10 Restaurants in Volendam

De beste restaurants in Volendam

Een tijdelijk verblijf in de restaurants van Volendam staat altijd garant voor een onvergetelijke beleving. Deze vissersplaats lag vroeger aan de voormalige Zuiderzee en is tegenwoordig erg in trek bij nationale en internationale toeristen. Er is in het dorp veel te beleven voor iedereen die van boten, het water, geschiedenis en aantrekkelijke bezienswaardigheden houdt. Ook als het gaat om cafeetjes en goede restaurants in Volendam, kun je je hart ophalen. Gezellige terrasjes vindt je ook overal in bijvoorbeeld het centrum en bij de haven. De beroemde palingsound hoor je in het dorp overal, en de kans is groot dat je in de restaurants van Volendam een bekende Nederlandse zanger of muzikant tegenkomt die je kent van radio en tv. Vanaf je vakantieadres kun je tijdens een lang vrij weekend, een relaxte midweek of in je hele zomervakantie overal in het dorp genieten van een goed verzorgd ontbijt, een heerlijke lunch en een uitstekend diner. Er zijn veel toplocaties waar de beste culinaire adressen je als liefhebber veel te bieden hebben.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Restaurant Pieterman

Centrum
Internationaal
5.4/6266
Restaurant Pieterman

Het Geheim van Edam

Centrum
Europees
5.7/624
Het Geheim van Edam

Restaurant Posthoorn

Centrum
Internationaal
5.8/615
Restaurant Posthoorn
Beste restaurants in de buurt?

Restaurant Four Seasons

Centrum
Aziatisch
5.5/62
Restaurant Four Seasons

Restaurant Zinnia

Zuidwest
Japans
5.2/6542
Restaurant Zinnia

YamYam

West
Italiaans
5.3/6335
YamYam

Olijfje

Centrum
Mediterraans
5.6/6522
Olijfje

Restaurant Fondue & Fondue

West
Internationaal
5.1/6230
Restaurant Fondue & Fondue

Piet de Leeuw

Centrum
Steak
5.3/6292
Piet de Leeuw

Mamouche

Zuid
Arabisch
5.6/6257
Mamouche
 1. 1.

  Zoek en reserveer in Volendam aantrekkelijke restaurants via Quandoo

  Voor levensgenieters en lekkerbekken zijn de gastvrije restaurants in Volendam geweldige locaties. De ontspannen sfeer die van de hechte maar vriendelijke gemeenschap uitgaat, zorgt voor onvergetelijke momenten tijdens je vakantie. Iedereen die van fietsen, wandelen en watersporten in een fraai stuk natuurschoon en een historische omgeving houdt, is in het dorp absoluut op de juiste plaats. En na een dag vol activiteiten en bezoeken aan bezienswaardigheden, is het heerlijk om in een van de gastvrije restaurants van het dorp helemaal bij te komen met een stevige maaltijd en een goed glas bier of wijn. Er is qua restaurants in Volendam voor ieder wat wils. Natuurlijk vindt je in het dorp meerdere gespecialiseerde visrestaurants waar je vers gerookte paling en veel andere smaakvolle visgerechten kunt eten. Om een goede keuze te kunnen maken, kun je met slechts enkele klikken op je computer, je mobiele telefoon of je tablet via Quandoo alle horecagelegenheden bekijken en desgewenst online meteen je reservering plaatsen.
 2. 2.

  Volop genieten in mooi Volendam en zijn restaurants

  Als je toch in het dorp bent, dan moet je natuurlijk de klederdracht, de bedrijvige haven en de bijzondere huizenbouw in en rondom het oude centrum bewonderen. Een bezoek aan het Museum in het centrum is de moeite waard voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis van het dorp. Tussen de middag, of aan het einde van de dag heb je ongetwijfeld zin gekregen in een lekkere lunch of een uitgebreid avondmaal. Je kunt in Volendam, naast restaurants waar vis geserveerd wordt, ook terecht wanneer je bijvoorbeeld een liefhebber van Italiaans eten, de Chinese keuken, een stevige Hollandse pot of een delicaat Frans diner bent. Via Quandoo vind je online snel wat je zoekt en kun je direct reserveren of je van tevoren oriënteren op de kwaliteit, de prijs, locatie en overige mogelijkheden van de verschillende restaurants in Volendam.
 3. 3.

  Een ruime keuze aan eersteklas restaurants in Volendam

  Waar je voorkeur ook naar uitgaat, in Volendam zijn uiteenlopende restaurants te vinden waartussen je zeker een locatie zult kunnen ontdekken die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en je beschikbare budget. Vanuit je vakantieverblijf kun je snel verschillende restaurants in Volendam bezoeken die absoluut de moeite waard zijn. Als je optimaal wilt kunnen genieten van het beste dat het dorp op culinair gebied in huis heeft, dan vindt je via je smartphone, tablet of computer bij Quandoo zonder meer een geschikt adres. Kijk snel op de website voor meer informatie en ontdek onder meer het gemak van online reserveren!