Reviews Delice

Uitstekend
5.4/6
8 Reviews
Delice Maarssen image 1
Delice Maarssen image 2
Delice Maarssen image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

8 Delice Reviews

Lees hier beoordelingen over Delice. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Delice hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Delice.

Uitstekend
5.4/6
8 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Betaalbaar
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Sfeer:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Wil D.2 maanden geleden · 1 review

Het is een mooi en modern ingericht restaurant waar je heerlijk kunt genieten van de Mediterraanse keuken, er wordt rekening gehouden met jouw wensen. Leuk en vriendelijk personeel ook Chef-kok Latif verstaat zijn vak. Wij gaan onherroepelijk nog eens terug

"Uitstekend"
6/6
B. U.2 jaar geleden · 1 review

Uit stekend met ver ras sen de smaken. Uit stekend met ver ras sen de smaken. Uit stekend met ver ras sen de smaken. Kan niet anders zeggen

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten. met z'n zessen en het vismenu genomen. Aangevuld met een tussengerecht. Gezellig, ruim en prima eten met goede wijnen. Personeel goed op de hoogte van de gerechten en dat de baas af en toe een praatje komt maken met de gasten doet veel goed. Aanrader en voor weekend bezoek wel even reserveren.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Great food - excellent attention. Nice ambiance. Good house wine (both red and white). Good quality of ingredients. Price is on the upper side but worth it.

"Heel goed"
5/6
Joop V.2 jaar geleden · 3 reviews

Snelle en vriendelijke bediening, ook toen het drukker werd in het restaurant. En het belangrijkste: het eten was erg lekker! En je kan aangeven wat en hoe je het wil. We gaan hier zeker terugkomen.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Erg lekker en geweldige eigenaar en bediening die persoonlijk een praatje komen maken. Eten is wel behoorlijk aan de prijs maar dat mag de pret niet drukken.

"Goed"
4/6
Duncan B.2 jaar geleden · 1 review

Staff were very nice and the service was sharp and efficient whilst holding on to the friendly nature. Starter missed a little more kick and the main course lamb was extremely fatty.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijke wijn, verrukkelijk gegeten, fijne service, leuke locatie, leuk dat de kok persoonlijk bij je tafel langs kwam voor een praatje