Konbu Streetfood Groningen image 1
Konbu Streetfood Groningen image 2

Konbu Streetfood

Binnenstad · Aziatisch · 
Uitstekend
5.1/6
218 Reviews

Over Konbu Streetfood

Welkom bij Konbu Streetfood! Hier worden gerechten geserveerd uit zuidoost Azie met als specialiteit de vietnamese Pho en de Japanse Ramen! Bij Konbu Streetfood kunt ook ook terecht om even te werken want bij elke tafel bevindt zich een oplaadpunt voor laptop / telefoon! U vind Konbu Streetfood aan de Oosterstraat 10 te Groningen.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 21:30
dinsdag
13:00 - 21:30
woensdag
13:00 - 21:30
donderdag
13:00 - 21:30
vrijdag
13:00 - 21:30
zaterdag
13:00 - 21:30
zondag
13:00 - 21:30
maandag
13:00 - 21:30

Adres

Konbu Streetfood
Oosterstraat 10
9711NT Groningen

Menu highlights

293B574E-297C-4182-A588-8CF1E566FA24

Finger Food

Edamame

Japanese soy beans
€ 3,00

Home made kimchi

Fermented spicy korean cabbage
€ 3,00

Karaage

Juicy and tender japanese crunchy chicken bites
€ 5,00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

Just Pho You

Flat rice noodle soup topped with chicken, red onoins, bean sprouts, scallion cilantro, mint
€ 9,00

What the pho?

Flat rice noodle soup topped with thin slices raw beef, red onions, bean sprouts, scallion cilantro, mint
€ 10,00

Pho-nomenal

Flat rice noodle soup topped with chicken, think sliced raw beef, homemade meatballs, red onions, bean sprouts, scallion cilantrio, mint
€ 11,00
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specialiteiten

Classic shio ramen

Topped with chashu, scallions, bean sprouts, seasoned egg, bamboo shoots
€ 9,00

Chicken shoyu ramen

Topped with chicken, scallions, corn, seasoned egg, bamboo shoots
€ 9,00

Veggie ramen

Topped with shiitake, scallions, seaweed, eggplant, bean sprouts, corn, seasoned egg
€ 9,00
Loop je tafel niet mis!

218 Konbu Streetfood Reviews

Uitstekend
5.1/6
218 Reviews
Eten:Heerlijk
Service:Vriendelijk
Geluidniveau:Rustig
Atmosfeer:Uitstekend
Prijs-kwaliteitverhouding:Zeer gunstig
Wachttijd:Kort
"Uitstekend"6/6
Maribel V.11 dagen geleden · 2 reviews

great food as always. the atmosphere is really nice. would recommend to anyone

"Uitstekend"6/6
Lisette B.12 dagen geleden · 1 review

Eten bij Konbu stond al tijden op mijn wensenlijstje, maar het is er nu eindelijk van gekomen en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Op advies van de bediening gekozen om verschillende voorgerechten te delen. Fantastisch lekkere gerechten, vol smaak, mooie presentatie en vriendelijke meedenkende bedoening maakt Konbu zeker een aanrader.

"Uitstekend"6/6
Rozemarijn V.12 dagen geleden · 1 review

Het eten is er super lekker! Ook duurt het nooit langer dan 10 min voordat je je eten krijgt. Goede prijs & leuke sfeer aan de oosterstraat.

"Uitstekend"6/6
Susanne M.één maand geleden · 1 review

Het eten was heerlijk en het personeel was erg vriendelijk. We hebben verschillende "street food" hapjes gedeeld. Vooral de Octopoes (takoyaki), Karaage en gegrilde Gyoza vonden we heerlijk! Ook de Japanse pruim-wijn is een aanrader. We waren er op Valentijnsdag, en hadden gelukkig van te voren gereserveerd want het hele restaurant zat vol. We komen zeker nog een keer terug om de Ramen en Pho te proberen.

"Heel goed"5/6
Jessica W.10 maanden geleden · 1 review

Heerlijk gegeten. Wat bijzonder om eens iets totaal anders te doen en Asian streetfood te mogen proeven. We hebben erg genoten. Enige nadeel was dat waar de serveerster eerst juist overbodig vaak kwam vragen of we al een keuze hadden gemaakt (nee, eerste keer daar dus graag even hele kaart doornemen en beslissen), we later moesten signalen en wachten toen het wat drukker werd. Nu hadden we geen haast, maar na twee keer wachten wordt het wat minder leuk als je in gangen eet. Wel fijn dat ons werd aangeraden in verschillende rondes te bestellen om te voorkomen dat we teveel zouden bestellen en het niet op konden. Ik ga sowieso nog eens terug om de dingen te proeven die we nog niet hebben gehad. Aanrader!

"Gemiddeld"3/6
Marjan B.één jaar geleden · 1 review

Na de recensie van Hermus in het Dagblad vh Noorden erg nieuwsgierig geworden. Helaas viel het toch een beetje tegen. De voorgerechten waren erg lekker en kwamen vlot op tafel. Vervolgens hebben we ruim een uur zitten wachten op het hoofdgerecht. Bij navraag bleek dat het niet was doorgegeven. Vervolgens hadden we het wel snel op tafel, zonder een echt excuus van de bediening. Pho-Nomenal en Just Pho You. Redelijk smakeloze niet echt warme bouillon, en het beloofde vlees ( kip, beef en gehaktballetjes) was karig aanwezig. We hebben dit doorgegeven aan de bediening en die kwam er even later op terug en zei dat ze het had doorgegeven aan de kok. Hij had gezegd dat hij het ermee eens was...Jammer dat ons vervolgens niets werd aangeboden ter compensatie. Gemiste kans want wij hebben er niet echt een fijn gevoel aan over gehouden. Te meer daar de bediening met vier man sterk ons continue heeft zien zitten wachten, hoopvol kijkend. Geen van hen heeft bedacht dat we misschien wel zaten te wachten op ons eten?!!!

"Heel goed"5/6
Mariette R.één maand geleden · 1 review

Echt heerlijk gegeten, ook goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader en wij komen terug. Puntje van aandacht voor de uitbater: we deden meerdere pogingen om de bieding 'aan te houden' om een drankje en later een nagerecht te willen bestellen, maar dat lukte niet. We waren al zeker een half uur uitgegeten en zonder drankjes. Maar werd niets mee gedaan en kwam niemand naar onze tafel. Naar mijn mening moet het niet al te voel moeite kosten om iets te willen bestellen. Daarom betaald en vertrokken, terwijl we nog best even in dit leuke tentje wouden blijven.

"Goed"4/6
Adrian K.één jaar geleden · 1 review

Food is fair, prices too. Service is pretty tardy and when asked when the food was coming (after 30 min) the food was promptly served without an explanation or a reason what took so long. A woman working at the bar was unapologetic when I asked for a glass that was missing when my bottle of beer was served. I had the vegetarian ramen which was tasty and the size of the meal left me satiated. Wasn't so sure about the canned corn in the broth and the "seasoned egg" didn't seem all that "seasoned." The atmosphere is informal and tasteful. They could perhaps expand the menu...

"Uitstekend"6/6
Pauline V.één jaar geleden · 2 reviews

Mijn vriendin en ik hadden als voorgerecht Gyoza en KFC, allebei erg goed! Daarna ieder een noodle-salade (1x beef en 1x kip) - beide verrukkelijk! Het nagerecht (mochi) hebben we gedeeld, ook erg lekker... Bij het eten dronken we huisgemaakte ijsthee, lekkere thee-smaak en niet te zoet. Het interieur was geheel naar mijn smaak en de sfeer lekker relaxt! Dusdanig, dat we een half uur te laat kwamen voor onze film!

"Heel goed"5/6
Petroeska L.9 maanden geleden · 1 review

Ik vond de snacks allemaal geweldig. Dim sum, gyoza, kfc, edamame, allemaal heerlijk. De pho, ramen en bun waren lekker, maar minder geweldig dan de snacks. Gewoon prima. Service was ok, snel genoeg, niet heel oplettend. Qua desserts is er maar 1 gerecht en dat wordt bedolven onder goedkope spuitslagroom en chocoladesaus uit een flesje. Wat een contrast met de snacks, jammer. Al met al wel iets waar we vaker heen gaan omdat het lekker is, snel en de kinderen het ook allemaal heerlijk vonden.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (dinsdag)
maart 2018
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: