Over Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat)

Sushi, sushi, sushi - zoveel als je op kunt! Bij Sumo aan de Prinsestraat in het centrum van Den Haag komt die culinaire droom uit! Van maki tot temaki en van gunkan tot nigiri, hier eet je je buik rond aan heerlijk verse sushi gemaakt met ecologisch verantwoord gevangen en gekweekte vis. Dus trommel vrienden en familie op en zorg dat je honger hebt, het wordt een Japanse avond om nooit te vergeten. Wilt u een reservering maken tijdens de kerstdagen? Let op, er gelden andere prijzen tijdens de kerstdagen.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 12:00
donderdag
12:00 - 22:30
vrijdag
12:00 - 22:30
zaterdag
12:00 - 22:30
zondag
12:00 - 22:00
maandag
12:00 - 22:00
dinsdag
12:00 - 22:00
woensdag
12:00 - 22:00

Adres

Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat)
Prinsestraat 13
2513 CA Den Haag

Hoofdmenu

Sumo Den Haag

pdf

Sumo Den Haag

pdf

Meer over Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat), Den Haag

Als je liever iets anders dan sushi wilt eten, zit je bij Sumo ook goed hoor. Je kunt er namelijk natuurlijk ook heerlijke Japanse gerechten van de kaart bestellen. Wat dacht je van kruidige beef teriyaki of smakelijke udon soep? In het moderne restaurant in de Prinsestraat in het centrum van Den Haag is het gegarandeerd genieten, Japanese style.
Wist je trouwens dat ze bij Sumo in het centrum van Den Haag zoveel mogelijk met duurzame ingrediënten en ecologisch verantwoord gekweekte of gevangen vis werken? Dat komt niet alleen het milieu, maar ook de smaak zeer ten goede. Zelfs de verpakkingen van hun bezorgservice zijn afbreekbaar! Reserveer snel bij Sumo voor een heerlijke Japanse avond met vrienden en familie. En als je geen held bent met eetstokjes, dan is dat geen probleem. Ze hebben oefenstokjes en een handleiding voor beginners en bestek voor iedereen die te veel honger heeft om te oefenen. De vriendelijke bediening staat voor je klaar en de sushi wordt al gerold - op naar Sumo!

212 Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat) Reviews

Uitstekend
4.8/6
212 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heel lekker
Service:Heel goed
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
"Uitstekend"6/6
Cynthia K.4 dagen geleden · 1 review

Ik heb er met mijn familie gegeten en het was super! Heerlijke gerechten, een heel divers aanbod. We zijn het er unaniem over eens dat wij hier zeker terugkomen. Ons cijfer is een dikke 9

"Uitstekend"6/6
Salima A.één maand geleden · 1 review

Echt heel lekker en leuk om te eten, ik raad het iedereen aan. Het personeel is echt 10/10! Kan niet wachten om weer eens te gaan.

"Uitstekend"6/6
Bas S.één maand geleden · 2 reviews

Top, snel, vers, lekker, variatie, gezond. Leuk personeel en goede sfeer!