Reviews Sumo Breda

CentrumSushi, Aziatisch, Japans, Zeevruchten
Uitstekend
5.0/6
438 Reviews
Sumo Breda Breda image 1
Sumo Breda Breda image 2
Sumo Breda Breda image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

438 Sumo Breda Reviews

Lees hier beoordelingen over Sumo Breda. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Sumo Breda hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Sumo Breda.

Uitstekend
5.0/6
438 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Heel gezellig
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Kort
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Martine L.2 dagen geleden · 17 reviews

Het weer een poosje geleden en na diverse andere sushi restaurants te hebben bezocht is de conclusie toch dat sumo 1 van de betere is. Alles vers, goed tempo van bedienen en heel vriendelijk personeel.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Jolanda V.5 dagen geleden · 3 reviews

Het eten was weer erg lekker en de bediening was zeer vriendelijk en de bestelde gerechtjes kwamen lekker vlot. Kortom het was gezellig en lekker.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Jef T.4 dagen geleden · 1 review

+ gemakkelijk online tafel reserveren + eten uitstekend + bediening lunch of diner uitstekend - (kleine minpunt) komkommer te groot gesneden kortom je denkt thuis alweer aan je volgende bezoek

"Uitstekend"
6/6
Noelle S.14 dagen geleden · 1 review

Snelle bediening, aardig personeel. Duidelijk uitgelegd, niet te duur redelijke prijs. Ziet er leuk uit van binnen. Veel keuze uit gerechten & het is heerlijk !

"Uitstekend"
6/6
Martine L.9 maanden geleden · 17 reviews

we hebben al vele verschillende sushi restaurant uitgeprobeerd maar Sumo Breda is en blijft de beste. vriendelijk personeel schoon en heerlijk vers eten. mocht er iets niet goed zijn kun je het gewoon zeggrn en wordt het netjes opgelost. ze houden de boel goed in de gaten en zorgen dat je voldoende drinken hebt. we komen hier echt graag

"Goed"
4/6
Bram V.2 maanden geleden · 1 review

Eten op zich prima van smaak. Voor de referentie, wij hebben bij diverse andere sushi restaurants gegeten. Sommige gerechten zijn pittig terwijl het er niet bij staat. Bij drukte moet je redelijk lang wachten, richting 15/20 min soms tussen de bestellingen. Bij sommige gerechten met verse tonijn zaten er stukjes vel in. Dit is niet echt te kauwen en gaf het gerecht ook echt “de niet lekkere rauwe vis smaak” als je begrijpt wat ik bedoel. Ook is het soms voorgekomen dat het bestelde niet gebracht werd. Als laatste puntje vind ik het jammer dat er per bestelling 4 items besteld mag worden. Ik ben bekend met 5 bij andere restaurants. Dit is op zich niet erg maar in combinatie met het relatief lange wachten dan we weer. Personee is vriendelijk en werkt hard. Al met al kan ik absoluut niet zeggen dat het onvoldoende is. Hier is prima te eten. Echter wel met voornoemde kritische noten..

"Goed"
4/6
Anne v.7 maanden geleden · 1 review

Voldoende. Niet zoals ik de service gewend ben van Sumo. Het duurde per ronde ongeveer 45 min totdat we ons eten kregen. Hierdoor hebben we geen 5 rondes kunnen bestellen. Om 19:30 kwam de serveerster vragen of we nog een laatste ronde wilde bestellen (we mochten tot 20:00 uur zitten). Toen we aangaven dat we nog maar 3 rondes hebben kunnen bestellen omdat het steeds lang duurde, zou ze dit gaan navragen. Vervolgens is ze hier niet meer op terug gekomen en hebben we maar om de rekening gevraagd. Daarnaast hebben we per ronde steeds 1-2 gerechten niet gehad. Eten was wel lekker.

"Heel goed"
5/6
Lene H.16 dagen geleden · 5 reviews

Ik ga heel vaak in Sumo Breda eten. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld. De bediening is top, eten is zeer lekker. Je moet ook nooit lang wachten op je eten en de prijs is perfect voor wat je krijgt.

"Goed"
4/6
Fu t.één jaar geleden · 1 review

Allereerst heb ik zeer genoten en was het eten zeer lekker en ik was er al een keer eerder geweest. Het jammere wel was het duurde bij ons heel lang voordat wij het eten kregen waardoor we steeds niet naar een volgende ronde konden en uiteindelijk niet eens meer een 5e ronde konden bestellen. Ook is tot 2 keer toe een gerecht helemaal vergeten en 1x dat we het foute hadden gekregen. Gelukkig was de bediening zeer vriendelijk en loste dit allemaal voor ons op. Maar ik kom zeker terug, want het eten is goed en de sfeer is gezellig.

"Heel goed"
5/6
Claudia V.7 maanden geleden · 1 review

Fijn reserveringssysteem online. Snel en makkelijk geregeld. Fijn dat je uit meerdere tijdstippen kunt kiezen was eerst niet. PRettige ontvangst door alle personeelsleden op iedere verdieping. Wel werden we een beetje "moe van iedere 5 minuten de vraag of alles naar wens is. Fijn als het gevraagd wordt, maar we hebben het zonder overdrijven een stuk of 30 keer gehoord. Van 1 persoon! Daarnaast nog alle andere medewerkers die langskwamen en het ook vroegen. Verder lekker gegeten.