Sake - Sushi & Grill Almere image 1
Sake - Sushi & Grill Almere image 2
Sake - Sushi & Grill Almere image 3
Sake - Sushi & Grill Almere image 4
Sake - Sushi & Grill Almere image 5
Sake - Sushi & Grill Almere image 6
Sake - Sushi & Grill Almere image 7
Sake - Sushi & Grill Almere image 8
Sake - Sushi & Grill Almere image 9
Sake - Sushi & Grill Almere image 10

Sake - Sushi & Grill

Almere Stad · Japans, Sushi · 
Uitstekend
5.1/6
150 Reviews

Over Sake - Sushi & Grill

Ontdek nu de Aziatische en Japanse keuken voor een vaste prijs bij Sake. Twee uur lang kunt u onbeperkt bestellen uit onze uitgebreide menukaart en genieten van de heerlijkste gerechten. Japans restaurant Sake biedt u overheerlijke sushi gerechten in het centrum van Almere. Naast de sushi's en gegrilde vis en vleesgerechten heeft Sake ook heerlijke gerechten uit andere Aziatische landen. Ook voor de vegetariërs onder ons is er voldoende keus.De gerechten worden allemaal in kleine porties aan tafel uitgeserveerd. Hierdoor kunt u uw menu eindeloos samenstellen en zo nog gevarieerder dineren.

PRIJZEN 'ALL YOU CAN EAT' MENU
Ma t/m wo: € 21,80 p.p.
Do t/m zo (& feestdagen): € 24,80 p.p.
Kinderen (4 t/m 10 jaar): € 12,00 p.p.
Vermeldt aub bij specieke wensen of u met een kinderwagen/rolstoel komt en/of u een kinderstoel nodig heeft.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 16:30
zondag
16:30 - 22:00
maandag
16:30 - 22:00
dinsdag
16:30 - 22:00
woensdag
16:30 - 22:00
donderdag
16:30 - 22:30
vrijdag
16:30 - 22:30
zaterdag
16:30 - 22:30

Adres

Sake - Sushi & Grill
Brouwerstraat 15
1315 BL Almere
Loop je tafel niet mis!

Hoofdmenu

All You Can Eat 2017 inside

pdf

All You Can Eat 2017 outside

pdf

Meer over Sake - Sushi & Grill, Almere

ALL-IN GROEPSARRANGEMENT
Voor groepen vanaf 10 personen hebben we speciale all-inclusive groepsarrangementen. Zeer geschikt wanneer u een verjaardagsfeestje of bedrijfsuitje wilt organiseren.

All-inclusive houdt in dat u 3 uur onbeperkt kunt genieten van onze gerechten, inclusief dranken zoals frisdranken, bier, huiswijnen, koffie en thee voor een vast bedrag.

Maandag t/m woensdag: € 28,50 p.p.
Donderdag & zondag: € 32,50 p.p.
Vrijdag & zaterdag: € 34,50 p.p.
Kinderen (4 t/m 10 jaar): € 16,50 p.p.
m.u.v. feestdagen. Reserveren verplicht o.v.v. all-in arrangement 20% STUDENTENKORTING
Op vertoon van je studentenpas en juiste verificatie (ID-kaart of rijbewijs) ontvang je 20% korting op het 'all you can eat' menu.

Voorwaarden:
- reserveren verplicht onder vermelding van 'studentenkorting'
- korting is geldig van maandag t/m donderdag (niet op feestdagen)
- geldig t/m 31 december 2017
- niet geldig in combinatie met andere acties

150 Sake - Sushi & Grill Reviews

"Uitstekend"6/6
Sarah J.6 dagen geleden · 1 review

Zoals altijd echt weer heel lekker gegeten. Het was niet zo heel druk, de bediening was vriendelijk en vrij vlot. Foutjes met bestellingen werden snel rechtgezet.

"Uitstekend"6/6
Kathleen P.7 dagen geleden · 1 review

Zoals elke keer,zijn we zeer tevreden. De Goede service, goed ontvangst. Er werd Rekening gehouden met de lactose intolerantie allergie van mijn dochter. Binnenkort komen we nog eens af vanuit Belgie !

"Uitstekend"6/6
Sandra M.8 dagen geleden · 1 review

Goed geregeld. Super lekker gegeten. Het was gezellig en het personeel vriendelijk. Zeker een aanrader en komen hier zeker vaker terug. Kort om een top tent

"Uitstekend"6/6
Thiago M.9 dagen geleden · 1 review

Zeer vriendelijk personeel met fijne service. Eten werd redelijk snel geserveerd en alles smaakte goed. Wij komen hier al jaren en altijd gaan we weer tevreden weg.

"Goed"4/6
Susan M.9 dagen geleden · 1 review

Wij hebben al vaker gegeten bij sake maar nu was het echt erg. Het was logisch dat het druk was want het was per slot van rekening valentijn maar ongeveer drie kwartier tot een uur wachten totdat de eerste ronde wordt geserveerd en daarna ook nog blijkt dat er 6 gerechten ontbraken. Ook bij de 2e ronde lijkt lang te duren en ook weer ontbraken er gerechten. Ook weer ons beklag gedaan. Bediening zorgde er dan voor dat de gerechten alsnog geserveerd werden. Al met al kwam het neer op 1 uur wachten voor 1 ronde. In totaal 3 rondes genuttigd en toen kwam een bediening met de vraag of wij nog wat koffie of thee wilde want de keuken ging sluiten. Dit was het toppunt want wij moesten lang wachten en daardoor van minder rondes gebruikt maken. Ons Valentijnavond aan tafel met onze zonen was niet meer gezellig door ergernis, helaas zullen zij ons voorlopig niet meer zien.

"Heel goed"5/6
imgAnnelies H.7 maanden geleden · 2 reviews

Gereserveerd voor 4 personen op zondag 16 juli om 18.00 uur. Leuke bediening en lekkere gerechten. Mochten in totaal 6 ronden doen maar na 3 ronden zaten we eigenlijk wel (lekker) vol. Goede keuze aan gerechtjes maar wat ons betreft mogen het er nog wel meer zijn, vooral in de viskeuzes. Er zijn ook 4 "desserts"gerechtjes zonder bijbetaling. De mousse is lekker maar de slagroomsoesjes zijn (ook logisch eigenlijk) niet echt vers en minder smakelijk. In totaliteit goed gegeten. Annelies & Andre

"Heel goed"5/6
Peter S.8 maanden geleden · 2 reviews

Het was heel druk omdat er een verjaardag werd gevierd met heel veel mensen aan een hele lange tafel. Daarom duurde het wat langer dan normaal voor je kreeg wat je besteld had. De bediening kwam wel steeds vragen of alles naar wens was. Uiteindelijk hebben we gewoon alles gekregen wat we hadden aangekruist, en zijn ze niks vergeten. Wat langer dan normaal aan tafel gezeten, maar weer heerlijk gegeten en niks te kort gekomen!

"Heel goed"5/6
L. R.10 maanden geleden · 1 review

Allereerst was het eten heerlijk. Een zeer snelle bediening d.w.z. dat het bestelkaartje nog niet weg was of het eten was er al. Af en toe kwam het voor dat niet de hele bestelling werd gebracht, maar bij navraag werd het alsnog snel geleverd. Een prima bediening overigens. Jammer dat we uit Ede komen, maar ook hier hebben we een hele goed Japans restaurant EDO. Nog veel succes.

"Heel goed"5/6
imgAnnelies H.3 maanden geleden · 2 reviews

Leuke bediening. Gerechten lekker maar het vlees zoals de ossehaas was minder mals. Jammer dat alleen de huiswijn per glas geschonken wordt. Andere wijnen gaan alleen per fles. Goed bezocht restaurant, in het begin nog rustig en de gerechten kwamen redelijk snel maar later op de avond duurde het veel langer door de drukte. Restaurant wel gezellig met mooie verlichting niet teveel licht.

"Heel goed"5/6
imgDanny C.één maand geleden · 2 reviews

Sake - Sushi & Grill has a wide variety of sushi. The atmosphere is very stylish; the service is good. The restaurant is close to the cinema and shopping centre.

......
2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (zondag)
februari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Kies een tijd: