Reviews Kasteel Heemstede

Uitstekend
5.4/6
32 Reviews
Kasteel Heemstede Houten image 1
Kasteel Heemstede Houten image 2
Kasteel Heemstede Houten image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

32 Kasteel Heemstede Reviews

Lees hier beoordelingen over Kasteel Heemstede. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Kasteel Heemstede hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Kasteel Heemstede.

Uitstekend
5.4/6
32 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Wachttijd:Kort
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Heel rustig
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Th.A. K.10 dagen geleden · 1 review

Fantastisch eten ! Verrassende wijnen ! Heel prettige sfeer en verzorging !

"Uitstekend"
6/6
Janet H.17 dagen geleden · 1 review

Prima gegeten. Goede, vriendelijke bediening. Heerlijke amuses en pre-kaas dessert. Wijnarrangement erbij is goed gekozen.

"Uitstekend"
6/6
Ron F.2 maanden geleden · 1 review

Schitterende locatie , voortreffelijk eten en zeer vriendelijk personeel met ook nog verstand van zaken en duidelijke uitleg van de wijnen en eten. Een absolute aanrader we komen zeer zeker terug.

"Uitstekend"
6/6
Johnny I.2 maanden geleden · 1 review

Proffesioneel, vriendelijk, gewoon af! Perfect kader. Gefeliciteerd. We kijken uit naar een volgende keer Hopelijk op het terras buiten. Het zicht moet prachtig zijn. Tor dan.

"Goed"
4/6
Pauline B.9 maanden geleden · 1 review

Gekozen voor 7 gangen met wijnarrangement. Meeste gangen waren heerlijk, mooi gemaakt en niet te groot. Ondanks melding dat iemand geen koriander wil, zaten er toch stukjes koriander in bij de eerste gang. Het gerecht was iets aangepast werd gezegd, maar de koriandersmaak zat er toch door. Dit gemeld bij de bediening, maar daar werd nauwelijks op gereageerd. Op één persoon na ook erg onpersoonlijke bediening. De uitleg van de gerechten was vaak niet te verstaan en te snel. Of werd bij de een wel en bij de ander achterwege gelaten. Soms was het al verteld en kwam de volgende bediening het nog een keer vertellen. Tussen de gangen duurde het enorm lang voordat de volgende gang kwam. We hebben over deze avond meer dan 5 uur gedaan. De locatie is mooi en het terras was fijn. We hebben al met al een heel gezellige avond gehad, maar zullen niet meer terugkomen.

"Uitstekend"
6/6
Jeroen B.één jaar geleden · 3 reviews

Een heerlijke avond met geweldige bediening, ambiance en voedsel! Kasteel Heemstede heeft een creatieve kijk op vegetarische gerechten en ook daarom bevelen we het bij al onze vrienden aan.

"Uitstekend"
6/6
Jeroen B.2 jaar geleden · 3 reviews

Ongelooflijk lekkere en creatieve vegetarische maaltijden! Een 7-gangen menu betekende 10 rondes van verassend en lekker eten! Geweldige ontvangst en service tijdens de gehele avond. Merci beaucoup Kasteel Heemstede!

"Uitstekend"
6/6
Bauke S.4 maanden geleden · 1 review

Perfect eten, perfecte bediening en geweldige locatie. De gerechten zijn stuk voor stuk plaatjes om te zien. Het 7 gangen diner een perfecte balans qua porties. Bij een kleine vergissing wordt er alles aan gedaan dit netjes te herstellen. Bediening zeer vriendelijk en stelt je op je gemak. Zonder over de top te zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Uitstekend"
6/6
Willem v.4 maanden geleden · 1 review

We hebben een voortreffelijke avond gehad. De ontvangst en bediening was goed en erg prettig. we hebben genoten van het viergangenmenu Heemstede! Wat een smaken en kleuren, heel goed. De amuses waren verrassend, leuk en smaakten heerlijk! Voor ons was het de eerste keer op deze mooie locatie. Zeker voor herhaling vatbaar!

"Uitstekend"
6/6
Marieke en Jan d.9 maanden geleden · 1 review

Heerlijk culinaire verwenavond bij Kasteel Heemstede gehad. We zaten buiten op het terras. Vriendelijke bediening. Heerlijke wijnen, mooie seizoensproducten, prachtige locatie. Was echt een topavond!