Reviews Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg)

CentrumSushi, Japans, Aziatisch, Zeevruchten
Uitstekend
5.0/6
105 Reviews
Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg) Rotterdam image 1
Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg) Rotterdam image 2
Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg) Rotterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

105 Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg) Reviews

Lees hier beoordelingen over Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg). Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg) hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg).

Uitstekend
5.0/6
105 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Service:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Jessy M.16 dagen geleden · 1 review

Heel Lekker eten, goede kwaliteit en ook heel vriendelijk personeel.

"Uitstekend"
6/6
Nicole V.17 dagen geleden · 1 review

Aardige bediening, eten kwam snel en was heerlijk, wijn top!

"Uitstekend"
6/6
Selma B.18 dagen geleden · 1 review

Had a really fun night with great food and service from the waiters was beyond good.

"Uitstekend"
6/6
Celine v.één maand geleden · 2 reviews

Mijn favoriete sumo, mooie locatie, goeie service, vriendelijk personeel, lekker eten

"Uitstekend"
6/6
Yaiza d.één jaar geleden · 5 reviews

Ik vind dat sumo altijd lekkere sushi heeft alleen verschilt het per locatie of het personeel vriendelijk is en er geluisterd word als je een sushi zonder saus vraag. Ben nu 3 keer op de mauritsweg geweest en 3 keer erg tevreden weg gegaan. personeel is vriendelijk en elke keer als je iets vraagt zonder saus komt het zonder problemen zonder saus. helemaal super! ga hier zeker vaker heen

"Goed"
4/6
Pooja P.7 maanden geleden · 1 review

Tijdens de bestellingen werden we snel geholpen dat was wel fijn. Alleen in het begin deed het wel best lang voordat we geholpen werden met het krijgen van de lijst. Bediening zou ook best mogen vragen aan de gasten willen jullie misschien nog iets te drinken als zij zien dat de drinken op is. Gast is dan tevreden en zaak draait meer omzet als ze ernaast vragen. En als je de 1e keer komt misschien ook wel handig om door te geven per hoeveel stuks de sushi worden gereserveerd om te voorkomen dat je niet te veel besteld.

"Goed"
4/6
Dominic S.één jaar geleden · 2 reviews

Na zeer slechte ervaringen jaren geleden toch maar weer eens gegaan. Alles was eigenlijk redelijk; het eten, de bediening, de snelheid enz. Een verbetering met jaren geleden maar van alle Japanse vreetschuren die er zijn is de Shabu Shabu toch beter, vooral door het bestelproces met de tablet en de aanwezigheid van een dessertbuffet. Ons zien ze er weer een paar jaar niet in ieder geval. Heb je niks anders in de buurt dan is het verder wel redelijk te doen.

"Heel goed"
5/6
Fam W.één jaar geleden · 2 reviews

We hebben als altijd goed gegeten bij Sumo Rotterdam Calypso (Mauritsweg). Wel gek dat ze bij deze vestiging nog papier gebruiken in plaats van de tablet.

"Heel goed"
5/6
Jessica v.één maand geleden · 3 reviews

De sfeer was heel gezellig in het restaurant. Het eten was heerlijk, vooral de sushi en het was heel fijn om te zien dat ze voor mijn vriendin een lijst hadden speciaal voor glutenvrij. Het is alleen soms wat krap tussen de tafels,waardoor je iemands gesprekken heel makkelijk mee kan luisteren.

"Gemiddeld"
3/6
Madeha H.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was prima! Jammer dat er enkele keren verkeerde bestellingen op onze tafel gebracht werden. En tijdens het afrekenen gaf de medewerkster geen geld terug en wij hebben niet aangegeven dat ze het mocht houden als tip. Na het afrekenen liep ze meteen weg waardoor wij niet de mogelijkheid hebben gekregen om haar aan te spreken. Het bedrag wat wij terug zouden krijgen was geen klein bedrag, maar wij hebben zelf ervoor gekozen om het daarbij laten. Heel jammer dit!