Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amersfoort
Centrum
Sushi Koi Amersfoort

Sushi Koi Amersfoort

Japans, Aziatisch, Sushi

Foto's van restaurant Sushi Koi Amersfoort in Centrum, Amersfoort
Sushi Koi Amersfoort is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Sushi Koi Amersfoort

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Nu open
-
Sluit om 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:30
Friday
12:00 - 22:30
Saturday
12:00 - 22:30
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
13:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Sushi Koi Amersfoort

Bij Sushi Koi in Amersfoort heb je de keuze uit maar liefst 130 gerechten! Geen zorgen, je hebt alle mogelijkheid verschillende gerechten te proberen, want bij Sushi Koi in het centrum van Amersfoort geldt een all-you-can-eat concept. Het goede nieuws: voor alle gerechten worden enkel de beste ingrediënten gebruikt en ze zijn dan ook ontzettend smaakvol. Wat dat betreft is elke keuze de juiste! Aan de hand van de afbeeldingen weet je precies wat er op je bordje verschijnt. In de keuken worden heerlijke Japanse (grill)gerechten en salades voor je bereid en een keur aan sushi. De zoetekauwen kunnen onder andere genieten van verschillende soorten ijs en cakejes. Bij dit trendy restaurant aan de Utrechtseweg vind je niet alleen een gevarieerde Aziatische keuken, maar ook een hoop gastvrijheid. Vriendelijk, snel en adequaat!

Veelgestelde vragen

Kan ik in Sushi Koi Amersfoort met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Visa, Mastercard, Maestro.

Serveert het restaurant Sushi Koi Amersfoort Japans eten?

Ja, het restaurant Sushi Koi Amersfoort serveert Japans eten en serveert ook Aziatisch, Sushi

Wil je een tafel reserveren bij Sushi Koi Amersfoort?

Waarom is Sushi Koi Amersfoort zo populair? Heerlijk Japans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Sushi Koi Amersfoort. Gelegen in Centrum in Amersfoort, serveert Sushi Koi Amersfoort gerechten zoals Aziatisch, Sushi. Ontdek wat Sushi Koi Amersfoort onderscheidt van andere restaurants in Amersfoort en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!