Reviews Sumo Haarlem 1

CentrumSushi, Aziatisch, Japans, Zeevruchten
Uitstekend
4.9/6
654 Reviews
Sumo Haarlem 1 Haarlem image 1
Sumo Haarlem 1 Haarlem image 2
Sumo Haarlem 1 Haarlem image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

654 Sumo Haarlem 1 Reviews

Lees hier beoordelingen over Sumo Haarlem 1. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Sumo Haarlem 1 hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Sumo Haarlem 1.

Uitstekend
4.9/6
654 Reviews
Eten:Heel lekker
Wachttijd:Kort
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Ivan T.6 uur geleden · 2 reviews

Heerlijke hapjes met beleefd en vlot personeel. Alleen de tafel (44) vonden minder. Slecht en dof verlicht. Je wilt natuurlijk ook goed zien wat je eet. Verder alles super.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Cliff L.4 dagen geleden · 1 review

Erg goede sushi! Vooral de zalm roomkaas die is echt te lekker. Daarnaast is het bestellen via de tablet erg handig. Voorheen moest dat nog via een blaadje.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Maurice r.5 dagen geleden · 1 review

Een geweldig restaurant, altijd snel en lekker eten, en vriendelijke bediening. We komen hier al enkele jaren en komen hier graag, en komen zeker weer terug. Enige minpuntje, het is best prijzig

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Sven S.7 dagen geleden · 1 review

Het was zeer goed en service was ook goed !

"Uitstekend"
6/6
Patrick H.één jaar geleden · 1 review

Ik vind Sumo Haarlem 1 de beste Sumo (van alle die wij in het land hebben geprobeerd) Nu met de Samsung pad gaat het allemaal nog beter en sneller. De kwaliteit van de producten is dusdanig goed, dat je met elke sushi die je op eet een smaak explosie in je mond hebt. Ter verbetering kan ik alleen aangeven of ze vaker komen vragen of je wat te drinken wil. (of maak een extra mogelijkheid hiervoor op de pad)

"Goed"
4/6
Daisy W.één jaar geleden · 1 review

Heel lekker gegegeten, En vriendelijke bediening. Het duurde wel per ronde steeds langer voordat het eten kwam en moesten zelfs 25 minuten wachten op gebakken banaan waarna we de bediening vroegen of die nog kwam en het toen gelukkig wel direct kregen. Daarnaast is er ook maar 2 keer iemand langs geweest om te vragen of we iets wilden drinken.. 1 keer aan het begin en aan het einde voor koffie. Zonde want je verdient meer geld als je het gelijk vraagt zodra ons glas leeg is en dus een extra drankje verkoopt. Ook vond ik dat we wel heel dicht op de tafel links en rechts van ons zaten terwijl het halve restaurant leeg was.. voelde nu net alsof we met die mensen samen uit eten waren.. vrij ongemakkelijk.. Verder wel heerlijk gegeten en als je je hand opstak voor de bediening kwam er direct iemand en de bediening was zeer vriendelijk.

"Goed"
4/6
Claudia d.2 maanden geleden · 3 reviews

Over het algemeen was het redelijk. We hadden echter twee keer een tweetal gerechten besteld die maar niet kwamen. Na de eerste keer doorgegeven en toen zelf voorgesteld om het maar opnieuw te bestellen. Maar ook die kwam helaas niet door. Weer aan dezelfde medewerker doorgegeven. Die kwam met een vaag verhaal dat het apparaat waar deze gerechtjes op geprint moesten worden het niet goed deed!! Waarop wij vroegen of hij het niet persoonlijk kon doorgeven. Dat kon gelukkig. Jammer dat de medewerker zelf niet met dat idee kwam. Ook vond ik de tijd van anderhalf uur eten erg kort. Door de drukte hebben we maar 3 rondes kunnen bestellen en hebben we ons toetje al moeten bestellen voordat we onze laatste hapjes op hadden.

"Uitstekend"
6/6
Henk S.één jaar geleden · 1 review

De kwaliteit van de gerechtjes is erg goed. De bediening erg vriendelijk en vlot. Het bestellen van de gerechtjes kan via een tablet, dat gaat snel en goed, zo goed dat het jammer is dat je drankjes en dessert niet ook via de tablet kan bestellen. Ligging in het cenrum is super. Wij eten er graag met het gezin er zijn voor ieder gerechten naar eigen smaak samen te stellen. Geweldig restaurant.

"Goed"
4/6
Olivette V.9 maanden geleden · 34 reviews

We zaten buiten op het terras. Dit was wel erg fijn, helaas kwamen de rondes niet goed door ik denk omdat buiten de tablet niet Worden gebruikt. niet heel erg maar gewoon een beetje jammer. toen we naar binnen wouden moest er gekeken worden voor een plekje. natuurlijk geen probleem allern na een kwartier werden we naar binnen gehaald om te zien dat er binnen bijna geen mensen zaten? waarom duurde het dan zo lang? binnen gingen de rondes wel beter met de tablet. verder was het wel naar wens maar er waren deze keer dus een paar puntjes.

"Heel goed"
5/6
Hanne v.één jaar geleden · 1 review

Was heel erg lekker en heb een leuke avond gehad. Wel nadeel dat er een ‘tijdsdruk’ opstaat. Je moet in 2 uur al je gangen gehad hebben, dus je kan niet zolang achterover zitten en uitbuiken voordat je aan de volgende ronde begint, wat het wel minder comfortabel maakt. Vond het daarentegen wel een hele snelle service (heb niet langer dan 5 minuten moeten wachten op mijn gerecht) en fijn systeem met de besteltablets.