijke lunch en champagne, prettige ambiance, goed gelegen en bereikbaar met openbaar vervoer, goede prijs kwsliteit verhouding. Ga zo gewoon door

"Uitstekend"
6/6
Jochem H.3 maanden geleden · 1 review

Voor ons de eerste keer ik had maar een negatief: de tocht uit de voordeur; personeel goed, menu ziet er goed uit; wij aten het met drie gangen allerzins lekker, afhankelijk van concert

"Uitstekend"
6/6
Joke B.7 maanden geleden · 1 review

Het is een prettig restaurant met goede bediening en goed eten. Je kan er ook mooi buiten eten vlakbij het concertgebouw, parkeergarage, winkels en musea.

"Uitstekend"
6/6
Michiel K.9 maanden geleden · 1 review

Meer dan uitstekende bediening, zeer hoge kwaliteit van eten, nette prijzen en buitengewoon plezierige outillage. Kortom, een bijzondere goede ervaring en tevens ook nog prima te bereiken!

"Uitstekend"
6/6
Rein S.één jaar geleden · 1 review

Een aanrader in een Bourgondische entourage met een prima kwaliteit van zowel het eten en de bediening. De Brasserie ligt op een prachtige locatie, vooral bij een bezoek aan het Concertgebouw zoals wij. Het diner heeft voor ons en onze vrienden ( 4 personen ) bij gedragen aan een heerlijke avond uit.

"Gemiddeld"
3/6
Frank B.10 maanden geleden · 1 review

In tegenstelling tot eerdere ervaringen was er afgelopen zondag van alles mis. Ten eerste kreeg een van ons gezelschap haar welkomstdrankje veel later - ondanks opmerkingen onzerzijds - zodat we niet gezamenlijk het glas konden heffen. De bediening oogde opvallend onervaren en stuntelig. De bejegening was ook al van een bedenkelijk niveau, gewoon klant-onvriendelijk en arrogant. Pluspunt: de kwaliteit van de maaltijd was prima! Voorlopig zijn we even klaar met Keyzer maar gaan deze mindere ervaring ongetwijfeld in de toekomst weer wegpoetsen met goede ervaringen, daar vertrouw ik dit instituut wel in. Keyzer: doe hier iets mee!

"Uitstekend"
6/6
R van W.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten en fantastic personeel een feestje om te dineren.Daarna naar het concertgebouw een fantastisch concert met het concertgebouworkest in de midday naar het Van Gogh museum geweest en nog lekker bij cobra zitten borrelen al met al een heerlijke dag Amsterdam

"Uitstekend"
6/6
Margaret J.één jaar geleden · 2 reviews

We aten bij Keyzer voordat we naar het concert gingen. Hele aardige en attente bediening (Timor), en erg lekker gegeten a la carte: coquilles en daarna zeetong. We waren ruim op tijd klaar om naar het concert te gaan.

"Goed"
4/6
Petronella L.één jaar geleden · 1 review

Plezierige bediening. Redelijk eten. Ik ben gewend dat de steak tartaar door de ober ter plaatse wordt klaargemaakt, maar hier lagen alle ingredienten op een bordje en mocht jezelf wat rotsooien daarmee. Eigenlijk moet er dan ook nog geklopt eiwit door, maar dat miste ik. Twee zitplaatsen op een bankje, niet erg comfortabel en nogal laag.

"Heel goed"
5/6
Marieke B.één jaar geleden · 2 reviews

Vlotte en hartelijke bediening. Prettige atmosfeer. Het door ons gekozen lunchgerecht - 12 uurtje - was leuk samengesteld: kopje soep, stokbroodje zalm, boterham met kalfskroket. In feite niks bijzonders aan, maar precies goed. Gelukkig dat Keyzer er nog altijd is.