10 Restaurants in Uithoorn

De restaurants in Uithoorn: op en top Noord-Hollandse gezelligheid

Noord-Holland met zijn wijde vergezichten en leuke dorpen en steden heeft veel te bieden aan iedereen die er een dagje, een week of een complete vakantie in eigen land tussenuit wil. Zo kun je perfect wandelen fietsen, bezienswaardigheden bezoeken en goed eten en drinken in bijvoorbeeld de restaurants van Uithoorn. Wanneer je tijdelijk in het dorp verblijft onderga je al snel de rust van het Noord-Hollandse platteland en de gastvrije instelling van de bevolking. Het dorp zelf en de wijde omgeving bieden volop mogelijkheden voor sportievelingen, cultuurliefhebbers en fans van culinaire verrassingen. De typische stijl waarin de oude boerderijen en woonhuizen gebouwd zijn zorgt voor een unieke sfeer die een onvergetelijke indruk achterlaat. En in de restaurants in Uithoorn en omgeving kun je optimaal genieten van uitstekende maaltijden en op en top Noord-Hollandse gezelligheid. Daarbij mag je rekenen op topkwaliteit van de verschillende menu’s, een klantvriendelijke benadering en de maximale service die hoort bij de beste horecagelegenheden.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Restaurant Burgerlijk

Centrum
Internationaal
5.6/691
Restaurant Burgerlijk

Geniet aan de Amstel

Omringende Landschap
Internationaal
5.1/614
Geniet aan de Amstel

Lotus Corner

Centrum
Chinees
4.6/68
Lotus Corner
Beste restaurants in de buurt?

De Fransche Slag

Centrum
Frans
3.8/69
De Fransche Slag

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
Aziatisch
5.3/6577
Gouden Huis - Almere

Ferilli's Caffe

Zuid
Italiaans
4.8/686
Ferilli's Caffe

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.0/6337
Silk Sushi & Asian Dining

Pianeta Terra

Centrum
Italiaans
5.6/6139
Pianeta Terra

Kanaya

Centrum
Japans
5.3/6475
Kanaya

Zushi

Centrum
Sushi
5.4/6101
Zushi
 1. 1.

  Op eenvoudige wijze snel online de restaurants in Uithoorn ontdekken

  Een dorp als Uithoorn met eersteklas restaurants, leent zich zeer goed als uitvalsbasis voor leuke uitstapjes en het genieten van smaakvolle maaltijden. In het dorp zelf kun je bezienswaardigheden vinden zoals onder andere het fraaie voormalige station waarin tegenwoordig een café gevestigd is. Het Fort aan de rivier de Drecht moet je beslist gezien hebben en ook De Burght op het Potgieterplein is je bezoek meer dan waard. Je vindt rond het dorp veel inspirerend natuurschoon dat zich uitstrekt tot aangrenzende gemeenten zoals Aalsmeer, Amstelveen, Kaag en Braassem en De Ronde Venen. Ook daar vind je, net als in Uithoorn, prima restaurants met uitgebreide menukaarten. Als je niet bekend bent in de omgeving, valt het niet altijd mee om een bij jou passende keuze voor een eetgelegenheid te maken. Wat dat betreft kan Quandoo je een handje helpen. Via de app of de website kun je met een paar klikken op je telefoon, tablet of computer snel verschillende etablissementen met elkaar vergelijken door online de menukaarten, prijslijsten, en reviews van andere gasten te lezen. Je kunt zelf direct online via Quandoo je reservering boeken.
 2. 2.

  Op alle fronten genieten in Uithoorn en zijn restaurants

  In Uithoorn en zijn restaurants kun je op alle fronten optimaal genieten. Vanuit het dorp kun je ook fantastische dagtrips maken naar mooie steden als bijvoorbeeld Alkmaar en Amsterdam. Ook vindt je op relatief korte afstand de Keukenhof in Lissen, Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn en Kasteel De Haar in Haarzuilens. Zo beleef je een zeer gevarieerd verblijf in een bijzondere Nederlandse omgeving. In en rond het dorp kun je je ook op het water vermaken. Rivier de Drecht leent zich goed voor kano- en roeiboottochtjes of een dagje sportvissen. Van dergelijke bezigheden krijg je natuurlijk trek. Dan is het goed om te weten dat je in en rond Uithoorn veel goede restaurants en andere horecagelegenheden kunt vinden. Gewoon eenvoudig en snel online via Quandoo.
 3. 3.

  Ruim voldoende keuze in de restaurants in Uithoorn

  Niet alleen de restaurants in Uithoorn zelf, maar ook die in de directe omgeving van het dorp hebben alles in huis om jou als culinair liefhebber goed van dienst te kunnen zijn. Of je nu houdt van een stevige Hollandse pot, de Italiaanse, Chinese of Indiase keuen, via Quandoo kun je online snel een keuze maken voor een toplocatie waar je goed en gezellig kunt eten en drinken. Zo maak je je bezoek aan Noord-Holland helemaal compleet als je je dag afsluit in een van de gastvrije restaurants die in Uithoorn te vinden zijn.