6 Restaurants in Delfshaven, Rotterdam

Culinair genieten bij de restaurants van Rotterdam Delfshaven

Benieuwd naar de gezelligste restaurants van Rotterdam Delfshaven? Combineer je etentje eens met een bezoek aan dit boeiende stadsdeel. Delfshaven is een historische haven en één van de oudste plekken in de lichtstad. Je vindt er bijzondere antiekwinkeltjes en kunstgalerijen, evenals het stadsmuseum en de beroemde Kerk van de Pelgrimvaders. Op loopafstand vind je ook de Euromast, die een adembenemend uitzicht biedt over de Rotterdamse skyline. Mocht je trek krijgen, dan zijn de restaurants in RotterdamDelfshaven de perfecte plaats om neer te strijken.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Café Westpoint

Delfshaven
Latijns-Amerikaans
5.7/63
Café Westpoint

Vis aan de Maas

Delfshaven
Vis
5.2/617
Vis aan de Maas

Le Havre

Delfshaven
Internationaal
5.3/63
Le Havre
Beste restaurants in de buurt?

De Olijventuin van 't Zuiden

Delfshaven
Mediterraans
5.0/62
De Olijventuin van 't Zuiden

Het Wapen van Delfshaven

Delfshaven
Internationaal
4.7/66
Het Wapen van Delfshaven

Le Souq

Delfshaven
Mediterraans
Le Souq
 1. 1.

  De geschiedenis achter de restaurants Rotterdam Delfshaven

  Vandaag vind je vele restaurants in Rotterdam Delfshaven. Maar wist je dat dit gebied ooit een kolonie vormde van de stad Delft? In 1389 verbond het de stad met de rivier de Maas. Pas vierhonderd jaar later, in 1795, werd het een onafhankelijke stad. Vandaag is het een Rotterdamse wijk. De plaats speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van Nederland. In 1577 werd Piet Hein, een beroemde Nederlandse marineambtenaar en volksheld, hier geboren. Hein veroverde tijdens de Tachtigjarige Oorlog tussen Spanje en Nederland de Spaanse schatvloot, die tot aan de nok gevuld was met zilver. In dit stadsdeel is dan ook een standbeeld van Piet Hein te bewonderen, evenals een replica van zijn geboortehuis. Combineer je bezoek eens met een bezoek aan de restaurants van Rotterdam Delfshaven!
 2. 2.

  Populaire restaurants in Rotterdam Delfshaven

  De restaurants rond Rotterdam Delfshaven bieden een uitgebreide keus. Ga je voor internationale gerechten? Dan kun je terecht bij restaurant Le Havre. Dit etablissement biedt je smaakvolle gerechten én een fraai uitzicht over de haven. Een authentieke Surinaamse keuken vind je bij eetcafé Westpoint gelegen aan de Watergeusstraat. Dit restaurant serveert al dertig jaar de lekkerste gerechten. De smaak van het Midden-Oosten wordt vertegenwoordigd door het Arabische restaurant Le Souq, gelegen aan de Voorhaven. In de zomer kun je hier genieten van het terras aan het water, en in de winter is het binnen lekker knus. Maak zeker kennis met de koude en warme mezzes!
 3. 3.

  Restaurants in Rotterdam Delfshaven reserveren via Quandoo

  Delfshaven is een historische plaats op aarde, die je beslist gezien moet hebben. De hoogwaardige restaurants maken je ervaring compleet. Wil je niet hoeven zoeken naar een tafeltje? Ga dan naar de website van Quandoo en maak alvast kennis met jouw favoriete restaurant. Je vindt er uitgebreide informatie en reviews. Meteen maar een tafeltje reserveren? Binnen enkele muisklikken ben je verzekerd van een overheerlijke lunch of diner. Zo simpel kan het zijn!