Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat) Den Haag image 1
Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat) Den Haag image 2
Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat) Den Haag image 3
Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat) Den Haag image 4

Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat)

Centrum · Japans, Sushi · 
Uitstekend
5.0/6
108 Reviews

Over Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat)

Sushi, sushi, sushi - zoveel als je op kunt! Bij Sumo aan de Prinsestraat in het centrum van Den Haag komt die culinaire droom uit! Van maki tot temaki en van gunkan tot nigiri, hier eet je je buik rond aan heerlijk verse sushi gemaakt met ecologisch verantwoord gevangen en gekweekte vis. Dus trommel vrienden en familie op en zorg dat je honger hebt, het wordt een Japanse avond om nooit te vergeten. Wilt u een reservering maken tijdens de kerstdagen? Let op, er gelden andere prijzen tijdens de kerstdagen.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
dinsdag
12:00 - 22:00
woensdag
12:00 - 22:00
donderdag
12:00 - 22:30
vrijdag
12:00 - 22:30
zaterdag
12:00 - 22:30
zondag
12:00 - 22:00
maandag
12:00 - 22:00

Adres

Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat)
Prinsestraat 13
2513 CA Den Haag
Don't miss out on a table!

Meer over Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat), Den Haag

Als je liever iets anders dan sushi wilt eten, zit je bij Sumo ook goed hoor. Je kunt er namelijk natuurlijk ook heerlijke Japanse gerechten van de kaart bestellen. Wat dacht je van kruidige beef teriyaki of smakelijke udon soep? In het moderne restaurant in de Prinsestraat in het centrum van Den Haag is het gegarandeerd genieten, Japanese style.
Wist je trouwens dat ze bij Sumo in het centrum van Den Haag zoveel mogelijk met duurzame ingrediënten en ecologisch verantwoord gekweekte of gevangen vis werken? Dat komt niet alleen het milieu, maar ook de smaak zeer ten goede. Zelfs de verpakkingen van hun bezorgservice zijn afbreekbaar! Reserveer snel bij Sumo voor een heerlijke Japanse avond met vrienden en familie. En als je geen held bent met eetstokjes, dan is dat geen probleem. Ze hebben oefenstokjes en een handleiding voor beginners en bestek voor iedereen die te veel honger heeft om te oefenen. De vriendelijke bediening staat voor je klaar en de sushi wordt al gerold - op naar Sumo!

108 Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat) Reviews

"Uitstekend"6/6
Nadine N.5 dagen geleden · 1 review

De service is aardig, snel en behulpzaam, het eten is lekker en je hebt veel keuze. wij zijn snel geholpen. Hier komen we graag weer terug.

"Uitstekend"6/6
cheriette A.5 dagen geleden · 1 review

Goed eten en goeie service. We komen al jaren bij Sumo in de prinsestraat, eigenlijk altijd tevreden, aardig personeel. Met de tablets nog makkelijker bestellen.

"Uitstekend"6/6
Tim P.5 dagen geleden · 1 review

Eten en bediening was prima. We zaten helaas in een hoekje waar het erg waaide als de voordeur open ging. De toetjes zijn ookmvooruut gegaan.

"Uitstekend"6/6
Edith W.8 dagen geleden · 1 review

We hebben heerlijk gegeten. Bediening was super. We zouden met 5 komen. Uiteindelijk met 6 was geen probleem. Ideaal dat we alles via een tablet konden bestellen.

"Goed"4/6
imgMelany D.12 dagen geleden · 1 review

We werden niet zo vriendelijk ontvangen door de mevrouw die ons hielp. Ik heb via deze app een reservering gemaakt maar ze deed niet eens moeite om te kijken in het systeem. Pas toen ik zelf aangaf dat ik had gereserveerd vroeg ze onder welke naam maar vervolgens deed ze daar niets mee en heeft ze ons gewoon aan een willekeurige tafel gezet. Vervolgens kwam er ook nog de vraag of we voor een lunch of diner kwamen terwijl het al 17:00 uur was en terwijl ik duidelijk heb aangegeven dat het voor een diner was. Op Scheveningen worden wij altijd hartelijk ontvangen maar dit was bij de Prinsestraat absoluut niet het geval. Ook onze bestellingen duurde heel lang voor dat het er was. Ik ben normaal gesproken vol lof over Sumo Scheveningen maar de Sumo bij de Prinsestraat is niets vergeleken bij Scheveningen. Ook was de sushi minder lekker dan in Scheveningen. Ik raad daarom ook iedereen aan om naar Sumo Scheveningen te gaan en niet naar de Prinsestraat.

"Goed"4/6
Nancy W.3 maanden geleden · 1 review

Het eten was zoals gewoonlijk geweldig. Het systeem met reserveren liep niet zoals gepland. Ik had voor 6 mensen gereserveerd, maar helaas viel er 1 iemand onverwachts af waardoor we met zijn 5en overbleven. Daarbij zaten 3 grote mannen en wij kregen een tafel toegewezen beneden waar het een superkrappe bedoening zou worden. Toen ik vroeg om een ruimere tafel werd er ijskoud gelijk gezegd dat die er niet was. Pas nadat ik zei dat dat mij heel stug leek omdat ik voor 6 had gereserveerd en vroeg of zij er dan tussen wilde zitten werd er moeite gedaan voor toch nog een normale 5 persoonstafel. Wanneer ik dan vervolgens naast mij kijk en zie dat er 2 dames aan een 6 persoonstafel zitten denk ik dat had toch beter gekund. Verder werden de lege bordjes slecht opgehaald. Dit ben ik niet gewend van SUMO.

"Heel goed"5/6
Maaike V.2 maanden geleden · 1 review

We kregen een gezellige ronde tafel met z’n vijven. Wij hadden nog nooit in sushi restaurant gegeten en nog nooit all you can eat. Onze verwachtingen waren niet hoog, maar we gingen voor de kinderen. Maar we hebben zelf ook echt lekker gegeten. Door de vlotte bediening voldoende tijd om eten te bestellen. Alles smaakte heerlijk. Aardige vriendelijke bediening.

"Uitstekend"6/6
Nathalie C.3 maanden geleden · 1 review

Ik vond het super lekker om te eten hier ik heb er super veel van genoten en mijn dochter ook. Ik ben vaker hier komen eten en het is altijd super lekker ik zou hier elke dag wel komen eten met mij dochter. Groetjes!!

"Uitstekend"6/6
Bianca v.6 maanden geleden · 1 review

Vriendelijke en super snelle bediening, heerlijk gegeten! Wat opstart problemen met de tabblad maar werd super snel opgelost, top. Beetje jammer van die spotlight in mijn nek, wat niet alleen erg warm is maar waardoor ik ook nogeens vlekken voor mijn ogen kreeg.

"Uitstekend"6/6
imgA.J. T.7 maanden geleden · 2 reviews

Al jaren vaste klanten. Minimaal 1 keer per maand. Verse gemaakte sushi, veel keuzes uit warme gerechten. Service is top! Zeer vriendelijk. Herkennen vaste klanten en bieden zelfs af en toe een bakkie of kopje thé na het diner. Tot de volgende keer!!

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (dinsdag)
januari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: