10 Restaurants in Volendam

De beste restaurants in Volendam

Een tijdelijk verblijf in de restaurants van Volendam staat altijd garant voor een onvergetelijke beleving. Deze vissersplaats lag vroeger aan de voormalige Zuiderzee en is tegenwoordig erg in trek bij nationale en internationale toeristen. Er is in het dorp veel te beleven voor iedereen die van boten, het water, geschiedenis en aantrekkelijke bezienswaardigheden houdt. Ook als het gaat om cafeetjes en goede restaurants in Volendam, kun je je hart ophalen. Gezellige terrasjes vindt je ook overal in bijvoorbeeld het centrum en bij de haven. De beroemde palingsound hoor je in het dorp overal, en de kans is groot dat je in de restaurants van Volendam een bekende Nederlandse zanger of muzikant tegenkomt die je kent van radio en tv. Vanaf je vakantieadres kun je tijdens een lang vrij weekend, een relaxte midweek of in je hele zomervakantie overal in het dorp genieten van een goed verzorgd ontbijt, een heerlijke lunch en een uitstekend diner. Er zijn veel toplocaties waar de beste culinaire adressen je als liefhebber veel te bieden hebben.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Restaurant Pieterman

Centrum
Internationaal
5.4/6268
Restaurant Pieterman

Restaurant Four Seasons

Centrum
Aziatisch
5.5/62
Restaurant Four Seasons

Van Speyk

Centrum
Frans
5.3/6202
Van Speyk
Beste restaurants in de buurt?

YamYam

West
Italiaans
5.4/6366
YamYam

Olijfje

Centrum
Mediterraans
5.6/6626
Olijfje

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
Aziatisch
5.3/6631
Gouden Huis - Almere

Kanaya

Centrum
Japans
5.3/6517
Kanaya

Ferilli's Caffe

Zuid
Italiaans
4.9/6103
Ferilli's Caffe

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.0/6385
Silk Sushi & Asian Dining

Cut Throat Brunch & Bar

Centrum
Burger
5.8/64
Cut Throat Brunch & Bar
 1. 1.

  Zoek en reserveer in Volendam aantrekkelijke restaurants via Quandoo

  Voor levensgenieters en lekkerbekken zijn de gastvrije restaurants in Volendam geweldige locaties. De ontspannen sfeer die van de hechte maar vriendelijke gemeenschap uitgaat, zorgt voor onvergetelijke momenten tijdens je vakantie. Iedereen die van fietsen, wandelen en watersporten in een fraai stuk natuurschoon en een historische omgeving houdt, is in het dorp absoluut op de juiste plaats. En na een dag vol activiteiten en bezoeken aan bezienswaardigheden, is het heerlijk om in een van de gastvrije restaurants van het dorp helemaal bij te komen met een stevige maaltijd en een goed glas bier of wijn. Er is qua restaurants in Volendam voor ieder wat wils. Natuurlijk vindt je in het dorp meerdere gespecialiseerde visrestaurants waar je vers gerookte paling en veel andere smaakvolle visgerechten kunt eten. Om een goede keuze te kunnen maken, kun je met slechts enkele klikken op je computer, je mobiele telefoon of je tablet via Quandoo alle horecagelegenheden bekijken en desgewenst online meteen je reservering plaatsen.
 2. 2.

  Volop genieten in mooi Volendam en zijn restaurants

  Als je toch in het dorp bent, dan moet je natuurlijk de klederdracht, de bedrijvige haven en de bijzondere huizenbouw in en rondom het oude centrum bewonderen. Een bezoek aan het Museum in het centrum is de moeite waard voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis van het dorp. Tussen de middag, of aan het einde van de dag heb je ongetwijfeld zin gekregen in een lekkere lunch of een uitgebreid avondmaal. Je kunt in Volendam, naast restaurants waar vis geserveerd wordt, ook terecht wanneer je bijvoorbeeld een liefhebber van Italiaans eten, de Chinese keuken, een stevige Hollandse pot of een delicaat Frans diner bent. Via Quandoo vind je online snel wat je zoekt en kun je direct reserveren of je van tevoren oriënteren op de kwaliteit, de prijs, locatie en overige mogelijkheden van de verschillende restaurants in Volendam.
 3. 3.

  Een ruime keuze aan eersteklas restaurants in Volendam

  Waar je voorkeur ook naar uitgaat, in Volendam zijn uiteenlopende restaurants te vinden waartussen je zeker een locatie zult kunnen ontdekken die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en je beschikbare budget. Vanuit je vakantieverblijf kun je snel verschillende restaurants in Volendam bezoeken die absoluut de moeite waard zijn. Als je optimaal wilt kunnen genieten van het beste dat het dorp op culinair gebied in huis heeft, dan vindt je via je smartphone, tablet of computer bij Quandoo zonder meer een geschikt adres. Kijk snel op de website voor meer informatie en ontdek onder meer het gemak van online reserveren!