10 Tapas in Zoetermeer

Heerlijk tapas eten in Zoetermeer

In Zuid-Holland is het goed vertoeven. Je vindt er in een aantrekkelijk landschap veel dorpen en steden waar je goed terecht kunt voor kunst, cultuur, eigentijds vermaak en goed eten en drinken. In de moderne stad Zoetermeer kun je tapas eten in verschillende restaurants in de stad zelf en zijn omgeving. Als groeikern van Den Haag, is de stad in de afgelopen decennia hard gegroeid van een klein dorp naar een flinke plaats waar veel forensen wonen die andere grote steden verlaten hebben. Je vindt er veel nieuwbouw, maar ook nog een klein historisch centrum. In en rond de stad zijn veel bezienswaardigheden en goede horecagelegenheden die je tijdens je verblijf beslist bezocht moet hebben.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Tapas Restaurant El Pueblo

Centrum
Spaans
4.7/641
Tapas Restaurant El Pueblo

Tapas & Co

Binnenstad
Spaans
4.9/6174
Tapas & Co

Spaans Restaurant Vamos a Ver

Zuid
Spaans
5.2/669
Spaans Restaurant Vamos a Ver
Beste restaurants in de buurt?

Paso Doble

Centrum
Spaans
5.3/623
Paso Doble

Restaurant Granada

Centrum
Spaans
5.0/624
Restaurant Granada

Que Pasa

Centrum
Spaans
4.8/615
Que Pasa

Que Pasa

Centrum
Spaans
3.3/635
Que Pasa

La Paella

Centrum
Spaans
6.0/61
La Paella

El Borne

Centrum
Spaans
5.5/64
El Borne

Barca - Bar y Restaurante

Centrum
Spaans
5.0/61
Barca - Bar y Restaurante
 1. 1.

  Online snel en gemakkelijk zien waar je tapas in Zoetermeer kunt eten

  Als je tijdelijk in de plaats verblijft, dan moet je echt even een wandeling door de oude dorpskern maken. Je vindt er een historisch dorpsgezicht met een prominente plaats voor de in 1785 gebouwde Oude Kerk. Je kunt er onder andere ook de Burgemeesterswoning uit 1872, molen De Hoop uit 1897 en de uit 1986 daterende Nicolaas kerk bewonderen. Voor je gaat eten heb je dan al aardig wat gezien van deze bijzondere stad. Een goede gelegenheid waar je in Zoetermeer tapas kunt eten heb je zo gevonden via Quandoo. Je kunt op de website of via de app snel de beste restaurants en andere horecagelegenheden met elkaar vergelijken en zelfs direct online reserveren.
 2. 2.

  Tapas in Zoetermeer: voor iedereen een goede keuze

  De Spaanse keuken is tegenwoordig erg populair. In Zoetermeer kun je tapas eten en genieten van de verschillende smaakvolle kleine gerechtjes met een grote diversiteit aan ingrediënten. Je kunt je in de stad de hele dag door prima vermaken met bezoeken aan bijvoorbeeld de uit 1928 daterende Watertoren, het in het nabije Voorschoten gelegen Kasteel Duivenvoorde en de 17e-eeuwse hofstede Het Land van Belofte in de Wilde Veenen-polder. Ook de vlakbij gelegen steden Leiden en Den Haag staan garant voor leuke dagtrips met het hele gezin. Daarna kun je, ook met kinderen, uitstekende tapas eten in Zoetermeer.
 3. 3.

  Aan het einde van een leuke dag tapas proeven in Zoetermeer

  Na een leuke dag in Zuid-Holland kun je heerlijk afsluiten met een goede maaltijd. Als je tapas in Zoetermeer wilt eten, dan achterhaal je met behulp van Quandoo snel de beste etablissementen met veel gezelligheid en smaakvolle menu’s.