Over Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg)

Hier begon het allemaal: aan de Mauritsweg in Rotterdam opende het eerste Sumo restaurant haar deuren. Inmiddels zijn ze naar de overkant van de straat verhuisd, maar in het Calypsogebouw in het centrum geniet je nog als vanouds van zoveel sushi als je op kunt en allerlei andere heerlijke Japanse gerechten. Waar heb je zin in? Maki, nigiri, gunkan? Of toch liever beef teriyaki of udon soep? Kom langs en probeer ze gewoon allemaal! Wilt u een reservering maken tijdens de kerstdagen? Let op, er gelden andere prijzen tijdens de kerstdagen. Reserveren via het internet niet mogelijk? Geef ons even een belletje op het nummer 010 241 0550

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 12:00
donderdag
12:00 - 22:30
vrijdag
12:00 - 22:30
zaterdag
12:00 - 22:30
zondag
12:00 - 22:00
maandag
12:00 - 22:00
dinsdag
12:00 - 22:00
woensdag
12:00 - 22:00

Adres

Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg)
Mauritsweg 6
3012 LA Rotterdam

Meer over Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg), Rotterdam

Bij Sumo in het centrum van Rotterdam werken ze met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten, waaronder ecologisch verantwoord gevangen of gekweekte vis - en dat proef je echt. Als je kiest voor hun populaire all you can eat-optie bestel je voor een vast bedrag zes rondes lang vijf sushi items per ronde, wat betekent dat je lekker veel van hun assortiment kunt proberen. De enige voorwaarden zijn dat je één drankje per persoon drinkt en dat alles op is voor je de volgende ronde bestelt om verspilling te voorkomen. Onze tip: zorg dat je flink honger hebt.
Door het mooie interieur, compleet met aquarium en bloeiende bloesembomen, de vriendelijke bediening en natuurlijk de smakelijke Japanse gerechten, waan je je aan de Mauritsweg in het centrum van Rotterdam een avond lang in het verre oosten. Je kunt er zelfs met stokjes leren eten met hun oefenstokjes en handleiding! Kortom, na een diner of lunch bij Sumo ga je gegarandeerd met een volle maag en in een uitstekend humeur weer naar huis.

48 Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg) Reviews

Uitstekend
5.0/6
48 Reviews
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Service:Heel goed
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
"Uitstekend"6/6
Nick V.12 dagen geleden · 2 reviews

Top sushi restaurant ! Goede sfeer , vriendelijk personeel en heerlijke sushi . Echt een aanrader.

"Uitstekend"6/6
Meta I.2 maanden geleden · 4 reviews

Zoals altijd weer lekker gegeten lekkerste sushi van Rotterdam.Ik verveel de mauristkade aan iedereen aan. Die op de blaak vind ik te donker en te druk.

"Uitstekend"6/6
mark s.3 maanden geleden · 1 review

goede , vriendelijke bediening. service with a smile, dat werkt altjid. goed en lekker gegeten. zal dit zeker bij vrienden aanraden! ga vooral zo door