Kota Radja - Hattem Hattem image 1
Kota Radja - Hattem Hattem image 2
Kota Radja - Hattem Hattem image 3
Kota Radja - Hattem Hattem image 4
Kota Radja - Hattem Hattem image 5

Kota Radja - Hattem

Centrum · Chinees · 
Geweldig
5.6/6
66 Reviews

Over Kota Radja - Hattem

Welkom bij Chinees Specialiteiten Restaurant Kota Radja. Dit uitstekende restaurant heeft reeds lange tijd ervaring met het koken van Kantonese en Szechuanese specialiteiten. De meester Chefs die hier werken hebben bij hun vak diploma behaald bij 4 meester chefs aangesloten van het Horeca Service Bureau in Peking. Hierdoor staat elk gerecht garant voor kwaliteit en de beste ingredienten. Kom genieten van ons ruime restaurant en geniet van een heerlijke Aziatische beleving. Kota Radja behoord tot een selecte groep van de beste Aziatische restaurants.Chinees Specialiteiten Restaurant Kota Radja is gevestigd op de nieuweweg 44 te Hattem.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
zondag
12:00 - 22:00
maandag
16:00 - 22:00
dinsdag
Gesloten
woensdag
16:00 - 22:00
donderdag
16:00 - 22:00
vrijdag
12:00 - 22:00
zaterdag
12:00 - 22:00

Adres

Kota Radja - Hattem
Nieuweweg 44
8051 EE Hattem
Loop je tafel niet mis!

66 Kota Radja - Hattem Reviews

"Uitstekend"6/6
Jan V.11 dagen geleden · 1 review

vorige week zaterdag weer heerlijk gegeten bij Kota Radja in Hattem. De ontvangst was goed en we werden keurig na de gereserveerde tafel gebracht. Het eten was heerlijk, de bediening uitstekend en de tijd tussen de verschillende gangen was perfect. En dat alles voor een zeer acceptabele prijs.

"Uitstekend"6/6
Lisette S.19 dagen geleden · 1 review

Geweldige sfeer, lekkere temperatuur, passende muziek, goede bediening en heerlijk eten. Chapas gegeten, dit zijn Chinese tapas, veel verschillende smaken. Een ervaring om te delen.

"Uitstekend"6/6
Koert W.24 dagen geleden · 1 review

Heldere informatie en toelichting bij het opgediende menu. Vlotte bediening, geen ellenlange wachttijd tussen de gangen. Uitstekende keuken, smakelijke gerechten. Vriendelijke en duidelijke bediening. Redelijke prijzen.

"Uitstekend"6/6
Joerd v.één maand geleden · 1 review

Het eten was heerlijk, de bediening vriendelijk en de sfeer was heel gezellig. Alleen maar complimenten en we komen er zeker vaker na deze zeer goede ervaring.

"Uitstekend"6/6
N.A. B.6 maanden geleden · 1 review

We hebben heerlijk gegeten. Als we naar een Chinees restaurant gaan is dat meestal hier. Niet standaard. Altijd lekker. Het meisje van de bediening liet een dienblad met gevulde glazen vallen wat half over mijn zoon heenging. Dat was knap onhandig. Maar dat werd snel opgelost alleen voor het feit dat hijzelf met een nat shirt en broek zat was wel vervelend voor mijn zoon. Daar moesten we zelf even een oplossing voor vinden. Als gebaar voor het ongemak kregen we de eerste ronde drankjes gratis. Netjes. Vriendelijke mensen. We gaan hier ondanks het incident zeker weer heen.

"Gemiddeld"3/6
Sandra V.6 dagen geleden · 1 review

Donderdag 15-2 en zaterdag 17-2-2018 geweest, na reservering via internet (super handig). Donderdag (kwam ik zaterdag achter) helaas de chapas kaart niet gehad, met een vegetariër aan tafel hadden we daar wel voor gekozen wanneer we dit hadden geweten. Eten wat we uiteindelijk hebben besteld was super lekker ! Zaterdag opnieuw gereserveerd, echter onze tafel was aan iemand anders vergeven !! We werden in een hoekje gezet achterin naast de kassa. Ongezellig licht, zelf drinken bestellen aan de bar, omdat je niet gezien wordt, heel erg jammer :( Wel weer heerlijk gegeten, maar geen fooi gegeven door de plek, de ervaring was echt slecht daardoor ... super jammer dat je als terugkerende klant zo 'weg wordt gestopt'.

"Uitstekend"6/6
Rijk P.één jaar geleden · 1 review

We werden hartelijk ontvangen en naar onze gereserveerde plaats gebracht, eerst werden de drankjes opgenomen en zeer snel gebracht en daarna de menukaart, nadat we onze keuze hadden gemaakt werd het vrij snel geserveerd, het geserveerde was voldoende en het smaakte uitmuntend. we komen zeker hier nog eens terug.

"Heel goed"5/6
Jan-Joris v.7 maanden geleden · 1 review

Mijn partner en ik werden gastvrij onthaald in het restaurant en voelden ons er direct thuis. Eten was erg goed en zeker niet duur. Ook een aanpassing in het nagerecht wat inclusief was bin o s diner zorgde niet voor extra kosten en werd direct uitgevoerd. Geen lanfevwachttihden, ondanks de drukte. Hier komen we graag nog eens terug!

"Uitstekend"6/6
Polle B.één jaar geleden · 1 review

Zeer goed restaurant met vriendelijke vlotte bediening en geweldig eten. Het chapas arrangement is zeer zeker een aanrader. Veel verschillende gerechtjes en zeer voldaan weer naar huis. We komen er al vele jaren en zullen dat ook zeker blijven doen.

"Uitstekend"6/6
W.H. E.één jaar geleden · 1 review

Heb meermalen in dit restaurant gegeten en het is en blijft heerlijk. Je wordt met aandacht bediend en de mensen zijn zeer vriendelijk. Na afloop is mij nog gevraagd hoe de vorm van reserveren mij is bevallen.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (zondag)
februari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Kies een tijd: