2 Restaurants in Noord, Rotterdam

Lekker uit eten in de beste restaurants Rotterdam Noord

In een grote stad als Rotterdam, duizelt het je wel eens wat er allemaal te doen is. Een hapje eten in Rotterdam kan bij heel veel eetgelegenheden. Probeer je zoektocht daarom te verfijnen. Quandoo helpt je daarbij. Hier vind je de beste restaurants in Rotterdam Noord. Rotterdam Noord is het deel van de stad ten Noorden van de Maas. Hoewel de stad de rivier aan beide kanten lijkt te omarmen, is Noord het oudste en grootste van beide stadsdelen. Het is ook hier dat het riviertje de Rotte vroeger stroomde, waaraan de stad haar naam ontleent. Hier liggen markante gebouwen als het Centraal Station en de Markthal en in Rotterdam Noord bevinden zich ook de meeste restaurants. Via Quandoo kun je direct zoeken en reserveren. Geen gedoe met zoeken, na een dagje shoppen of een bezoek aan de stad.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Restaurant Evin

Noord
Turks
6.0/61
Restaurant Evin

Eetcafé 't Keerpunt

Noord
Internationaal
5.2/625
Eetcafé 't Keerpunt
Beste restaurants in de buurt?
 1. 1.

  Welke restaurants vind ik in Rotterdam Noord?

  De Maasstad is een diverse stad met een al even divers culinair aanbod. Voor wie wil is er iets uit elke keuken te proeven. Zo staat de stad bekend om zijn grote Caraïbische gemeenschap. Wie Antilliaanse of Kaapverdiaanse gerechten wil proeven, slaagt in Rotterdam Noord gegarandeerd bij diverse restaurants. Uiteraard zijn de bekendere buitenlandse keukens, zoals de Italiaanse, Griekse en Turkse, ook met vele restaurants vertegenwoordigd in Rotterdam Noord. De veelzijdigheid van het aanbod restaurants in Rotterdam Noord betekent echter ook dat het bijzondere een kans krijgt. Tal van minder bekende keukens vinden een thuis in een restaurant in Rotterdam Noord. Wie het eens over een andere boeg wil gooien en verrassend wil eten, kan in Rotterdam Noord dus in diverse restaurants terecht.
 2. 2.

  Ontdek de veelzijdigheid van restaurants in Rotterdam Noord

  Diversiteit bestaat natuurlijk niet alleen in de vorm van verschillende culturen met elk hun eigen keuken. Diversiteit bestaat ook in filosofie en prijsklasse van de diverse restaurants in Rotterdam Noord. Ook in dat opzicht maakt Noord zijn reputatie als divers stadsdeel waar. Het aanbod gaat van de welbekende all you can eat restaurants tot culinaire belevingen waar het chique tafelen is. En alles daartussenin uiteraard. De prijsklasse van een restaurant staat in het overzicht van Quandoo, dus je komt nooit voor verrassingen te staan. Ook al niet omdat je ook tal van reviews kunt lezen. Je weet dus ook gelijk wat andere gasten van een restaurant vonden. Een ander voorbeeld van veelzijdigheid is dat je niet aan één plek gebonden bent. Het oude Rotterdamse centrum is helaas verloren gegaan en dat betekent dat restaurants in Rotterdam Noord over een groot oppervlak verspreid liggen. Er zijn dus genoeg leuke plekjes om te ontdekken en niet alles ligt op een kluitje. Tegelijkertijd wil je dan natuurlijk wel weten waar je moet zijn. Daarom is zoeken, vinden en reserveren via Quandoo zo praktisch.
 3. 3.

  Ontdek jouw favoriete restaurants in Rotterdam Noord met Quandoo

  Je begrijpt nu al wel dat Quandoo bedoeld is voor de liefhebbers van lekker eten die geen zin hebben om eindeloos te zoeken naar restaurants. Je kent dat gevoel wel: je gaat ergens heen en dan ga je achteraf wel ergens eten. Zeker in een gezelschap kan het dan wel even duren voordat jullie een restaurant gevonden hebben waar iedereen tevreden mee is. Zeker in Rotterdam Noord, waar de restaurants over een relatief groot gebied verspreid liggen. Dan is zoeken via Quandoo een stuk makkelijker. Of je dat nou vooraf of tijdens jullie dag doet. Hier vind je namelijk alles, van luxueus tot klein en knus. Voor elke portemonnee en voor elke smaak. Zo worden jullie het snel genoeg eens en bespaar je je een tijdrovende slentertocht langs tal van eetgelegenheden.