Reviews Taverne Meer & Bosch

LoosduinenInternationaal, Zeevruchten, Frans, Nederlands
Geweldig
5.7/6
6 Reviews
Taverne Meer & Bosch Den Haag image 1
Taverne Meer & Bosch Den Haag image 2
Taverne Meer & Bosch Den Haag image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

6 Taverne Meer & Bosch Reviews

Lees hier beoordelingen over Taverne Meer & Bosch. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Taverne Meer & Bosch hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Taverne Meer & Bosch.

Geweldig
5.7/6
6 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Geluidsniveau:Heel rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
BERNADETTA M.3 maanden geleden · 1 review

GOEDE BEDIENING! MOOI SFEERVOL RESTAURANT, WARM EN RUSTIEK RUSTIGE MUZIEK OP DE ACHTERGROND, RUIME ZITPLAATSEN AAN EEN RONDE TAFEL, GEWELDIG. HET DINER WAS UITMUNTEND, ZEER GENOTEN VAN DE KWALITEIT!! TOT DE VOLGENDE KEER!

"Uitstekend"
6/6
Loek B.5 maanden geleden · 1 review

Naast de ambiance, en de bediening, was kwaliteit van de maaltijd meer dan voortreffelijk. Daarom een bijzonder geslaagd dinertje gekend bij de taveerne. Bedankt voor het gebodene.

"Uitstekend"
6/6
Myra R.2 jaar geleden · 1 review

Voor de derde maal overheerlijk gegeten bij Taverne Meer en Bosch. Dit maal met familie uit het buitenland, die net als wij genoten van de Boeuf stroganov die aan tafel wordt geprepareerd. Waar maak je dit nog mee? Vriendelijke bediening, gezellige omgeving en zalig eten. De Bisque d'homard was trouwens ook fantastisch en is een absolute aanrader

"Uitstekend"
6/6
Hendrik E.2 jaar geleden · 1 review

uitstekende maaltijd, heerlijke wijn, buitengewoon attente en vriendelijke bediening, ook voor vegetariers. En de lokatie van Meer en Bosch is en blijft mooi, niet te vergeten makkelijk parkeren!

"Heel goed"
5/6
Harry v.2 jaar geleden · 2 reviews

Zeer hartelijke ontvangst. Voortreffelijke keuken, Zeebaars bijv. mooi op de huid gebakken, niet droog of vet. En pluim waard. Het dessert (aardbeien) was een waar feest! De inrichting is rustiek, tafels niet bovenop elkaar, dus letterlijk rustig eten en praten. Geen geschreeuw en goede acoustiek. Meer dan van harte aanbevolen!!

"Heel goed"
5/6
Bing K.6 maanden geleden · 1 review

Prima bediening en heerlijk gegeten in een mooie taverne. Het zondagse dagmenu met thuisgerookte zalm, parelhoen met zuurkool, alsmede aardbeien als nagerecht was een goede keuze.