Reviews Restaurant Sita Djanoko

ZuidNepalees, Indiaas, Aziatisch
Goed
2.5/6
16 Reviews
Restaurant Sita Djanoko Amsterdam image 1
Restaurant Sita Djanoko Amsterdam image 2
Restaurant Sita Djanoko Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

16 Restaurant Sita Djanoko Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant Sita Djanoko. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant Sita Djanoko hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant Sita Djanoko.

Goed
2.5/6
16 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Hoog
Sfeer:Niets bijzonders
Wachttijd:Gemiddeld
Service:Gemiddeld
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Lekker
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Th S.3 maanden geleden · 1 review

Heerlijk gegeten. Napelees gerecht was verrassend en uitstekend. De bediening was snel en vriendelijk. De prijs was heel redelijke en we kregen de koffie nog van het huis.

"Uitstekend"
6/6
Sandra V.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was heerlijk en de bediening vriendelijk. Wij kwamen ruim 50 jaar terug als kleine kinderen al hier eten, nu wonen we verspreid over de wereld en wilden we kijken of het nog steeds lekker eten was. We waren niet teleur gesteld.

"Heel goed"
5/6
Yvonne d.4 maanden geleden · 1 review

Keurige bediening, lekker gegeten. Porties waren helaas te groot om nog een dessert te nemen. We kregen ook nog een bakje koffie van het huis.

"Heel goed"
5/6
Daan K.2 jaar geleden · 1 review

Wij hebben lekker gegeten in dit restaurant. Met vriendelijke bediening. Zij moeten alleen geen tafels met lisol (?) schoonmaken als je aan het eten bent. Want dat beïnvloedt de smaak van de gerechten.

"Slecht"
2/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Na 40 jaar kan je niet verwachten dat er nog dezelfde koks werken maar dat het restaurant aan renovatie toe is dat is een ding wat zeker is. Het tapijt was gescheurd bij het afstapje zodat je gemeen kan vallen. Ook buiten bij de voordeur een diepe kuil. Menukaarten waren plakkerig en kapot. Prijs-kwaliteitverhouding was ver te zoeken. Jammer want ooit was het hier goed vertoeven en het eten veeeel lekkerder.

"Gemiddeld"
3/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Ik kon in een aantal gerechten van de rijsttafel niet de specifieke Indonesische smaak terugvinden. Het enige wat enigszins in de buurt kwam was de rendang doch zat hier te veel djinten (komijn) in wat na ede tweede of derde hap erg overheerste. De prijs kwaliteit verhouding was niet echt in evenwicht of te wel de haart is overprijst.

"Goed"
4/6
Norbert B.2 jaar geleden · 5 reviews

It had been a long long time since I've been there. Friendly service. Good basic food. Dated interior. Didn't know that the resto opened in 1944

"Heel slecht"
1/6
Els K.één jaar geleden · 1 review

Onwaarschijnlijk maar waar: De Bami was op! Dus noodgedwongen maar Nassi genomen.. Een Indonesisch restaurant waar de Bami op zaterdagavond 19.00uur 'op' is. Ondanks dat er maar 2 andere tafeltjes bezet waren, ruim 40 min. moeten wachten op: twee bordjes Nassi Goreng met een stokje Sateh. Geen bijgerechtje, geen kroepoek. Gewoon een plukje zuur, twee garnaaltjes en wat eifriemeltjes door de Nassi Goreng (à 19,50) Als nagerecht: gewone koffie want ze hadden op dat moment geen Cappucino!! Algemeen: smoezelig vettig tafeltje; een placemat had het netter gemaakt. Bovenop een Dinercadeaubon van 50,00euro ook nog 3 euro moeten bijbetalen. Schandalig! Nooit meer :(

"Heel slecht"
1/6
MARIUS S.2 jaar geleden · 1 review

Het is werkelijk een schande wat wij geserveed kregen na 30 minuten wachten. Koude rommeltjes op kleine schaaltjes direkt uit blik. We waren €100 kwijt voor 4 mensen. Belachelijk, nooit meer. Begrijp niet dat dit restaurant kan blijven bestaan. Ober was ook in het geheel niet geinteresseerd, alleen gaf hij ons graag onze jassen aan toen we vertrokken.

"Heel slecht"
1/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Zeer onvriendelijke eigenaar die ons bij het afrekenen nog probeerde te belazeren. Kleine porties voor veel geld en de kwaliteit van het eten was enorm slecht. Een enorme teleurstelling en af te raden om hier te gaan eten.