NL
Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
30

Italiaanse restaurants in Rotterdam

Italiaanse restaurants Rotterdam: heerlijk eten in een onnavolgbare stad

Als je een onnavolgbare Nederlandse stad met een geheel eigen uitstraling en cultuur wilt bezoeken, dan is Rotterdam met zijn Italiaanse restaurants een meer dan goede keuze. Na de bombardementen die in de Tweede Wereldoorlog het grootste deel van het centrum vernietigden, heeft de stad door de eigentijdse wederopbouw een bijna futuristische skyline gekregen die aan Amerikaanse sferen doet denken. Het havengebied en de door moderne gebouwen omgeven Erasmusbrug zijn voor veel bezoekers aantrekkelijke trekpleisters. Er valt in de stad veel te beleven voor iedereen die van eigentijds vermaak, leuke attracties, cultuur, kunst en lekker eten houdt. Wat dat laatste betreft kun je goed terecht in onder andere de Italiaanse restaurants van Rotterdam. Je kunt ze snel online vinden en vergelijken via Quandoo.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Napoli

Napoli

Centrum
Italiaans
5.1/672
O'Pazzo Pizzeria

O'Pazzo Pizzeria

Centrum
Italiaans
5.0/6139
Fellini

Fellini

Centrum
Italiaans
4.6/682
Maximo

Maximo

Centrum
Italiaans
5.2/690
Fratelli - Leidschendam

Fratelli - Leidschendam

Leidschenveen-Ypenburg
Italiaans
5.1/633
Fratelli - Pijnacker

Fratelli - Pijnacker

Centrum
Italiaans
4.9/633
Fratelli - Delft

Fratelli - Delft

Binnenstad
Italiaans
4.5/624
Fratelli - Leiden

Fratelli - Leiden

Binnenstad
Italiaans
5.4/610
Victor Russo's Osteria

Victor Russo's Osteria

Binnenstad
Italiaans
4.6/665
Fratelli - Voorschoten

Fratelli - Voorschoten

Binnenstad
Italiaans
5.4/69
O'Pazzo A La Carte

O'Pazzo A La Carte

Centrum
Italiaans
5.1/617
Fratelli - Voorburg

Fratelli - Voorburg

Rijswijk
Italiaans
4.6/613
Fratelli - Den Haag

Fratelli - Den Haag

Centrum
Italiaans
5.0/69
Dolce Amaro

Dolce Amaro

Binnenstad
Italiaans
4.6/618
Ristorante Italiano La Liguria

Ristorante Italiano La Liguria

Centrum
Italiaans
5.3/613
Da Mister Toni

Da Mister Toni

Centrum
Italiaans
6.0/63
Trattoria Panini

Trattoria Panini

Binnenstad
Italiaans
6.0/61
La Tasca

La Tasca

Binnenstad
Italiaans
5.5/68
Osteria Sala Federico

Osteria Sala Federico

Kralingen-Crooswijk
Italiaans
5.5/64
Restaurant Alexander

Restaurant Alexander

Centrum
Italiaans
5.3/63
 1. 1.

  Vind online de snelste weg naar goede Italiaanse restaurants in Rotterdam

  In het verleden was het nog niet zo eenvoudig om een goed restaurant in een stad te vinden. Tegenwoordig gaat dat allemaal een stuk simpeler. Zo kun je via Quandoo vlot een online overzicht krijgen van alle Italiaanse restaurants in Rotterdam en deze met elkaar vergelijken op het gebied van ambiance, menu's, prijslijsten en locaties. Je kunt er ook de beoordelingen van andere gasten lezen en desgewenst meteen online je reservering in orde maken via je telefoon, tablet of computer. Zo weet je absoluut zeker dat er rond etenstijd op je gerekend wordt in een van de Italiaanse restaurants die Rotterdam rijk is en hoef je je geen zorgen meer te maken over het vinden van een etablissement dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet als het om smaak, gezelligheid en je budget gaat.
 2. 2.

  Genieten in zuidelijke sferen in de Italiaanse restaurants van Rotterdam

  In de modernste stad van Nederland kun je genieten in zuidelijke sferen in de Italiaanse restaurants van Rotterdam. Maar voordat je dat gaat doen, breng je natuurlijk eerst een bezoek aan bijvoorbeeld de vermaarde kubuswoningen, de Euromast, de beeldende kunst in Museum Boijmans Van Beuningen of het Maritiem Museum. Ook een rondvaart door het enorme havengebied staat garant voor memorabele momenten voor het hele gezin. Daarnaast mag je ook de imposante nieuwe Markthal niet missen. Hier brengt een multicultureel gezelschap voedingswaren en gerechten uit de hele wereld aan de man. En vanzelfsprekend moet je het door kunstenaar Ossip Zadkine vervaardigde oorlogsmonument De Verwoeste Stad gaan zien. Daarna is het tijd voor een goede maaltijd in een van de uitstekende Italiaanse restaurantsvan Rotterdam geworden. Je vindt ze vlot online via Quandoo.
 3. 3.

  Rotterdam en zijn Italiaanse restaurants: het beste voor een geslaagd dagje uit

  Met Rotterdam en zijn Italiaanse restaurants kies je, tijdens een geslaagd dagje uit, altijd voor het beste op alle fronten. Veel zien en beleven en daarna ook nog eens erg goed uit eten gaan, dat is wat deze unieke metropool je te bieden heeft. Je vindt perfecte eetgelegenheden op een steenworp afstand van aantrekkelijke locaties als de Kunsthal, het Wereldmuseum, de Trompenburg Tuinen & Arboretum en de Walk of Fame Europe, het equivalent van de vermaarde Hollywood Walk of Fame. Op deze wijze beleef je een zeer complete dag vol amusement, historie en bezoeken aan tot de verbeelding sprekende bezienswaardigheden.
 4. 4.

  Veel mogelijkheden voor kinderen in de Italiaanse restaurants van Rotterdam

  Voor kinderen heeft de stad ook veel leuke dingen in het vooruitzicht. Je kunt met het hele gezin veel plezier beleven wanneer je bijvoorbeeld bezoeken brengt aan Diergaarde Blijdorp, de Pannenkoekenboot, Miniworld en recreatiepark Plaswijckpark aan de Bergse Achterplas. En in de Italiaanse restaurants die in Rotterdam te vinden zijn, is in veel gevallen rekening gehouden met de specifieke wensen van kinderen. Via Quandoo kun je online bekijken in welke gelegenheden er goede kindvriendelijke accommodaties en op kinderen gerichte gerechten aangeboden worden. Via Quandoo kun je overigens ook nog eens profiteren van speciale aanbiedingen en loyalty points. Ook is het mogelijk om na je bezoek aan de Italiaanse restaurants die in Rotterdam te vinden zijn, zelf een review met je bevindingen te plaatsen en zodoende volgende gasten te inspireren bij het maken van een goede keuze voor een eetgelegenheid.
 5. 5.

  Natafelen en gezellig bijpraten in de Italiaanse restaurants van Rotterdam

  Als je bezoek aan de stad er op zit, kun je in de gastvrije Italiaanse restaurants van Rotterdam nog even ontspannen natafelen en gezellig bijpraten over alle wat jij en je reisgenoten die dag hebben gezien en meegemaakt. Er wordt ongetwijfeld veel gelachen en genoten van de foto's die je in de stad genomen hebt. En dat alles terwijl je in de Italiaanse restaurants van Rotterdam volop geniet van goede bieren en wijnen en smaakvolle gerechten zoals onder andere spaghetti alla Bolgnese, uiteenlopende macaronischotels, lasagne, kip marengo, ossobuco, carpaccio, fettuccine en diverse overheerlijke pizza's uit de steenoven. Je vindt online via Quandoo snel perfecte Italiaanse restaurants in Rotterdam.