Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Tilburg
Centrum
Minos Pallas

Minos Pallas

Grieks, Mediterraans, Europees

Gerecht voor ongeveer23€

6/6

1 review

Foto's van restaurant Minos Pallas in Centrum, Tilburg
Minos Pallas is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Minos Pallas

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 16:00
Saturday
16:00 - 22:00
Sunday
16:00 - 22:00
Monday
16:00 - 22:00
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
16:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Minos Pallas

Minos Pallas in Tilburg heeft alles wat je van een uitstekend Grieks restaurant mag verwachten: geweldige gastvrijheid, goede vis, vers gegrild vlees, een enthousiast team én natuurlijk lekkere ouzo van het huis. In het centrum van Tilburg smul je van klassiekers uit de Griekse keuken zoals moussaka, souvlaki en tzatziki. Van maandag tot en met donderdag is het helemaal feest bij deze zaak aan de Heuvelring, want dan kun je genieten van een betaalbaar keuzemenu bestaande uit drie gangen. Je kiest uit vlees, vis of vegetarisch en alle gerechten worden geserveerd met smakelijke bijgerechten. Daarnaast kun je op sommige avonden dineren onder het genot van live muziek: gezelligheid ten top! Schijnt het zonnetje? Dompel je dan onder in mediterrane sferen op het gezellige terras van Minos Pallas.

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Minos Pallas parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Minos Pallas heeft Openbare parkeerplaats, Op straat parkeren.

Kan ik in Minos Pallas met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Wil je een tafel reserveren bij Minos Pallas?

Waarom is Minos Pallas zo populair? Heerlijk Grieks eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Minos Pallas. Gelegen in Centrum in Tilburg, serveert Minos Pallas gerechten zoals Mediterraans, Europees. Ontdek wat Minos Pallas onderscheidt van andere restaurants in Tilburg en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!