10 Tapas in Rotterdam

Tapas Rotterdam: Spaanse lekkernijen in een unieke stad

Tapas eten in Rotterdam is iets dat je beslist een keer meegemaakt moet hebben. In deze unieke stad met zijn hypermoderne uitstraling kun je op een bijzondere manier kennismaken met kunst, cultuur, aantrekkelijke bezienswaardigheden, internationale bewoners en culinaire hoogstandjes. Het multiculturele aspect van de stad zorgt voor een bruisende sfeer die je nergens anders in Nederlandse steden en dorpen tegenkomt. Zeker ook voor liefhebbers van goed eten en drinken heeft de stad een ruim aanbod van horecagelegenheden waar je prima terecht kunt voor een hapje en een drankje. Zo zijn er in Rotterdamtapas restaurants waar je volop kunt genieten van de beste gerechten uit de Spaanse keuken. Zo beleef je een zeer complete dag in een uitdagende metropool waar iedere dag nieuwe verrassingen met zich meebrengt.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Tapas Restaurant El Pueblo

Centrum
Spaans
4.7/641
Tapas Restaurant El Pueblo

Que Pasa

Centrum
Spaans
3.3/635
Que Pasa

Sinjoor - Den Haag

Centrum
Spaans
4.0/66
Sinjoor - Den Haag
Beste restaurants in de buurt?

Tapasbar Barcelona

Centrum
Spaans
4.8/645
Tapasbar Barcelona

LKKRR Rotterdam

Kralingen-Crooswijk
Spaans
4.4/614
LKKRR Rotterdam

Paso Doble

Centrum
Spaans
5.3/625
Paso Doble

Tapas & Co

Binnenstad
Spaans
4.9/6174
Tapas & Co

Spaans Restaurant Vamos a Ver

Zuid
Spaans
5.2/669
Spaans Restaurant Vamos a Ver

Que Pasa

Centrum
Spaans
4.8/615
Que Pasa

Barca - Bar y Restaurante

Centrum
Spaans
5.0/61
Barca - Bar y Restaurante
 1. 1.

  Tapas eten in Rotterdam? Gewoon even online zoeken via Quandoo

  Je hoeft tegenwoordig geen halsbrekende toeren meer uit te halen als je in een vreemde stad op zoek bent naar een goede eetgelegenheid. Via Quandoo kun je online snel alle gelegenheden ontdekken waar je in Rotterdam heerlijk tapas kunt eten. Je hoeft via je telefoon, je tablet of computer alleen maar even op de website een overzicht te downloaden van alle locaties waar je in de stad kut eten. Je kunt dan diverse etablissementen met elkaar vergelijken door de reviews van andere gasten te lezen en de prijs- en menulijsten in te zien. En als je een geschikt restaurant hebt gevonden waar je in Rotterdam tapas kunt eten, dan kun je zelfs direct online een tafeltje reserveren op een door jou gewenst tijdstip. Zo weet je absoluut zeker dat je rond etenstijd gezellig kunt tafelen. Maar daarvoor ga je natuurlijk eerst het een en ander zien in de stad. Je bezoekt er bijvoorbeeld de Erasmusbrug, de indrukwekkende havens, de Markthal, de Euromast en museum Boijmans Van Beuningen.
 2. 2.

  Geniet van de internationale keuken en ga tapas eten in Rotterdam

  Snacks voor tussendoor kun je overal in de stad eten. Je vindt er goede frietkramen en stalletjes waar bijvoorbeeld Vietnamese loempia’s verkocht worden. Maar echt culinair genieten van een goede lunch of een uitstekend diner kun je nergens beter dan in een restaurant waar in Rotterdam tapas op het menu staan. Hier wordt je verrast met verschillende kleine gerechtjes die samen een complete maaltijd vormen. Met behulp van Quandoo kun je online vlot en overzichtelijk een keuze maken voor een locatie die zich vlakbij jou bevindt en die goed aangeschreven staat. Je zult zien dat je op deze manier altijd slaagt bij het vinden van een uitmuntend tapas restaurant in Rotterdam zodat je onbezorgd de stad verder kunt verkennen terwijl je aantrekkelijke plekken bezoekt zoals het Wereldmuseum, de kubuswoningen, het Plaswijckpark en het Havenmuseum.
 3. 3.

  Altijd succes met tapas eten in Rotterdam

  Door de online dienstverlening van Quandoo heb je altijd succes wanneer je tapas in Rotterdam wilt eten. Geïnspireerd door de beoordeling van eerdere gasten en de beschrijvingen die je via de app of de website kunt lezen, kun je een goede keuze maken voor een gelegenheid waar je op een toplocatie in Rotterdam goede tapas in overvloed kunt bestellen nadat je in de bijzondere metropool onder meer de Kunsthal en het vermaarde oorlogsmonument De Verwoeste Stad van kunstenaar Ossip Zadkine gezien hebt.
 4. 4.

  Ook kinderen zijn van harte uitgenodigd om tapas in Rotterdam te eten

  Zelfs als je met een compleet gezin op stap bent in de stad, kun je goed terecht in een van de Spaanse restaurants waar ook kinderen van harte uitgenodigd zijn om in Rotterdam tapas te eten. Via Quandoo kun je snel en simpel online zien welke restaurants en andere horecagelegenheden geschikt zijn voor een bezoek met kinderen. Je vindt er eetgelegenheden met kindvriendelijke accommodaties en speciaal voor kinderen samengestelde menu’s. Zo kan iedereen met volle teugen culinair genieten na trips naar onder andere diergaarde Blijdorp, Miniworld, de Pannenkoekenboot en amusementscentrum Kids Marina. Ook een prachtige rondvaart door het havengebied is met kinderen een goed idee. Zo krijg je op alle fronten een goede indruk van de stad voordat je in Rotterdam tapas gaat eten.
 5. 5.

  Tapas eten in Rotterdam: Heerlijk ontspannen na een leuke dag

  Wanneer je aan het einde van de dag tapas in Rotterdam gaat eten, sluit je je bezoek aan de stad op een zeer aangename wijze af. In het restaurant dat je online via Quandoo gevonden hebt, kun je dan nog even ontspannen napraten met je reisgenoten en aan de hand van je digitale foto’s een leuke dag in een echte wereldstad nog eens doornemen. Zo kom je weer op krachten voor je afscheid neemt van de stad en zijn bijzondere skyline. Thuis zal je nog lang met een glimlach op je gezicht terugdenken aan Rotterdam en het tapas eten.