10 Franse restaurants in Rotterdam

Franse restaurants Rotterdam: beroemde gerechten in een topstad

De keuken van Frankrijk is internationaal vermaard door de eeuwenoude traditie van koken volgens unieke recepturen. In de Franse restaurants van Rotterdam worden door de beste koks maaltijden bereid op een hoog culinair niveau. Als je in Rotterdam de beste Franse restaurants wilt vinden, dan kun je veel profijt hebben van Quandoo waar je online snel een vergelijking kunt maken tussen alle horecagelegenheden in de stad. Via de app of de website kun je de reviews lezen van andere gasten en de menukaarten en prijslijsten in zien. Zo kun je snel en eenvoudig tot een goede keuze komen en ook nog eens direct online een tafeltje reserveren.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Floc Restaurant

Centrum
Frans
5.3/616
Floc Restaurant

Restaurant In Den Rustwat

Kralingen-Crooswijk
Frans
5.4/616
Restaurant In Den Rustwat

Restaurant Brazzo

Kralingen-Crooswijk
Frans
5.7/69
Restaurant Brazzo
Beste restaurants in de buurt?

M Restaurant

Centrum
Frans
5.4/68
M Restaurant

Van Speyk

Centrum
Frans
5.4/6159
Van Speyk

Pastis

West
Frans
5.3/6122
Pastis

Bistro Bonjour

Centrum
Frans
5.3/6119
Bistro Bonjour

Chez Georges

Centrum
Frans
5.5/656
Chez Georges

Brasserie Fleurie

Centrum
Frans
4.8/626
Brasserie Fleurie

Restaurant Quartier Latin

Centrum
Frans
5.3/68
Restaurant Quartier Latin
 1. 1.

  Online Franse restaurants in Rotterdam achterhalen

  Tegenwoordig kun je eenvoudig via internet zien waar je goed uit eten kunt gaan. Bij Quandoo tref je uitstekende mogelijkheden aan om online Franse restaurants in Rotterdam te achterhalen en onmiddellijk je reservering te plaatsen in een eetgelegenheid die je voorkeur heeft. Zo weet je dat er rond etenstijd een gezellig tafeltje in een kwaliteitsgelegenheid voor je klaarstaat en kun je ontspannen een rondvaart door het havengebied maken en een bezoek brengen aan de Euromast waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de stad.
 2. 2.

  Veel beleven in de stad en lekker eten in de Franse restaurants van Rotterdam

  In een moderne stad als Rotterdam met zijn Franse restaurants, valt veel te zien en te beleven. De fantastische skyline met Amerikaans aandoende hoge gebouwen geeft je het gevoel in een zeer on-Hollands gebied te zijn. Je kunt in de stad de grote Markthal met zijn bijzondere architectuur bezoeken en er urenlang doorbrengen terwijl je kennis maakt met multiculturele eetgelegenheden en toko’s uit verschillende landen van over de hele wereld. Natuurlijk moet je ook het oorlogsmonument De Verwoeste stad van kunstenaar Ossip Zadkine gaan zien en museum Boijmans Van Beuningen bezoeken waar je een prachtige collectie beeldende kunst kunt bewonderen.
 3. 3.

  Nog even nagenieten in de Franse restaurants van Rotterdam

  Na een dag in de stad kun je moe maar voldaan nog even nagenieten in de Franse restaurants van Rotterdam waar je, samen met je reisgenoten, heerlijk eet van gerechten als bœuf bourguignon, chateaubriand, salade niçoise, tournedos rossini, ratatouille, coq au vin, escargots, moules-frites en tarte tatin. Zo sluit je je dag op waardige wijze af en kun je tevreden weer naar huis gaan.