Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Nieuwegein
Centrum
Minos Pallas

Minos Pallas

Grieks, Mediterraans, Europees

Gerecht voor ongeveer19€

Foto's van restaurant Minos Pallas in Centrum, Nieuwegein
Minos Pallas is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Minos Pallas

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 16:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
16:00 - 22:00
Saturday
16:00 - 22:00
Sunday
16:00 - 22:00
Monday
16:00 - 22:00
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Minos Pallas

Minos Pallas in Nieuwegein is niet alleen een restaurant, het is ook een beetje het paleis van koning Minos. Het echte paleis van Minos - de oudste zoon van oppergod Zeus - staat op het eiland Kreta en is nog steeds te bewonderen. Maar Minos Pallas aan de Handelskade is waarschijnlijk net wat dichterbij én je kan er ook nog eens heerlijk dineren. Wanneer je bij dit Griekse restaurant binnenstapt, kom je terecht in een prachtige ruimte met onder andere vloermozaïeken en Minoïsche muurschilderingen. Maar er is meer dan alleen een sfeervolle inrichting. Hier in het centrum van Nieuwegein worden ook heerlijke Griekse-mediterrane specialiteiten bereid. Op de kaart staan klassieke Griekse grillgerechten, visgerechten, salades en lekkere hapjes om met elkaar te delen, steeds gemaakt met dagverse producten. De maaltijd kan worden begeleid door mooi Griekse wijnen voor een perfecte Griekse beleving.

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Minos Pallas parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Minos Pallas heeft Op straat parkeren.

Serveert het restaurant Minos Pallas Grieks eten?

Ja, het restaurant Minos Pallas serveert Grieks eten en serveert ook Mediterraans, Europees

Wil je een tafel reserveren bij Minos Pallas?

Waarom is Minos Pallas zo populair? Heerlijk Grieks eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Minos Pallas. Gelegen in Centrum in Nieuwegein, serveert Minos Pallas gerechten zoals Mediterraans, Europees. Ontdek wat Minos Pallas onderscheidt van andere restaurants in Nieuwegein en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!