Reviews Sumo Haarlem 2

CentrumSushi, Japans, Aziatisch, Zeevruchten
Uitstekend
5.1/6
595 Reviews
Sumo Haarlem 2 Haarlem image 1
Sumo Haarlem 2 Haarlem image 2
Sumo Haarlem 2 Haarlem image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

595 Sumo Haarlem 2 Reviews

Lees hier beoordelingen over Sumo Haarlem 2. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Sumo Haarlem 2 hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Sumo Haarlem 2.

Uitstekend
5.1/6
595 Reviews
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Olena Y.één dag geleden · 1 review

Elke keer is nog steeds super lekker;-). Dank jullie wel!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Maren B.3 dagen geleden · 1 review

Nice ambiance, great food, good service, cheap in comparison to the quality you receive

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Joyce K.4 dagen geleden · 1 review

Weer heerlijk gegeten! Wel wat rumoerig maar dat hoort erbij

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Sonja J.5 dagen geleden · 1 review

We zaten beneden en de bediening is nog nooit zo goed geweest. Enige minpuntje is de overheersende geur als je binnenkomt. Geen idee wat daar de toegevoegde waarde van is. Eten is verder heerlijk.

"Heel goed"
5/6
Roy d.2 jaar geleden · 1 review

Op vrijdag 14 juli 2017 waren we met een groep van 8 personen bij Sumo. Goede sfeer en gezellig druk. Het eten was fantastisch lekker en een vlotte bediening. Het personeel was vriendelijk en zorgden voor dat we met onze groep echt konden genieten en een goede tijd konden hebben. Alle hapjes waren lekker en het maakte niet uit wat je aanklikte op de tablet, alles was lekker. Ik had als nagerecht de mangokwarktaart en papaya ijs en dat was lekker! Ik vraag me af waar ze die mango kwarktaart vandaan haalde, maar alleen daarvoor wil ik eigenlijk wel weer een keer daarheen.

"Heel goed"
5/6
Jose D.één jaar geleden · 1 review

Haarlem 2 is altijd minder van smaak dan Haarlem 1, maar Haarlem 2 is gezellig en knus dan de grote Haarlem 1. Eten en bediening is top, ook al heb ik de inderdruk dat Sumo een middenmoot restaurant aan het worden is terwijl men een van de beste was. Goede gegeten dat absoluut maar let op je bestelling want wij miste diverse bestelde groente. als je men er op wijst krijg je een reactie "maar u heeft wel ijs kunnen bestellen?" dus klachten worden niet goed opgepakt.

"Uitstekend"
6/6
Gery B.5 maanden geleden · 1 review

super door omstandigheden waren we te laat en was onze gereserveerde tafel vergeven...maar er werd gebeld naar de andere zaak maar ook niets we konden ff wachten en er kwam een tafel vrij dus we konden genieten van het eten en dat hebben we zeker gedaan het was top zo ook de bediening super en leuk het eten was heerlijk top! ondanks het ontzettend druk was

"Uitstekend"
6/6
Elca V.6 maanden geleden · 1 review

In de kelder gezeten wat op zich wel prettig was omdat het er veel minder lawaaierig is. Met de rug naar de muur kijk je naar de mooie oude gewelfde doorgangen, maar zit je met je gezicht naar de muur dan is de rode wandbekleding vrij heftig. Prima gegeten, altijd goed (price/performance). Petje af voor de (lieve) bediening want het is hard en zwaar werk.

"Goed"
4/6
Elmer H.2 jaar geleden · 2 reviews

Eten is heerlijk. Ook echt prima hoe we geholpen zijn mbt het feit dat wij geen E621 in ons eten willen. De enige reden waarom wij 'maar' een 4 geven ipv 5 of 6 is de prijs. Als je met drie kinderen (13, 13 en 15) daar gaat eten, betaal je 5 x 28,50 ofwel 142,50. En daar zitten de drankjes en de koffie dan nog niet bij inbegrepen. € 28,50 per persoon en zeker bij 2 puberende meiden die niet zoveel eten, vinden we dan gewoon echt veel geld. Doe er iets aan!

"Uitstekend"
6/6
Iwanna S.8 maanden geleden · 2 reviews

Gisteren hebben mijn zoon en ik genoten van een heerlijke lunch bij Sumo Haarlem 2. De service was snel, zeer vriendelijk en het eten subliem. Wij gaan vaker komen, echte aanrader.