Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Almere
Almere Haven
Brasserie ThuisHaven

Brasserie ThuisHaven

Foto's van restaurant Brasserie ThuisHaven in Almere Haven, Almere
Brasserie ThuisHaven is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Brasserie ThuisHaven

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Nu open
-
Sluit om 22:00
Friday
10:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
Gesloten
Tuesday
Gesloten
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Brasserie ThuisHaven

Bij Brasserie ThuisHaven in Almere worden internationale gerechten bereid met zoveel mogelijk verse ingrediënten uit de regio. Het motto van Brasserie ThuisHaven? Goed eten tegen een eerlijke prijs. In de keuken zijn de chefs vol passie flink in de weer om die belofte waar te maken voor vlees-, viseters en vegetariërs. Daarnaast kun je ook de chef de vrije hand laten zodat het een verrassende avond wordt. Uiteraard kun je kiezen voor een glaasje wijn bij de gerechten, maar de staf is ook uitstekend op de hoogte van speciaalbieren. De brasserie in Almere Haven is gevestigd aan het Plein in het oudste gedeelte van de stad en ademt een vriendelijke en gastvrije sfeer, zodat iedereen zich thuis voelt!

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Brasserie ThuisHaven parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Brasserie ThuisHaven heeft Op straat parkeren.

Heeft Brasserie ThuisHaven zitgelegenheid buiten?

Ja, Brasserie ThuisHaven heeft zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Brasserie ThuisHaven?

Waarom is Brasserie ThuisHaven zo populair? Heerlijk Internationaal eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Brasserie ThuisHaven. Gelegen in Almere Haven in Almere, serveert Brasserie ThuisHaven gerechten zoals Vegetarisch, Europees, Nederlands. Ontdek wat Brasserie ThuisHaven onderscheidt van andere restaurants in Almere en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!