Over Restaurant Posthoorn

Chef Jeroen Bavelaar bestuurt de Franse keuken met eigen interpretaties van klassieke gerechten door middel van het toevoegen van innovatieve elementen en ingrediënten uit de wereldkeuken. Koken zit in zijn bloed en met zijn eigenwijze filosofie streeft hij elke dag weer naar perfectie. Maître – Sommelier Edwin van Egmond zoekt elke dag de ultieme wijnspijs combinatie bij de gerechten van Jeroen Bavelaar. Ondanks de prettige obsessie van Chef en Sommelier draait het voor Patron Marc Boeljon en zijn team vooral om het plezier en ongecompliceerd genieten. Een gezellige en fijne avond uit waarbij we “uitgaan” met “thuiskomen” combineren.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 18:00
dinsdag
18:00 - 22:00
woensdag
18:00 - 22:00
donderdag
18:00 - 22:00
vrijdag
18:00 - 22:00
zaterdag
18:00 - 22:00
zondag
12:30 - 14:30
18:00 - 22:00
maandag
Gesloten

Adres

Restaurant Posthoorn
Noordeinde 43
1141 AG Monnickendam

Hoofdmenu

Posthoorn Menukaart Maart 2017

pdf

Meer over Restaurant Posthoorn, Monnickendam

DE LOCATIE
Het restaurant bevindt zich in een schitterend gerestaureerde Rijksmonumentale panden uit 1697. Zodra u binnentreedt ervaart u de rijkdom van de Gouden Eeuw en voelt u de invloed van prominente gasten van weleer zoals Koningin Juliana, Admiraal Dirksz, en Napoleon Bonaparte. Hier vindt u hoge plafonds, eiken houten vloeren, vintage kleuren en een modern klassieke inrichting van internationale allure. Vanaf 2008 heeft ons restaurant een Michelin Ster van Guide Michelin. Tevens bevindt het restaurant zich in de top100 beste restaurants.

Met grote openslaande deuren grenst het restaurant aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin. Met 50 zitplaatsen serveren wij, bij mooi weer het diner op de veranda en in de tuin.

15 Restaurant Posthoorn Reviews

Geweldig
5.8/6
15 Reviews
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Sfeer:Uitstekend
Geluidsniveau:Heel rustig
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
"Uitstekend"6/6
Harry W.6 maanden geleden · 1 review

We namen de 6-gangen SIGNATUUR en het was een geweldige ervaring. Aan ieder gerecht was overduidelijk veel aandacht besteed en de smaken waren met name in combinatie met het wijnarrangement "spot on". Met name het Umami gerecht met een oester en wasabi-schuim zullen we nog vaak aan terug denken. Dit was ons vierde bezoek aan de Posthoorn. Zeker niet de laatste!

"Uitstekend"6/6
Fred L.7 maanden geleden · 1 review

Een en al verwennerij. Goede ontvangst in de herenkamer met een apperatief. Eten was een geweldige smaakervaring in combinatie met de daarbij geselekteerde wijnen. Goede keuze voor speciale gebeurtenis

"Uitstekend"6/6
A D.7 maanden geleden · 1 review

Heerlijk restaurant, zalige wijnen, comfortabele stoelen en wat heeeel fijn is lekker warm, geen kou of tocht.. Eten echt exquise en ambiance gezellig! Bediening TOP