Reviews Kasteel Heemstede

Uitstekend
5.4/6
22 Reviews
Kasteel Heemstede Houten image 1
Kasteel Heemstede Houten image 2
Kasteel Heemstede Houten image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

22 Kasteel Heemstede Reviews

Lees hier beoordelingen over Kasteel Heemstede. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Kasteel Heemstede hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Kasteel Heemstede.

Uitstekend
5.4/6
22 Reviews
Geluidsniveau:Heel rustig
Wachttijd:Kort
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heerlijk
Sfeer:Uitstekend
Service:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Marja S.3 dagen geleden · 1 review

In een prachtig kasteel heerlijk gegeten. Verrassende en smaakvolle gerechten.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Hans V.4 dagen geleden · 1 review

Het samengestelde menu voor Valentijnsdag was verassend en heel lekker. Ook de keuze van het wijn arrangement was goed. Wij hebben een heerlijke avond gehad en het bedienend personeel was vriendelijk en kundig.

"Uitstekend"
6/6
Thekla N.één maand geleden · 1 review

Heerlijk gegeten met diningcity,5 amuse`s 5 gangen verrassingsmenu,wij kozen voor een fles chardonnay,de gerechtjes waren mooi opgemaakt,gaven een ware smaak explosie,kortom het was genieten,wij kozen ook nog Thee met friandises,voor herhaling vatbaar,een geweldige avond gehad.

"Uitstekend"
6/6
Jan Willem B.één maand geleden · 1 review

Top, eten super, locatie super, dus gewoon top! Ik hoefde niet te betalen ik weet niet of dat erg tegen viel maar geen reden om niet nog een keer te gaan. Zal zeker aanraden bij bekenden.

"Goed"
4/6
Pauline B.7 maanden geleden · 1 review

Gekozen voor 7 gangen met wijnarrangement. Meeste gangen waren heerlijk, mooi gemaakt en niet te groot. Ondanks melding dat iemand geen koriander wil, zaten er toch stukjes koriander in bij de eerste gang. Het gerecht was iets aangepast werd gezegd, maar de koriandersmaak zat er toch door. Dit gemeld bij de bediening, maar daar werd nauwelijks op gereageerd. Op één persoon na ook erg onpersoonlijke bediening. De uitleg van de gerechten was vaak niet te verstaan en te snel. Of werd bij de een wel en bij de ander achterwege gelaten. Soms was het al verteld en kwam de volgende bediening het nog een keer vertellen. Tussen de gangen duurde het enorm lang voordat de volgende gang kwam. We hebben over deze avond meer dan 5 uur gedaan. De locatie is mooi en het terras was fijn. We hebben al met al een heel gezellige avond gehad, maar zullen niet meer terugkomen.

"Uitstekend"
6/6
Bauke S.2 maanden geleden · 1 review

Perfect eten, perfecte bediening en geweldige locatie. De gerechten zijn stuk voor stuk plaatjes om te zien. Het 7 gangen diner een perfecte balans qua porties. Bij een kleine vergissing wordt er alles aan gedaan dit netjes te herstellen. Bediening zeer vriendelijk en stelt je op je gemak. Zonder over de top te zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Uitstekend"
6/6
Jeroen B.één jaar geleden · 3 reviews

Een heerlijke avond met geweldige bediening, ambiance en voedsel! Kasteel Heemstede heeft een creatieve kijk op vegetarische gerechten en ook daarom bevelen we het bij al onze vrienden aan.

"Uitstekend"
6/6
Jeroen B.één jaar geleden · 3 reviews

Ongelooflijk lekkere en creatieve vegetarische maaltijden! Een 7-gangen menu betekende 10 rondes van verassend en lekker eten! Geweldige ontvangst en service tijdens de gehele avond. Merci beaucoup Kasteel Heemstede!

"Uitstekend"
6/6
Willem v.2 maanden geleden · 1 review

We hebben een voortreffelijke avond gehad. De ontvangst en bediening was goed en erg prettig. we hebben genoten van het viergangenmenu Heemstede! Wat een smaken en kleuren, heel goed. De amuses waren verrassend, leuk en smaakten heerlijk! Voor ons was het de eerste keer op deze mooie locatie. Zeker voor herhaling vatbaar!

"Uitstekend"
6/6
Marieke en Jan d.7 maanden geleden · 1 review

Heerlijk culinaire verwenavond bij Kasteel Heemstede gehad. We zaten buiten op het terras. Vriendelijke bediening. Heerlijke wijnen, mooie seizoensproducten, prachtige locatie. Was echt een topavond!