Reviews Sumo Hilversum

CentrumSushi, Japans, Aziatisch, Zeevruchten
Uitstekend
5.2/6
487 Reviews
Sumo Hilversum Hilversum image 1
Sumo Hilversum Hilversum image 2
Sumo Hilversum Hilversum image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

487 Sumo Hilversum Reviews

Lees hier beoordelingen over Sumo Hilversum. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Sumo Hilversum hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Sumo Hilversum.

Uitstekend
5.2/6
487 Reviews
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
Geluidsniveau:Rustig
Service:Heel goed
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Denise v.één uur geleden · 3 reviews

Super avond gehad weer bij Sumo Hilversum. Het eten was zoals altijd heerlijk en je hoeft nooit lang te wachten tot het gebracht wordt! Het personeel was ook ontzettend vriendelijk.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Mark L.3 dagen geleden · 1 review

Vaker gegeten. Leuke gezellige restaurant. Goede bediening. We mochten zelfs langer blijven zitten. Super!!!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Emina A.7 dagen geleden · 1 review

Lekker eten, wel lang moeten wachten tot de tafel klaar was

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Mieke Z.9 dagen geleden · 1 review

Leuke bediening en heerlijk eten! Het was op het laatst een beetje haasten om op tijd weer weg te zijn, vooral met 2 kinderen erbij die lang doen over de keuzes van de gerechten maar het ging net!

"Heel goed"
5/6
Maartje d.één jaar geleden · 2 reviews

Sumo Hilversum heeft een vernieuwde kaart. Het ziet er allemaal weer erg goed uit. Sumo heeft een hele uitgebreide kaart met vooral veel voor mensen die niet van vis houden. Paar dingen die beter kunnen: Ik mis nog wat rolls die veel andere restaurants wel hebben. Kan nu helaas geen voorbeelden noemen maar ik denk dat als ze een willekeurige kaart van een ander restaurant bekijken ze het zelf ook wel zien. Ze zijn gierig met viskuit. Er zitten echt maar een paar korrels op en dat ervaar ik hier altijd. De rijst was deze keer zo plakkerig/droog dat je hem los moest scheuren van je bordje. Geluidsniveau moet ik helaas echt zeer luid in vullen, er zat een groep naast ons die echt bijna aan het gillen waren. Kan het restaurant niet veel aan doen natuurlijk. Maar als je dan groepen ergens anders kwijt kan, kleine nisjes oid dan heb je dit probleem al opgelost.

"Uitstekend"
6/6
Yimee L.6 maanden geleden · 1 review

Sinds Sumo Utrecht weg is zijn we bij verschillende andere Sumo’s geweest. Echter waren deze het allemaal net niet. Tot we hier kwamen?! Wauw, het eten was super lekker. Zelfs nog beter als we gewend waren. Bediening was super vriendelijk en snel. Echt een aanrader. Hier gaan we vaker komen. Daar willen we wel 40 minuten voor in de auto zitten. Echt de moeite waard. Thanks Sumo Hilversum. Tot snel.

"Heel goed"
5/6
Dana V.3 maanden geleden · 2 reviews

Helaas net geen 6. Dit kwam voornamelijk door de jongen die ons naar de tafel bracht. Hij vroeg ons of we bekend waren met Sumo. Wij gaven aan dat we dat waren. Desondanks kregen wij toch een complete uitleg over alles. Incl. hoe gember en wasabi te gebruiken. (Ik eet gemiddeld 4 keer per maans bij een Sumo. Ondertussen weet ik dit echt wel.) Tevens ook een uitleg over wat producten op de kaart precies inhielden. Enthousiast zijn over je werk is prima. Dit ging alleen net te ver en sloeg voor ons door naar vervelend of zelfs irritant. Wij hebben dan ook echt moeite moeten doen om ons lachen in te houden. We komen om te eten. Niet voor een cursus Sushi 101. Het eten was gelukkig wel erg goed en de bediening heel snel. Vaak hadden wij na 1 minuut al de eerste gerechtjes op tafel. Veel beter dan wij in Amsterdam gewend zijn.

"Heel goed"
5/6
J. R.2 jaar geleden · 2 reviews

Heerlijke sushi, ik kan het niet anders zeggen. Vriendelijke bediening maar zó snel dat dat ten koste gaat van het menselijke contact: de gerechten worden (bijna) zonder een woord te wisselen op de tafel gezet en dat vind ik jammer daardoor mis ik een stukje beleving van het uit eten gaan. Naarmate er meer gerechtjes werden besteld, werden de sushirolletjes ook zichtbaar slordiger. Ik snap de werkdruk maar het viel wel op. Afgezien daarvan kom ik met veel plezier bij jullie en geniet echt van jullie sushi.. Tip: buiten een scheiding maken tussen roken en niet-roken..als niet-roker kun je namelijk buiten niet meer in de schone lucht zitten omdat alle rokers (natuurlijk) buiten (moeten) zitten..

"Gemiddeld"
3/6
Brit S.4 maanden geleden · 3 reviews

Traditie getrouw zoals elk jaar met kerst vanavond heerlijk met zn tweeen bij SUMO gegeten. Het was super druk zoals altijd echter was er nu wel een verschil. Het eten was prima zoals altijd maar qua personeel kon je merken dat er wel een probleem was. Geen enkel persoon in de bediening was herkenbaar gekleed. Van spijkerbroek tot leren rokje en gifgroene gympen het zag er werkelijk niet uit en dat op eerste kerstdag. Het eten was prima maar het op de juiste tafel krijgen is wel een probleem voor personeel wat waarschijnlijk niet goed ingewerkt is. Meerdere keren dingen van andere tafels gekregen en weer retour gestuurd erg irritant. En dan als afsluiting de rekening betalen en tot de ontdekking komen dat er dit jaar geen cadeautje is voor de gasten zoals al jaren gebruikelijk is. Al met al hebben we lekker gegeten maar in vergelijking met andere jaren vonden we het toch wel tegenvallen.

"Heel goed"
5/6
Tom L.7 maanden geleden · 2 reviews

Mijn gezin en ikzelf vinden het eten bij Sumo altijd heerlijk. Alles smaakt perfect en wordt ook snel bij je tafel gebracht. Personeel is heel attent. We vierden de verjaardag van onze jongste zoon en bij het desert had men een sterretje erin gedaan en begon dan ook de hele zaal te zingen. We hadden echt niets gezegd maar het personeel had het opgevangen. Leuke avond gehad. Ikzelf kan maar niet wennen aan de hoeveelheid mensen in een ruimte qua herrie maar er valt mee te leven. We komen zeker weer terug.