10 Thaise restaurants in Rotterdam

Thaise restaurants Rotterdam: uniek tafelen in een eigentijdse stad

In de Thaise restaurants van Rotterdam kun je uniek tafelen in een eigentijdse stad. Met de Erasmusbrug, de Euromast en het havengebied op de achtergrond, kun je uitgebreid lunchen of dineren in een van de Thaise restaurants van Rotterdam die je snel online gevonden hebt via Quandoo. Met behulp van je telefoon, tablet, laptop of vaste computer, kun je vlot een helder overzicht downloaden van alle horecagelegenheden die je verspreid door de stad kunt vinden. Je kunt er de reviews van andere gasten lezen en je keuze verfijnen door de menukaarten en prijslijsten in te zien.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Eetcafe Restaurant Thailand

Centrum
Thais
5.7/6234
Eetcafe Restaurant Thailand

Soi3

Centrum
Thais
5.2/618
Soi3

Thai Kitchen

Centrum
Thais
5.3/615
Thai Kitchen
Beste restaurants in de buurt?

Hua Hin

Kralingen-Crooswijk
Thais
5.0/69
Hua Hin

Phonsawan

Centrum
Thais
5.0/61
Phonsawan

Warisan

Centrum
Thais
4.1/69
Warisan

Green Papaya

Centrum
Thais
5.3/683
Green Papaya

SOI 66 - Thai Food Café

Oost
Thais
4.6/648
SOI 66 - Thai Food Café

Me Naam Naan

Centrum
Thais
5.5/662
Me Naam Naan

Thaicoon

Oost
Thais
5.0/637
Thaicoon
 1. 1.

  Ervaar het gemak van online Thaise restaurants in Rotterdam ontdekken

  Gemak dient de mens, dat zal je zelf ervaren wanneer je online via Quandoo een keuze maakt uit het aanbod Thaise restaurants in Rotterdam. Het is zelfs mogelijk om direct je online reservering vast te leggen zodat je absoluut zeker weet dat er rond etenstijd een gedekt tafeltje voor je klaar staat. Nu je weet dat het eten en drinken in de Thaise restaurants in Rotterdam verder op de dag goed geregeld is, geniet je nog meer van het spectaculaire uitzicht vanaf de Euromast, een boottochtje door de imposante havens en een bezoek aan de multiculturele Markthal met zijn fraaie architectonische ontwerp.
 2. 2.

  Uit eten in de Thaise restaurants in Rotterdam: een goed idee voor iedereen

  Voor iedereen die van de buitenlandse keuken houdt, is uit eten gaan in de Thaise restaurants van Rotterdam een goed idee. Je vindt ze snel en eenvoudig via Quandoo waar je ook nog eens kunt profiteren van loyalty points en speciale aanbiedingen. Je zult er optimaal culinair genieten van gerechten zoals verschillende curryschotels, khao pad, kwee-teeuw pad sie-ieuw, ba-mie nam moe-deng, som tam, pad pak kanaa moe krob, nam tok en tjoetjie plamuk. De gevarieerde keuken uit Thailand heeft voor iedereen wat te bieden zodat ook gezinnen met kinderen er uitstekend terecht kunnen na een leuk bezoek aan diergaarde Blijdorp, de Pannenkoekenboot en museum Boijmans Van Beuningen.
 3. 3.

  Tot slot smaakvol dineren in de Thaise restaurants van Rotterdam

  Wanneer je dag in de stad erop zit, kun je smaakvol dineren in een van de Thaise restaurants in Rotterdamdie je via Quandoo gevonden hebt. Zo kun je relaxt op adem komen en gezellig napraten over alle leuke en bijzondere dingen die je gezien en gedaan hebt.