Reviews Delice

Uitstekend
5.3/6
7 Reviews
Delice Maarssen image 1
Delice Maarssen image 2
Delice Maarssen image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

7 Delice Reviews

Lees hier beoordelingen over Delice. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Delice hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Delice.

Uitstekend
5.3/6
7 Reviews
Wachttijd:Kort
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Betaalbaar
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heel lekker
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
B. U.één jaar geleden · 1 review

Uit stekend met ver ras sen de smaken. Uit stekend met ver ras sen de smaken. Uit stekend met ver ras sen de smaken. Kan niet anders zeggen

"Uitstekend"
6/6
Elco T.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten. met z'n zessen en het vismenu genomen. Aangevuld met een tussengerecht. Gezellig, ruim en prima eten met goede wijnen. Personeel goed op de hoogte van de gerechten en dat de baas af en toe een praatje komt maken met de gasten doet veel goed. Aanrader en voor weekend bezoek wel even reserveren.

"Uitstekend"
6/6
Celso M.één jaar geleden · 2 reviews

Great food - excellent attention. Nice ambiance. Good house wine (both red and white). Good quality of ingredients. Price is on the upper side but worth it.

"Heel goed"
5/6
Joop V.één jaar geleden · 3 reviews

Snelle en vriendelijke bediening, ook toen het drukker werd in het restaurant. En het belangrijkste: het eten was erg lekker! En je kan aangeven wat en hoe je het wil. We gaan hier zeker terugkomen.

"Heel goed"
5/6
Gido J.één jaar geleden · 1 review

Erg lekker en geweldige eigenaar en bediening die persoonlijk een praatje komen maken. Eten is wel behoorlijk aan de prijs maar dat mag de pret niet drukken.

"Goed"
4/6
Duncan B.één jaar geleden · 1 review

Staff were very nice and the service was sharp and efficient whilst holding on to the friendly nature. Starter missed a little more kick and the main course lamb was extremely fatty.

"Heel goed"
5/6
Rosanne O.één jaar geleden · 1 review

Heerlijke wijn, verrukkelijk gegeten, fijne service, leuke locatie, leuk dat de kok persoonlijk bij je tafel langs kwam voor een praatje