Restaurant Djanoko

ZuidIndonesisch, Aziatisch
=
Aan te bevelen
2.1/6
14 Reviews
Restaurant Djanoko Amsterdam image 1
Restaurant Djanoko Amsterdam image 2
Restaurant Djanoko Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Restaurant Djanoko

**Restaurant Djanoko is tot 15 oktober (onder voorbehoud) wegens renovatie gesloten.** Restaurant Djanoko is gelegen aan de Van Baerlestraat 61 in Amsterdam Zuid en is een restaurant waar men terecht kan voor heerlijke naar origineel recept gemaakte gerechten uit de altijd verfijnde Indische keuken. Kom eens langs bij restaurant Djanoko en geniet van heerlijke gerechten zoals de Sate Kambing, Nasi Goring Java of geniet van één van de heerlijke rijsttafels. Voor echt authentieke Indonesische gerechten bent u bij Djanoko aan het juiste adres.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 23:00
Saturday
17:00 - 23:00
Sunday
17:00 - 23:00
Monday
17:00 - 23:00
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 23:00

Adres

Restaurant Djanoko
Van Baerlestraat 61-HS
1071AR Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

4 stuks Pangsit Goreng

€ 6,00

Sate Kambing

3 stuks Lamssaté
€ 9,50

Sate Mix

2 stuks kipsaté, 1 garnalensaté en 1 lamssaté
€ 15,00
Loop je tafel niet mis!

Meer over Restaurant Djanoko, Amsterdam

Restaurant Djanoko biedt u heerlijke indonische gerechten aan gemaakt en verfijnd met heerlijke kruiden. Djanoko betekend letterlijke “Schepper”. In Indonesie is Djanoko een strijdende koning van een legende die vaak gepresenteerd is in het beroemde en eeuwen oude "Wajang-toneel". Djanoko restaurant serveert heerlijke authentieke gerechten zoals de heerlijke Sate Ayam, de Gado Gado en de Beef Rendang en met het interieur krijgt u de warmte van Indonesie over u heen. Djanoko is gelegen aan de Van Baerlestraat 61 te Amsterdam Zuid.

Restaurant Djanoko is begonnen in Amsterdam onder de naam "Deli" in 1944 en dit is later veranderd in de huidige naam. Heeft men het over de "smaak van de indonesische keuken" , dan is men bij restaurant Djanoko aan het juiste adres. Djanoko heeft een uitstekende reputatie als het gaat over orgineel Indonisch eten, even als de legendarische strijder zelf. Restaurant Djanoko heeft een interieur met een klassieke uitstraling en gezellige sfeer. Met haar vriendelijke bediening en heerlijke gerechten worden niet alleen de smaakpapilen gestreelt maar is elk bezoek aan Djanoko altijd weer een gezellige belevenis. Djanoko kunt u vinden aan de Van Baerlestraat 61 in de buurt van het Museumplein.

14 Restaurant Djanoko Reviews

=
Aan te bevelen
2.1/6
14 Reviews
Eten:Aardig
Geluidsniveau:Gemiddeld
Prijs-kwaliteitsverhouding:Hoog
Wachttijd:Lang
Service:Gemiddeld
Sfeer:Niets bijzonders
"Uitstekend"
6/6
Sandra V.één jaar geleden · 1 review

Het eten was heerlijk en de bediening vriendelijk. Wij kwamen ruim 50 jaar terug als kleine kinderen al hier eten, nu wonen we verspreid over de wereld en wilden we kijken of het nog steeds lekker eten was. We waren niet teleur gesteld.

"Heel goed"
5/6
Daan K.één jaar geleden · 1 review

Wij hebben lekker gegeten in dit restaurant. Met vriendelijke bediening. Zij moeten alleen geen tafels met lisol (?) schoonmaken als je aan het eten bent. Want dat beïnvloedt de smaak van de gerechten.

"Gemiddeld"
3/6
Wiebe S.één jaar geleden · 1 review

Ik kon in een aantal gerechten van de rijsttafel niet de specifieke Indonesische smaak terugvinden. Het enige wat enigszins in de buurt kwam was de rendang doch zat hier te veel djinten (komijn) in wat na ede tweede of derde hap erg overheerste. De prijs kwaliteit verhouding was niet echt in evenwicht of te wel de haart is overprijst.