Reviews Solo Eten & Drinken

CentrumInternationaal, Borrel, Nederlands, Frans
Uitstekend
4.9/6
117 Reviews
Solo Eten & Drinken Amsterdam image 1
Solo Eten & Drinken Amsterdam image 2
Solo Eten & Drinken Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

117 Solo Eten & Drinken Reviews

Lees hier beoordelingen over Solo Eten & Drinken. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Solo Eten & Drinken hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Solo Eten & Drinken.

Uitstekend
4.9/6
117 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heel lekker
Wachttijd:Kort
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Jan P.42 minuten geleden · 1 review

Heerlijk gegeten vooraf aan een concert. Overzichtelijk menu, heerlijk eten, vlotte en vriendelijke bediening! klein maar knus restaurant. tafels wat dicht op elkaar, maar niet heel erg storend.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Annet v.3 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten en de bediening was enthousiast en puur, vol overgave vertellen over het dagmenu en zelfs verstand van de wijn. Het uitzicht was ook fantastisch, een aanrader in combinatie met een concert in het concertgebouw.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Cor v.11 dagen geleden · 1 review

Goede persoonlijke ontvangst. Vlotte en vriendelijke bediening. Het concertmenu was uitstekend verzorgd en heerlijk. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Gevarieerde menukaart. De ligging vlakbij het Concertgebouw is voor ons een voordeel en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is prima. Een aanrader.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Henny S.14 dagen geleden · 1 review

Excellent service, perfect for a dinner before going to an event, like in the adjacent Concertgebouw. Nice selection of beers. Service was good and we loved the burgers.

"Heel goed"
5/6
Joyce v.8 maanden geleden · 1 review

Het eten in Solo was heerlijk! De service was daarbij deskundig en snel. De vrouw die onze gastvrouw was in de bediening, was zeer vriendelijk. Een van haar mannelijke collega’s gaf ons echter de indruk dat hij er geen zin in had. Hij zei niets, reageerde niet op ‘Dankuwel’ of iets dergelijks en hij gunde ons geen blik waardig. Dit gaf ons geen welkom gevoel, maar het heeft onze ervaring niet verpest. Voor het eten zouden we hier zeker terugkomen en voor de vriendelijke dame in de bediening ook!

"Heel goed"
5/6
Elvira K.één jaar geleden · 1 review

Leuk restaurant, fijne bediening. Kwaliteit was zeer goed, prijs kon net. Jammer dat je alles nog apart moet bij bestellen. De Caesar salade was erg grof, wel lekker en de dressing ontbrak bleek later. De broccoli groente was erg lekker alleen we vroegen ons af waar de chili was, toen bleek dat hiervan ook het sausje was vergeten. Dit hoefden we dan ook niet af te rekenen, erg netjes. Zeker een restaurant om terug te komen!

"Uitstekend"
6/6
Lieve D.9 maanden geleden · 1 review

Ik ga al ruim 10 jaar eten bij Solo, echt altijd een feestje, ook op je tong. Heerlijk eten, fantastische bediening en Dennis, chef kok en ook zijn vrouw zijn super vriendelijk en nemen de tijd om even kennis te maken aan je tafel. Geweldig! Zeker gaan eten. Ook de locatie is top. Groet, Lieve

"Heel goed"
5/6
Kitty N.één jaar geleden · 1 review

Het eten was voortreffelijk. De sfeer was goed. De plaats in de serre was ontzettend tochtig. En dat kwam niet alleen omdat de rokers door de deur naar de rooklocatie buiten gingen. Helaas heb ik het er koud gehad. Zelfs nadat de aardige bediening dekens voor het glas hadden gelegd. Volgende keer gaan we graag in de warmere binnenruimte eten.

"Gemiddeld"
3/6
Martijn V.2 maanden geleden · 1 review

Zeer slechte bediening; we zijn door 5 verschillende mensen bediend, die allemaal vannelkaar niet wisten wat we deden (en een man was gewoon bot en onaardig). Tussen voor- en hoofdgerecht zat veel te veel tijd (45 minuten) en ik heb na het eten minstens een kwartier naar iedereen zitten zwaaien voor de rekening, tevergeefs, daarna maar naar de kassa gegaan. Het eten was redelijk maar voor de prijs erg karig, de zoute caramelsaus van de brownie veel te zout, en de bestelde koffie kwam nooit maar stond wel op de rekening.

"Heel goed"
5/6
Ren? K.9 maanden geleden · 1 review

vlotte en aardige bediening, goed en smakelijk eten vooral omdat er snel gewerkt moest worden ivm. het concertbezoek, de brigade en de bediening spelen daar goed op in en wij zijn ze daar iedere keer weer dankbaar voor! wij zullen zeker weer terugkomen zoals we ook telkens in het verleden hebben gedaan