Kaart bekijken
Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Aziatisch
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers
13

Aziatische restaurants in Rotterdam

Oriëntaals genieten bij de Aziatische restaurants van Rotterdam

Op zoek naar gezellige Aziatische restaurants in Rotterdam? Combineer je etentje eens met een stadswandeling. Rotterdam is een kosmopolitische wereldstad. Je vindt er een bruisend centrum, surrealistische architectuur en een adembenemende skyline. De Zuid-Hollandse lichtstad mag zich rekenen tot de grootste havensteden ter wereld en is altijd in ontwikkeling. Een bijzonder contrast met de stadse drukte vormt het Zuiderpark, waar je kunt genieten van waterpartijen, uitgestrekte glasvlaktes en ruisende bomen. Eindig je stadswandeling eens met een bezoek aan de Aziatische restaurants van Rotterdam. Hier vind je een stukje Oriënt rond de oevers van de Nieuwe Maas.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst
New

Miso Asian Dining

Centrum
Aziatisch
5.4/627

Soeboer Brouwersgracht

Centrum
Aziatisch
5.3/6127

Soeboer Garden

Escamp
Aziatisch
5.1/6123
Beste restaurants in de buurt?

Garoeda

Centrum
Aziatisch
5.0/693

Kaniway

Centrum
Aziatisch
5.1/617

Tri Tunggal

Centrum
Aziatisch
5.4/610

Baryo Pilipinas

Centrum
Aziatisch
3.8/64

Restaurant Hong Kong

Binnenstad
Aziatisch

Toko Nusantara

Centrum
Aziatisch

Waroeng Soeboer

Centrum
Aziatisch
5.0/61

The Raffles

Centrum
Aziatisch
3.5/62

Palembang

Segbroek
Aziatisch

Noa

Centrum
Aziatisch
 1. 1.

  Aziatische restaurants Rotterdam: hoe het begon

  De vele Aziatische restaurants in Rotterdam weerspiegelen de internationale stadscultuur. Maar wist je dat deze havenstad zeven eeuwen geleden nog een minuscuul dorpje was? Dat veranderde pas nadat er een dam in de rivier de Rotte was gebouwd. In 1340 werd het vissersplaatsje officieel uitgeroepen tot gemeente en kwamen er eigen stadsmuren en poorten. Het dorpje groeide uit tot een stad die kon concurreren met het nabijgelegen Delft. In 1825 paste alleen nog het centrum binnen de stadsmuren. De Tweede Wereldoorlog haalde resoluut een streep door het succesverhaal. Een bombardement legde nagenoeg het volledige centrum in de as. De Rotterdammers begonnen vrijwel direct aan de herbouw van hun stad. Kom naar de Aziatische restaurants van Rotterdam, en proef van een boeiende geschiedenis.
 2. 2.

  Vind jouw favoriete Aziatische restaurants in Rotterdam

  Wie op zoek is naar Aziatische restaurants in Rotterdam, kan kiezen uit vele windrichtingen. De lekkerste sushi vind je bij de Sumo Markthal in het stadscentrum. Hier vind je ook Eetcafé Restaurant Thailand en Soi3, waar je terecht kunt voor een heerlijke authentieke Thaise maaltijd. Heb jij een passie voor de Vietnamese keuken? Ga dan eens langs bij Vietnamees restaurant Vivu, gelegen aan de Witte de Withstraat. In een sfeervolle setting geniet je van authentieke Vietnamese specialiteiten. De Nieuwe Chinese Muur laat je kennismaken met de Kantonese keuken, en Red Pepper is gespecialiseerd in de Sichuanese keuken. Kortom: keus genoeg!
 3. 3.

  Boek je Aziatische restaurants in Rotterdam via Quandoo

  Toe aan een kennismaking met de Aziatische restaurants van Rotterdam? Verzeker jezelf dan nu alvast van een plekje. Via Quandoo reserveer je snel en gemakkelijk online. Bovendien kun je de reviews van anderen lezen en spaar je voor Loyalty Points. Zo heb je de beste culinaire hotspots altijd binnen handbereik.