10 Aziatische restaurants in Utrecht

Aziatische restaurants Utrecht: ontdek een rijke culinaire wereld met boeiende smaken

De keuken uit Azië biedt allerlei verrassende gerechten. Beïnvloed door drie godsdiensten heeft het ook een gevarieerd aanbod. De islam, het boeddhisme en het hindoeïsme hebben namelijk ieder hun eigen regels omtrent voeding. De meest bekende exemplaren onder de Aziatische restaurants in Utrecht zijn onder andere de Chinese, Indiase, Indonesische, Japanse, Vietnamese, Thaise en Turkse. Maar er zijn nog zoveel meer interessante landen uit Azië te ontdekken op culinair gebied. Zou je bijvoorbeeld niet eens Sri Lankaanse gerechten willen proberen of die uit Korea. Ook Armenië, Georgië en Tibet hebben vast een serie mooie culinaire verrassingen in petto. Wil je gaan eten in een van de Aziatische restaurants van Utrecht? Kijk dan eerst bij Quandoo welke soorten er allemaal zijn.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Blue Lotus Zeist

Centrum
Aziatisch
5.8/66
Blue Lotus Zeist

Lin Fa

Centrum
Aziatisch
6.0/61
Lin Fa

Foe Wah

Centrum
Aziatisch
5.0/64
Foe Wah
Beste restaurants in de buurt?

Happy Garden

Centrum
Aziatisch
4.4/65
Happy Garden

Indonesisch Restaurant Selamat Makan

Noordoost
Indonesisch
5.3/68
Indonesisch Restaurant Selamat Makan

Yum Saap

Centrum
Aziatisch
5.0/61
Yum Saap

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
Aziatisch
5.3/6386
Gouden Huis - Almere

Sampurna

Centrum
Indonesisch
5.1/6181
Sampurna

Vijfnulvijf

Oost
Aziatisch
5.1/6245
Vijfnulvijf

Miso Asian Dining

Centrum
Aziatisch
5.3/695
Miso Asian Dining
 1. 1.

  Verken de binnenstad en de Aziatische restaurants in Utrecht

  Naast een goed aanbod aan Aziatische restaurants heeft Utrecht ook veel leuke to do's. Heb je bijvoorbeeld al de 465 treden van de Domtoren beklommen? Het is even doorzetten, maar bovenaan heb je een prachtig uitzicht over de Domstad en de omgeving. Of bekijk de stad van een heel andere kant, namelijk vanaf het water en vaar mee met een rondvaart. Tussen de horecagelegenheden in de werfkelders aan de Oude Gracht ontdek je vast en zeker diverse Utrechtse Aziatische restaurants. Na afloop van de rondvaart kun je ook nog gaan shoppen in het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne.
 2. 2.

  Aziatische restaurants in Utrecht: van vegetarische kip tot zalm sashimi

  In Utrecht zijn er Aziatische restaurants in overvloed. Zo kun je heerlijk Indiaas eten in Taj Mahal in de Zadelstraat. Hier staan allerlei smakelijke biryani's, tandoori's en curry's op het menu. Andere soorten gerechten uit Azië vind je in Umami. Hier deel je met je tafelgenoten het bestelde eten, waardoor iedereen overal van kan proeven. Van gado gado en zalm sashimi tot en met Chinese pannenkoeken en een mini spring roll: de kaart is zeer veelzijdig. Wat er in de oosterse keuken allemaal mogelijk is met alleen vegetarische producten ontdek je bij Soy. Dit is een van de Aziatische restaurants in Utrecht die geen vlees of vis gebruiken, maar wel bijvoorbeeld vegetarische kip met cashewnoten en vegetarische inktvis met kerriesaus.
 3. 3.

  Aziatische restaurants in Utrecht: oriënteer je via Quandoo

  Wanneer je zin hebt gekregen in een exotische maaltijd zoek dan in Quandoo op Utrecht en Aziatische restaurants. Op de plattegrond kun je eenvoudig zien waar ze zijn in de stad. Bovendien heb je bij Quandoo zo een tafel in het restaurant van je keuze geregeld.