Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centrum
Stan&Co

Stan&Co

Eten en drinken, Internationaal

Gerecht voor ongeveer20€

Foto's van restaurant Stan&Co in Centrum, Utrecht
Stan&Co is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Stan&Co

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Nu open
-
Sluit om 01:00
Thursday
10:00 - 01:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00

Meer informatie over het restaurant: Stan&Co

Bij Stan&Co Utrecht doe je het leukste wat er is: Eat&Drink. Hier beleef je een fantastische tijd met vrienden, een geweldige avond met je date of een onvergetelijk etentje met de familie. Het menu wisselt met de seizoenen mee zodat er steeds iets nieuws op de kaart staat. Wanneer je wilt, kun je bewonderen hoe het ene na het andere spannende gerecht wordt bereid in de houtskool gestookte Josper Grill: vis, vlees en vega. Wanneer je bij Stan&Co ‘s ochtends voor de hand bereide koffie komt, is de kans groot dat je ‘s avonds nog met een funky cocktail aan de bar zit. De zaak aan de Ganzenmarkt in centrum Utrecht nodigt uit om heerlijk te blijven hangen. Ook zijn er meer dan 20 open wijnen om van te genieten, mét een klassiek of creatief borrelhapje natuurlijk

Veelgestelde vragen

Heeft Stan&Co zitgelegenheid buiten?

Nee, Stan&Co heeft geen zitgelegenheid buiten.

Kan ik in Stan&Co met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Mastercard, Maestro.

Wil je een tafel reserveren bij Stan&Co?

Waarom is Stan&Co zo populair? Heerlijk Eten en drinken eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Stan&Co. Gelegen in Centrum in Utrecht, serveert Stan&Co gerechten zoals Internationaal. Ontdek wat Stan&Co onderscheidt van andere restaurants in Utrecht en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!