Reviews Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat)

CentrumSushi, Japans, Aziatisch, Zeevruchten
Uitstekend
4.6/6
437 Reviews
Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Amsterdam image 1
Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Amsterdam image 2
Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

437 Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Reviews

Lees hier beoordelingen over Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat). Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat).

Uitstekend
4.6/6
437 Reviews
Eten:Heel lekker
Wachttijd:Kort
Service:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Robin V.7 dagen geleden · 1 review

We hebben heerlijk gezeten, goed gegeten en de service was top!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Manon S.12 dagen geleden · 1 review

Personeel was vriendelijk en goed! We waren met best een grote groep en alles verliep super!

"Uitstekend"
6/6
Myrna d.15 dagen geleden · 1 review

Lekker gegeten, snelle service. Voor ieder wat wils. Geschikt voor groepen

"Uitstekend"
6/6
Liesbeth D.18 dagen geleden · 3 reviews

Snelle vriendelijke bediening, eten van goede kwaliteit en lekker vers

"Goed"
4/6
Shamla A.één jaar geleden · 1 review

Het eten was lekker zoals altijd maar ik heb een paar punten voor de bediening. Wij hadden nog wat eten op een bordje en een jongen bracht dat gewoon weg. Wij hebben hem terug geroepen en erop gewezen. Vervolgens aan het einde wouden wij graag een dessert. Toen ik aan de bediening vroeg wat voor desserts er waren, wees de dame mij naar de kaart. Zoveel desserts zijn er niet. Sterker nog: ik heb onthouden dat jullie 3 verschillende cakjes serveren met ieder een bolletje ijs en dat je nog kan kiezen tussen 5 verschillende smaken ijs. Dat hoort de bediening te onthouden. Het komt veel professioneler over als de medewerkers de kaart ook weten, met name de medewerkers die op de vloer rondlopen.

"Uitstekend"
6/6
Ebony N.2 jaar geleden · 1 review

Ik kom al jaren bij sumo. Eerst op de leidse plein t.o Jimmy Woo. Wij eten ook al jaren elke 2e kerst daar met ons familie. Na het eten krijg je een cadeau, dat is echt attent van Sumo. Je kan zeggen dat, wij zijn mee verhuisd van Leidse naar de vijzelstraat hahaha. De manager/bedrijfleider runt de restaurant goed!! De bediening is top, vriendelijk en gastvrij. Het eten is lekker en daarom ook echt een aanrader voor sushi fans.

"Uitstekend"
6/6
Brigitte K.één jaar geleden · 4 reviews

Het was weer heerlijk eten, ben ondertussen niet anders gewend. Vriendelijk personeel en hier word ook goed gekeken of je nog wat drinken wilt wat ik heeel eerg fijn vind. Ook bij deze sumo de mogelijkheid om op een andere etage te eten wat rustiger is en je niets merkt van de zaterdagavonnd drukt, fijne sfeer het was weer gezellig. Op naar de volgende sumo in het nieuwe jaar in een andere plaats. ^ ^

"Uitstekend"
6/6
Shelley K.5 maanden geleden · 1 review

We zijn uitstekend geholpen we waren alleen met een grote groep waardoor de lege bakjes zich snel op stapelde en minder snel werden afgeruimd maar dat is begrijpelijk. Moest wel lang wachten op een gerechten wat na 2 x bestellen steeds niet kwam maar dat werd super goed opgelost top service schaamde me alleen voor me collega die niet er niet dankbaar op reageerde ik vond het in ieder geval super service

"Gemiddeld"
3/6
Lina F.één maand geleden · 1 review

Na een lange tijd weer geweest. Het aanbod op de kaart was karig in vergelijking met voorgaande keren. Vond de service uitermate teleurstellend. Er werd amper naar ons omgekeken. Na het eerste drankje werd niet meer gevraagd of we nog wat wilden. Wat het aanbieden van drank betreft, werden we gewoonweg verwaarloosd. De laatste ronde werd, ondanks tijdig bestellen, te laat en incompleet geserveerd, maar de serveerster stond vervolgens wel als de kippen bij om ons weg te bonjouren voordat we dat op hadden. Onder het mom van “We hebben de tafel nodig”. Heel leuk, maar doe je werk dan wel goed. Ook het geld van de rekening werd nog niet van tafel afgegrist. Kortom, hier kom ik niet meer terug.

"Uitstekend"
6/6
Frits P.5 maanden geleden · 3 reviews

Reservering makkelijk en goed. Sfeer zeer goed. Manier van bedienen goed en klantvriendelijk. Manier van bestellen uitstekend. Met een klein tablet. Eten is heerlijk. 6 gangen elke gang 20 kleine bestellingen maar elke bestelling is heerlijk. Jonge kinderen genieten ook van het eten de sfeer en manier van bestellen. Locatie goed. Zeer betaalbaar. In het centrum. Echt aan te raden.