Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Italiaans
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

8 Italiaanse restaurants in Centrum, Rotterdam

Ontdek de beste Italiaanse restaurants in Rotterdam centrum

Heb je zin in carpaccio, pizza, risotto, spaghetti of tiramisu? In Rotterdam centrum zijn veel Italiaanse restaurants waar je kunt genieten van de traditionele keuken uit Italië. Daarbij heb je de keuze of je gaat voor een eenvoudige pizza met een frisje of een vijfgangenmenu met een chique wijn. Wil je vooraf een goed beeld hebben van de specialiteiten en prijsklasse van het Italiaanse restaurant in Rotterdam centrum? Zoek dan een restaurant met Quandoo en reserveer alvast online een tafel.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Restaurant Napoli

Centrum
Italiaans
5.1/6161
Restaurant Napoli

O'Pazzo Pizzeria

Centrum
Italiaans
5.1/6147
O'Pazzo Pizzeria

Fellini

Centrum
Italiaans
4.5/690
Fellini
Beste restaurants in de buurt?

O'Pazzo A La Carte

Centrum
Italiaans
5.1/636
O'Pazzo A La Carte

Da Gianfranco

Centrum
Italiaans
Da Gianfranco

Meziz Marina

Centrum
Italiaans
5.0/612
Meziz Marina

Il Faro Sardo

Centrum
Italiaans
5.0/61
Il Faro Sardo

Ciao Pirandello

Centrum
Italiaans
2.9/68
Ciao Pirandello
 1. 1.

  Uitgebreid dineren in Italiaanse restaurants in Rotterdam centrum

  In de Italiaanse restaurants van Rotterdam centrum kun je zonder meer terecht voor lekker Italiaans eten. Wil je er een gezellige avond van maken en de hele avond uitgebreid tafelen met een drankje erbij? Dineer dan helemaal op zijn Italiaans en begin bijvoorbeeld met een bruschetta als antipasto en een salade als primo piatto. Houd daarna nog wel ruimte voor je tweede hoofdgerecht en het dessert! In de sfeervolle Italiaanse restaurants in Rotterdam centrum zoals Ristorante Italiano La Liguria, Fellini en O'Pazzo geniet je van een bijzondere ambiance zodat het bijna lijkt alsof je in Rome, Venetië of Florence bent!
 2. 2.

  De veelzijdige Italiaanse keuken in restaurants in Rotterdam centrum

  Ben je juist op zoek naar een leuke pizzeria waar je je met een groep kunt voorbereiden op een avondje stappen? In Rotterdam centrum zijn diverse Italiaanse restaurants die ingericht zijn op grotere gezelschappen zoals Very Italian Pizza en Happy Italy waar je met mooi weer ook lekker buiten kunt eten. Natuurlijk hebben de meeste Italiaanse restaurants in Rotterdam centrum meer op het menu staan dan alleen pizza. Ideaal als de één zin heeft in een risotto en de ander juist de voorkeur geeft aan een heerlijk stukje Italiaans kalfsvlees.
 3. 3.

  Italiaanse restaurants Rotterdam centrum: vind ze met Quandoo

  Vind je het lastig om een keuze te maken tussen de vele Italiaanse restaurants in het Rotterdamse centrum? Quandoo geeft je een uitgebreid overzicht van eetgelegenheden en je kunt met behulp van filters zelfs selecteren op beoordelingen en prijsklasse. Daarnaast kun je de aanbevelingen van de chef en recensies van klanten bekijken om je extra goed voor te bereiden op je avondje uiteten. Heb je een Italiaans restaurant in Rotterdam centrum gevonden dat je helemaal ziet zitten? Reserveer meteen online een tafel zodat je verzekerd bent van een plekje op de avond en tijd van jouw keuze!