NL
Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
10

Turkse restaurants in Rotterdam

Turkse restaurants Rotterdam: in een topstad culinair verwend worden

Wanneer je van het uitzicht vanaf de Euromast geniet, zie je pas goed hoe indrukwekkend een unieke Nederlandse topstad kan zijn. Rotterdam en zijn Turkse restaurants, hebben veel te bieden aan liefhebbers van kunst, cultuur, wetenschap, aantrekkelijke bezienswaardigheden, eigentijdse bronnen van vermaak en goed eten en drinken. In de Turkse restaurants van Rotterdam wordt je culinair verwend met gerechten uit een van de bekendste internationale keukens. Via Quandoo kost het je geen enkele moeite om online verschillende eetgelegenheden uit Turkije te vinden waar je perfect uit eten kunt gaan nadat je de vele indrukwekkende locaties in de stad bezocht hebt.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
OBA grandcafé

OBA grandcafé

Centrum
Turks
4.3/64
Restaurant Evin

Restaurant Evin

Noord
Turks
6.0/61
Meydan Rotterdam

Meydan Rotterdam

Centrum
Turks
Restaurant Constantinopel

Restaurant Constantinopel

Centrum
Turks
5.7/665
Orontes de Pijp

Orontes de Pijp

Zuid
Turks
5.5/649
Agam

Agam

Binnenstad
Turks
5.2/629
Ali Ocakbasi

Ali Ocakbasi

Centrum
Turks
5.5/615
ŽRestaurant Levant

ŽRestaurant Levant

Centrum
Turks
5.4/614
Saray Lokanta

Saray Lokanta

Zuid
Turks
6.0/61
Restaurant Maydanoz

Restaurant Maydanoz

Zuid
Turks
5.0/62
 1. 1.

  Online direct reserveren in de Turkse restaurants van Rotterdam

  Tegenwoordig is het een stuk eenvoudiger dan vroeger om in een vreemde stad snel een goede eetgelegenheid te vinden. Via Quandoo vindt online je vlot alle adressen en andere belangrijke gegevens van de Turkse restaurants in Rotterdam. Je kunt er via je de website of de gebruiksvriendelijke app de beoordelingen van andere gasten lezen om je een goed beeld te vormen van de kwaliteit. Ook kun je de menu’s en prijslijsten bekijken en desgewenst direct online reserveren in het etablissement van je keuze voor je een bezoekje brengt aan de multiculturele Markthal, Museum Boijmans Van Beuningen en natuurlijk de Erasmusbrug.
 2. 2.

  Met kinderen de Turkse restaurants van Rotterdam bezoeken

  De Turkse restaurants van Rotterdam lenen zich ook prima voor een bezoek met kinderen. Er is gerekend op complete gezinnen en je kunt er kindvriendelijke maaltijden bestellen waar je zoon of dochter met volle teugen van genieten kan. Je kunt voor je bezoek aan de stad al online reserveren via Quandoo zodat je zeker weet dat je rond etenstijd terecht kunt. Met die wetenschap in gedachten maak je nog meer ontspannen een prachtige rondvaart door de havens. Ook kun je onvergetelijke uitstapjes maken naar onder meer diergaarde Blijdorp, de Kunsthal, de Kubuswoningen of oorlogsmonument De Verwoeste Stad dat Ossip Zadkine maakte naar aanleiding van de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog.
 3. 3.

  Een mooi einde van je dag in de Turkse restaurants van Rotterdam

  In de Turkse restaurants van Rotterdam maak je een mooi einde aan je dag door nog gezellig even na te praten onder het genot van vermaarde gerechten zoals pilaf, tzatziki, şiş kebab, pastırma, Köfte, Karnıyarık en desserts als baklava, gedroogde vruchten, Lokum en Acıbadem kurabiyesi.