Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
10

Italiaanse restaurants in Utrecht

Italiaanse restaurants Utrecht: temperamentvol eten in een topstad

Als je van unieke steden en temperamentvol eten houdt, dan ben je in de Domstad helemaal in je element. Utrecht en zijn Italiaanse restaurants bieden aantrekkelijke mogelijkheden voor iedereen met een voorkeur voor historie, kunst, cultuur, vermaak en culinaire surprises. In de stad kunt je interessante bezoeken brengen aan cultureel erfgoed, boeiende musea, monumenten en locaties waar je op geheel eigentijdse wijze vermaakt kunt worden. Door de gevels van de oude panden langs de grachten in de binnenstad, waan je je honderden jaren terug in de tijd. Tegelijkertijd vindt je er moderne winkelstraten waar koopjesjagers zich kunnen uitleven in boetieks, warenhuizen en souvenirwinkeltjes. Vooral het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne is een echt paradijs voor fervente shoppers. Daarna bieden de Italiaanse restaurants in Utrecht je volop gelegenheid om heerlijk te kunnen eten en drinken.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
La Cantina di David

La Cantina di David

Centrum
Italiaans
5.5/6114
La Cantina di David
Restaurant La Grotta

Restaurant La Grotta

Centrum
Italiaans
4.6/665
Restaurant La Grotta
Sardegna Utrecht

Sardegna Utrecht

Centrum
Italiaans
3.3/63
Sardegna Utrecht
Het Pasta Lokaal

Het Pasta Lokaal

Centrum
Italiaans
4.5/624
Het Pasta Lokaal
YamYam

YamYam

West
Italiaans
5.4/6288
YamYam
Casa di David

Casa di David

Centrum
Italiaans
4.9/6173
Casa di David
Napoli

Napoli

Centrum
Italiaans
5.0/674
Napoli
Saturnino

Saturnino

Centrum
Italiaans
5.1/6107
Saturnino
O'Pazzo Pizzeria

O'Pazzo Pizzeria

Centrum
Italiaans
5.0/6139
O'Pazzo Pizzeria
Campo de Fiori

Campo de Fiori

Centrum
Italiaans
5.1/682
Campo de Fiori
 1. 1.

  Snel een eenvoudig online de Italiaanse restaurants in Utrecht vergelijken

  Utrecht en zijn Italiaanse restaurants hebben het helemaal als je een dag sightseeing wilt kunnen combineren met culinair genieten op niveau. Als je niet zo erg goed bekend bent in de stad, kan het wel lastig zijn om zelf vlot een goede eetgelegenheid te vinden. Je zult daarom blij zijn met de online diensten van Quandoo. Je kunt er via je telefoon, tablet of computer snel en zeer eenvoudig bijvoorbeeld de diverse Italiaanse restaurants in Utrecht bekijken en met elkaar vergelijken aan de hand van de reviews die andere gasten hebben achtergelaten. Ook kun je, om tot een zo goed mogelijke keuze te komen, de menukaarten en prijslijsten inzien. En wanneer je dan een locatie gevonden hebt die je enthousiast maakt, dan kun je zelfs meteen online een tafeltje reserveren. Zo ben je zeker van een plek voor het eten nadat je een bezoek hebt gebracht aan onder andere de Domtoren vanwaar je kunt genieten van een spectaculair uitzicht over de stad en zijn omgeving. Daarna moet je echt ook even een leuke rondvaart op de grachten maken om de stad op een geheel andere manier te leren kennen.
 2. 2.

  In de Italiaanse restaurants van Utrecht kun je urenlang tafelen

  Natuurlijk kun je in de stad snel even een pizza eten. Maar het is nog veel leuker om in een van de uitmuntende Italiaanse restaurants van Utrecht urenlang uitgebreid te tafelen na een dag waarop je veel gezien en beleefd hebt in een onvergelijkbare Nederlandse stad die jaarlijks door veel internationale toeristen bezocht wordt. Het bruisende studentenleven geeft daarbij extra kleur aan je verblijf in de plaats. Je vindt er onder meer het Spoorwegmuseum, het Rietveld Schröderhuis, het midden in het historische centrum gelegen Stadskasteel Oudaen, sterrenwacht en museum Sonnenborgh en de Art Galleries. Door de grote diversiteit aan monumenten en andere interessante locaties verveel je je nooit wanneer je ontspannen door de stad ronddwaalt. En tijdens het eten in de Italiaanse restaurants van Utrecht die je online via Quandoo ontdekt hebt, kun je je trek stillen met de beste steenovenpizza's, een perfecte macaroni- of spaghettischotel, overheerlijke lasagne, ravioli, carpaccio, kip marengo, ossobuco en torta caprese.
 3. 3.

  Laat je overweldigen in de Italiaanse restaurants van Utrecht

  In de Italiaanse restaurants van Utrecht kun je je laten overweldigen door al het goede dat de mediterrane keuken je te bieden heeft. Behalve voor een smaakvolle maaltijd, kun je er tijdens je bezoek aan de stad ook even rusten onder het genot van een uitstekende espresso, een smaakrijke cappuccino of een heerlijke latte macchiato. Daarna kun je je tocht door de stad weer vol energie vervolgen tot je voor de lunch of het diner weer terugkeert in de Italiaanse restaurants van Utrecht. Je vindt ze snel online via Quandoo.
 4. 4.

  In Utrecht de leukste Italiaanse restaurants voor het hele gezin ontdekken

  Ook het ontdekken van de leukste Italiaanse restaurants in Utrecht is een aangename bezigheid. Zeker omdat je dit snel online kunt doen via Quandoo. Zo heb je binnen korte tijd een gelegenheid gevonden waar je ook met kinderen goed terecht kunt. Ze kunnen er in een voor kinderen aantrekkelijke omgeving genieten van speciale kindermenu's, heerlijke ijsjes en andere desserts. Omdat je weet dat je kinderen het culinair gezien ook naar hun zin hebben in de Italiaanse restaurants in Utrecht, geniet je zelf dubbel van de maaltijd nadat je bezoeken hebt gebracht aan het Centraal Museum, Museum Speelklok, het Nijntje Museum, de Botanische tuinen en speelparadijs KidZcity.
 5. 5.

  Afscheid nemen van de stad in de Italiaanse restaurants van Utrecht

  Aan het einde van de dag kun je op smaakvolle wijze afscheid va de stad nemen door heerlijk uit eten te gaan in de Italiaanse restaurants van Utrecht. Je kunt er, terwijl je tot in de puntjes verzorgd culinair verwend wordt met diverse pasta's en steenovenpizza's, gezellig napraten voor je moe maar voldaan terugkeert naar huis.