NL
Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
10

Sushi restaurants in Utrecht

Sushi Utrecht: lekker Japans eten in de Domstad

Domstad Utrecht en sushi eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze populaire Japanse gerechtjes zijn momenteel helemaal in bij alle culinaire liefhebbers die eens iets anders willen dan simpel tafelen. Lekker en lang Japans eten kun je op diverse locaties in de stad waar je in een unieke omgeving ontvangen wordt door gastvrij en vriendelijk personeel dat je graag van dienst is met het aanbevelen van verschillende soorten sushi die in Utrecht verkrijgbaar zijn. Je kunt er volop genieten na je bezoeken aan de vele attractieve bezienswaardigheden van de stad. Als geschiedenis en eeuwenoude architectuur je interesse hebben dan kun je er net zo goed terecht als wanneer je een liefhebber van modern vermaak bent. Je vindt in de hoofdstad van de gelijknamige provincie echt alles wat eigentijdse vakantiegangers en internationale toeristen zich kunnen wensen.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Sumo Utrecht

Sumo Utrecht

Centrum
Japans
4.7/6160
Takumi-Ya

Takumi-Ya

West
Japans
4.8/6261
Kyushu

Kyushu

Centrum
Japans
5.3/616
Motto Sushi

Motto Sushi

Binnenstad
Japans
5.0/6469
Sumo Haarlem 1

Sumo Haarlem 1

Centrum
Japans
4.9/6195
Sumo Arnhem

Sumo Arnhem

Centrum
Japans
4.8/6163
Sumo Nijmegen

Sumo Nijmegen

Centrum
Japans
5.0/6168
Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat)

Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat)

Centrum
Japans
4.6/6125
Sumo Haarlem 2

Sumo Haarlem 2

Centrum
Japans
5.0/6155
Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat)

Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat)

Centrum
Japans
5.0/6107
 1. 1.

  Op aantrekkelijke wijze Utrecht en zijn sushi restaurants online ontdekken

  Via Quandoo kun je op aantrekkelijke wijze Utrecht en zijn sushi restaurants online ontdekken door met behulp van de app of de website kennis te nemen van de menukaarten, prijzen en de reviews die andere gasten er achtergelaten hebben. En als je wilt, kun je in een eetgelegenheid van je voorkeur alvast online een tafeltje voor de lunch of het diner reserveren voor jou en je eventuele reisgenoten. Maar voor je in Utrecht sushi gaat eten, beklim je natuurlijk eerst even de Domtoren vanwaar je een schitterend uitzicht over de stad hebt. Andere locaties die je beslist niet mag missen zijn bijvoorbeeld museum Speelklok, het Spoorwegmuseum aan de Oosterspoorweg, het architectonisch zeer interessante Rietveld Schröderhuis en de Botanische Tuinen van de Universiteit.
 2. 2.

  In Utrecht sushi eten: een culinaire belevenis in een onvergetelijke omgeving

  De onvergetelijke omgeving van de stad maakt het nog aantrekkelijker om in Utrecht sushi te gaan eten tijdens een dagje uit of een korte of lange vakantie waarin je even afstand neemt van de dagelijkse beslommeringen die je werk, opleiding en je gezinsleven met zich meebrengen. Als je online kennis maakt met Quandoo, zal je ontdekken dat het vinden en reserveren van een toplocatie waar je in Utrecht sushikunt eten een fluitje van een cent is als je overweg kunt met een mobiele telefoon, een tablet of computer. Zo verzeker je jezelf op eigentijdse wijze van een tafeltje waar je rond etenstijd terecht kunt nadat je in de stad een prachtige rondvaart over de grachten gemaakt hebt. Maar je kunt natuurlijk ook bezoeken brengen aan onder meer het vlakbij de stad gelegen Slot Zuylen, het monumentale Wilhelminapark, de Art Galleries en het Fort bij Rijnauwen waar een grote vleermuizenkolonie huist.
 3. 3.

  Nooit een teleurstelling wanneer je sushi in Utrecht eet

  Als je sushi in Utrecht eet, wordt je nooit teleurgesteld als het gaat om gezelligheid en topkwaliteit op alle fronten. Zeker wanneer je gebruikt maakt van de online diensten die Qaundoo je biedt. Naast een duidelijk overzicht van de horeca ter plaatse, kun je bij Quandoo ok nog eens veel profijt hebben van speciale aanbiedingen en de loyalty points die er te verdienen zijn. Zo maak je maximaal gebruik van dé moderne manier om je te verzekeren van de beste sushi in Utrecht na je tocht naar het Centraal Museum, rijksmuseum Catharijneconvent en Stadskasteel Oudaen.
 4. 4.

  In Utrecht sushi eten met kinderen is een echte aanrader

  Wanneer je met het hele gezin in de stad bent, dan is in Utrecht sushi eten met kinderen absoluut een echte aanrader. Je vindt er online via Quandoo eenvoudig een etablissement waar ze rekening hebben gehouden met de komst van jonge gasten. In een op kinderen gerichte omgeving kunnen de jongsten onder ons er genieten van gerechten die speciaal voor hen ontwikkeld zijn door de top-koks van de sushirestaurants in Utrecht. Zo heeft iedereen het tijdens het eten naar z'n zin. Maar voor je rond etenstijd plaatsneemt aan een gezellig gedekt tafeltje, maak je eerst leuke uitstapjes naar het Nijntje Museum, overdekt speelparadijs KidZcity, Escape Room Mysterium en de restanten van Kasteel Vredenburg op de locatie waar nu het bekende Muziekcentrum Vredenburg gevestigd is.
 5. 5.

  Je komt helemaal bij tijdens het sushi proeven in Utrecht

  Nadat je met volle teugen genoten hebt van al het goede dat de stad en zijn bijzondere omgeving je gebracht hebben, kom je helemaal bij tijdens het sushi proeven in Utrecht in een goed restaurant dat je online gevonden hebt via Quandoo. Terwijl je relaxt napraat met je reisgezelschap kun je nagenieten onder het genot van smaakrijke sushisoorten zoals hosomaki, nigirizushi, gunkan nigiri, sashimi en uramaki. Je zult zien dat je op deze wijze succesvol je dag beëindigd in een van de goede sushi restaurants van Utrecht. Zo heb je er alles aan gedaan om een geweldige dag vol leuker herinneringen te beleven in een prachtige stad.