Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Ijmuiden
Centrum
Rhodos IJmuiden

Rhodos IJmuiden

Grieks, Mediterraans, Europees

Gerecht voor ongeveer19€

Foto's van restaurant Rhodos IJmuiden in Centrum, Ijmuiden
Rhodos IJmuiden is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Rhodos IJmuiden

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 17:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
17:00 - 22:00
Saturday
17:00 - 22:00
Sunday
17:00 - 22:00
Monday
17:00 - 22:00
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Rhodos IJmuiden

Rhodos in IJmuiden brengt de afwisselende Griekse keuken naar Nederland. De chefs in de keuken maken enkel gebruik van Griekse kwaliteitsproducten zodat jij de rijke smaken van Griekenland kunt ervaren. Daarnaast heeft restaurant Rhodos in het centrum van IJmuiden ook een tapasmenu: je kunt voor een vast bedrag onbeperkt genieten van een scala aan warme en koude mediterrane hapjes. En dat zonder tijdslimiet! Op de uitgebreide menukaart staan daarnaast verleidelijke gerechten en specialiteiten uit het hele land. Maar dat is nog niet alles. Ook biedt deze zaak aan Plein 1945 elk seizoen een wisselend driegangenmenu met verse seizoensproducten. Maak je klaar voor een Grieks culinair avontuur!

Veelgestelde vragen

Kan ik in Rhodos IJmuiden met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Heeft Rhodos IJmuiden zitgelegenheid buiten?

Nee, Rhodos IJmuiden heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Rhodos IJmuiden?

Waarom is Rhodos IJmuiden zo populair? Heerlijk Grieks eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Rhodos IJmuiden. Gelegen in Centrum in Ijmuiden, serveert Rhodos IJmuiden gerechten zoals Mediterraans, Europees. Ontdek wat Rhodos IJmuiden onderscheidt van andere restaurants in Ijmuiden en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!