Portugalia

Uitstekend
5.3/6
173 Reviews
Portugalia Amsterdam image 1
Portugalia Amsterdam image 2
Portugalia Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Portugalia

Bent u al bekend met de Portugese keuken? Restaurant Portugalia, gelegen aan de kerkstraat in het centrum van Amsterdam, biedt u authentieke Portugese gerechten aan geheel naar eigen familierecept. Familie Oliveira uit Portugal streeft ernaar om de Portugese keuken op de Amsterdamse kaart te zetten. Ervaar een stukje Portugal met gerechten als Portugese kaas met parmaham, Lamsvlees gestooft in portugese saus of de speenvarken bereid op de wijze van Bairrada. Ook heeft Portugalia speciale groepsmenu's vanaf 10 personen, voor bedrijven, families of vrienden.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 17:00
Friday
17:00 - 22:30
Saturday
13:00 - 22:30
Sunday
13:00 - 22:30
Monday
17:00 - 22:30
Tuesday
17:00 - 22:30
Wednesday
17:00 - 22:30
Thursday
17:00 - 22:30

Adres

Portugalia
Kerkstraat 35
1017 GB Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Cataplana de tamboril

Pangerecht met zeeduivel, kokkels en aardappelen in een roomsaus (geserveerd met rijst)

Amêijoas à Bulhão Pato

Gebakken kokkels in olijfolie met witte wijn en knoflook

Camarão na frigideira

Gebakken garnalen in een heerlijke saus van de chef
Loop je tafel niet mis!

Meer over Portugalia, Amsterdam

Restaurant Portugalia vind je de lekkerste Portugese gerechten in een sfeervol restaurant die de gezelligheid van Portugal uitstraalt. Doordat Spanje en Portugal aan elkaar grenzen treft men gelijkenissen aan in cultuur en gewoontes. Echter, in de keuken verschillen deze landen duidelijk van karakter. Er bestaat nog onder veel Nederlanders het misverstand dat er weinig verschil is tussen de Spaanse en Portugese keuken. Dit misverstand wilt restaurant Portugalia graag uit de wereld helpen.

Restaurant Portugalia presenteert dan ook een originele authentieke kaart, zoals men ook in het land zelf aantreft. Met een ruim assortiment aan vis- en vleesgerechten is er voor ieder wat wils. Ook hebben bieden zij een groepsmenu’s aan vanaf 10 personen, voor bedrijven, families of vrienden. Bij Portugalia kunt u terecht voor authentiek Portugees eten, dit familiebedrijf heet u van harte welkom en zorgt er voor dat u heerlijk in de watten gelegd wordt met heerlijke gerechten en vriendelijke service. Bezoek restaurant Portugalia nu aan de kerkstraat in het centrum van Amsterdam.

173 Portugalia Reviews

Uitstekend
5.3/6
173 Reviews
Wachttijd:Geen wachttijd
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Eten:Heerlijk
Sfeer:Uitstekend
"Uitstekend"
6/6
Corine d.16 dagen geleden · 2 reviews

Altijd een feestje om bij Enrique en zijn staf te eten. Je wordt gastvrij ontvangen en door de lekkere Portugese gerechten waan je je weer even in dit heerlijke vakantieland

"Uitstekend"
6/6
Wim T.één maand geleden · 1 review

Erg lekker en heel professionele bediening! Stukje Portugal in Amsterdam! Zeer uitvoerige menu kaart met heel mooie gerechten die zeer goed klaargemaakt zijn. Top! Restaurant!

"Uitstekend"
6/6
Grahame B.één maand geleden · 4 reviews

Allways a pleasure. Good food, nice environment and frieldly staff. I especially like the Piri-Pire chicken, the Bacalau con Nates and the cod croquettes. Wash down with good Vinho Verde.