Reviews Sumo Breda

CentrumSushi, Japans, Aziatisch, Zeevruchten
Uitstekend
5.1/6
507 Reviews
Sumo Breda Breda image 1
Sumo Breda Breda image 2
Sumo Breda Breda image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

507 Sumo Breda Reviews

Lees hier beoordelingen over Sumo Breda. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Sumo Breda hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Sumo Breda.

Uitstekend
5.1/6
507 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Service:Heel goed
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Zarina G.3 dagen geleden · 1 review

Het was heel gezellig en lekker. Goeie bediening en snel.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Marie-Julie H.5 dagen geleden · 1 review

In een woord samengevat. TOPPPPP Voor herhaling vatbaar. Zeker Weten

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Eva H.5 dagen geleden · 16 reviews

Super lekker gegeten! Enorm genieten daar en personeel is top!!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Lennert S.9 dagen geleden · 1 review

I really love the all you can eat service and the quality of the food is also very good!

"Uitstekend"
6/6
Martine L.één jaar geleden · 20 reviews

we hebben al vele verschillende sushi restaurant uitgeprobeerd maar Sumo Breda is en blijft de beste. vriendelijk personeel schoon en heerlijk vers eten. mocht er iets niet goed zijn kun je het gewoon zeggrn en wordt het netjes opgelost. ze houden de boel goed in de gaten en zorgen dat je voldoende drinken hebt. we komen hier echt graag

"Goed"
4/6
Bram V.4 maanden geleden · 1 review

Eten op zich prima van smaak. Voor de referentie, wij hebben bij diverse andere sushi restaurants gegeten. Sommige gerechten zijn pittig terwijl het er niet bij staat. Bij drukte moet je redelijk lang wachten, richting 15/20 min soms tussen de bestellingen. Bij sommige gerechten met verse tonijn zaten er stukjes vel in. Dit is niet echt te kauwen en gaf het gerecht ook echt “de niet lekkere rauwe vis smaak” als je begrijpt wat ik bedoel. Ook is het soms voorgekomen dat het bestelde niet gebracht werd. Als laatste puntje vind ik het jammer dat er per bestelling 4 items besteld mag worden. Ik ben bekend met 5 bij andere restaurants. Dit is op zich niet erg maar in combinatie met het relatief lange wachten dan we weer. Personee is vriendelijk en werkt hard. Al met al kan ik absoluut niet zeggen dat het onvoldoende is. Hier is prima te eten. Echter wel met voornoemde kritische noten..

"Heel goed"
5/6
Tammie T.15 dagen geleden · 1 review

We hadden een reservatie voor 4 personen op zondag om 17uur. Wees maar zeker dat 5 rondes genoeg zijn. We hebben 4 rondes kunnen doen met dessert inbegrepen. De sushi was heel goed, maar de andere dingen vonden we minder. De gefrituurde garnaal was niet te vreten, en ook de champignons waren smakeloos. Van het dessert hebben we de cheesecake geprobeerd, wat wel oke was. Het ijs was minder, de mango smaakte te zoet, groene thee had amper smaak, en de sesamijs was ook niet smaakvol. Chocoladeijs was wel lekker. De bediening was zeer vriendelijk en snel. We kwamen van België, en het was leuk voor een keer, maar we gaan dan toch liever naar Kaiseki in Antwerpen. 3,5/5 sterren!

"Goed"
4/6
Anne v.9 maanden geleden · 1 review

Voldoende. Niet zoals ik de service gewend ben van Sumo. Het duurde per ronde ongeveer 45 min totdat we ons eten kregen. Hierdoor hebben we geen 5 rondes kunnen bestellen. Om 19:30 kwam de serveerster vragen of we nog een laatste ronde wilde bestellen (we mochten tot 20:00 uur zitten). Toen we aangaven dat we nog maar 3 rondes hebben kunnen bestellen omdat het steeds lang duurde, zou ze dit gaan navragen. Vervolgens is ze hier niet meer op terug gekomen en hebben we maar om de rekening gevraagd. Daarnaast hebben we per ronde steeds 1-2 gerechten niet gehad. Eten was wel lekker.

"Heel goed"
5/6
Lene H.2 maanden geleden · 5 reviews

Ik ga heel vaak in Sumo Breda eten. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld. De bediening is top, eten is zeer lekker. Je moet ook nooit lang wachten op je eten en de prijs is perfect voor wat je krijgt.

"Goed"
4/6
Fu t.één jaar geleden · 1 review

Allereerst heb ik zeer genoten en was het eten zeer lekker en ik was er al een keer eerder geweest. Het jammere wel was het duurde bij ons heel lang voordat wij het eten kregen waardoor we steeds niet naar een volgende ronde konden en uiteindelijk niet eens meer een 5e ronde konden bestellen. Ook is tot 2 keer toe een gerecht helemaal vergeten en 1x dat we het foute hadden gekregen. Gelukkig was de bediening zeer vriendelijk en loste dit allemaal voor ons op. Maar ik kom zeker terug, want het eten is goed en de sfeer is gezellig.