Over Vatten Ramen Kerkstraat
Meer informatie over het restaurant: Vatten Ramen Kerkstraat
Vatten Ramen in Amsterdam is de place to be voor verse, overheerlijke ramen - oftewel Japanse noedelsoep. De noedels worden geserveerd in verschillende soorten bouillon, die voor de gevarieerde smaken zorgen. Ook kun je je dampende kom ramen uitbreiden met verschillende lekkere toppings, van gekruide bamboe en zeewier tot lente-ui en huisgemaakte pittige saus. Dit filiaal van Vatten Ramen - er zijn er drie in de stad - vind je in de Kerkstraat in het centrum.
Veelgestelde vragen
Serveert het restaurant Vatten Ramen Kerkstraat Aziatisch eten?
Heeft Vatten Ramen Kerkstraat zitgelegenheid buiten?
Wil je een tafel reserveren bij Vatten Ramen Kerkstraat?
Of je nou kiest voor de spicy ramen, chicken ramen of vegan ramen, de uitstekende smaak van de noedelsoepen is bij Vatten Ramen in de Kerkstraat in het centrum Amsterdam gegarandeerd. Maak je dampende kom ramen af met toppings naar keuze - van gebakken knoflook tot gekruide bamboe. En voor een complete Japanse ervaring drink je er natuurlijk wat sake bij!
De man achter dit concept is Bib Gourmand-chef Hideto Kawahara, die van de in de Japan superpopulaire noedels een wereldwijd fenomeen heeft gemaakt. De naam Vatten Ramen komt van de drie kruisjes op de stadsvlag van Amsterdam: ‘vatten’ betekent ‘kruis’ in het Japans. Bij het maken van de ramen worden bij Vatten Ramen in het centrum van de stad Japanse tradities en westerse ideeën gecombineerd, wat tot ware ‘kunst in kommen’ leidt. En die móet je gewoon geproefd hebben!