Reviews Brasserie Keyzer

CentrumInternationaal, Frans, Gourmet, Nederlands
Uitstekend
4.5/6
72 Reviews
Brasserie Keyzer Amsterdam image 1
Brasserie Keyzer Amsterdam image 2
Brasserie Keyzer Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

72 Brasserie Keyzer Reviews

Lees hier beoordelingen over Brasserie Keyzer. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Brasserie Keyzer hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Brasserie Keyzer.

Uitstekend
4.5/6
72 Reviews
Service:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Eten:Heel lekker
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Hans V.2 dagen geleden · 3 reviews

Zeer prettige ontvangst, we wilden graag een andere tafel, was geen probleem en werd vlot geregeld. Super gegeten, heerlijke asperges met zalm. Het goede gastheerschap vonden wij zeer bijzonder en verdiend een 10! Fijne avond gehad!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Alexandra C.13 dagen geleden · 1 review

Het was allemaal top, alleen soms wat lang wachten op de bediening

"Uitstekend"
6/6
Marion W.2 maanden geleden · 1 review

Bediening was super, eten heerlijk. Gerechten kwamen snel, maar niet te snel achter elkaar. Bediening dacht ook mee met de keus voor de wijn, die beter zouden passen bij onze gerechten.

"Uitstekend"
6/6
PeteR C.5 maanden geleden · 2 reviews

Goede klantvriendelijke bediening en heerlijke lunch en champagne, prettige ambiance, goed gelegen en bereikbaar met openbaar vervoer, goede prijs kwsliteit verhouding. Ga zo gewoon door

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Een aanrader in een Bourgondische entourage met een prima kwaliteit van zowel het eten en de bediening. De Brasserie ligt op een prachtige locatie, vooral bij een bezoek aan het Concertgebouw zoals wij. Het diner heeft voor ons en onze vrienden ( 4 personen ) bij gedragen aan een heerlijke avond uit.

"Gemiddeld"
3/6
Frank B.één jaar geleden · 1 review

In tegenstelling tot eerdere ervaringen was er afgelopen zondag van alles mis. Ten eerste kreeg een van ons gezelschap haar welkomstdrankje veel later - ondanks opmerkingen onzerzijds - zodat we niet gezamenlijk het glas konden heffen. De bediening oogde opvallend onervaren en stuntelig. De bejegening was ook al van een bedenkelijk niveau, gewoon klant-onvriendelijk en arrogant. Pluspunt: de kwaliteit van de maaltijd was prima! Voorlopig zijn we even klaar met Keyzer maar gaan deze mindere ervaring ongetwijfeld in de toekomst weer wegpoetsen met goede ervaringen, daar vertrouw ik dit instituut wel in. Keyzer: doe hier iets mee!

"Uitstekend"
6/6
R van W.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten en fantastic personeel een feestje om te dineren.Daarna naar het concertgebouw een fantastisch concert met het concertgebouworkest in de midday naar het Van Gogh museum geweest en nog lekker bij cobra zitten borrelen al met al een heerlijke dag Amsterdam

"Uitstekend"
6/6
Margaret J.2 jaar geleden · 2 reviews

We aten bij Keyzer voordat we naar het concert gingen. Hele aardige en attente bediening (Timor), en erg lekker gegeten a la carte: coquilles en daarna zeetong. We waren ruim op tijd klaar om naar het concert te gaan.

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Plezierige bediening. Redelijk eten. Ik ben gewend dat de steak tartaar door de ober ter plaatse wordt klaargemaakt, maar hier lagen alle ingredienten op een bordje en mocht jezelf wat rotsooien daarmee. Eigenlijk moet er dan ook nog geklopt eiwit door, maar dat miste ik. Twee zitplaatsen op een bankje, niet erg comfortabel en nogal laag.

"Heel goed"
5/6
Marieke B.2 jaar geleden · 2 reviews

Vlotte en hartelijke bediening. Prettige atmosfeer. Het door ons gekozen lunchgerecht - 12 uurtje - was leuk samengesteld: kopje soep, stokbroodje zalm, boterham met kalfskroket. In feite niks bijzonders aan, maar precies goed. Gelukkig dat Keyzer er nog altijd is.